No to więc po długiej przerwie czas na konkursik tym razem 1licka do Internet Download Manager .Wystarczy napisać komentarz w tym temacie.Konkurs trwa do 26-02-2011 do godziny 20.00.Losowanie w sobotę wieczorem lub w niedziele
Ostatnio sypnęło konkursami na IDM ,ale jak zwykle na taki program jest więcej chętnych niż licek. Według mnie jest to jeden z najlepszych jak nie najlepszy menadżer pobierania plików z internetu . Na jego wysoką ocenę mają wpływ takie cechy:
-polska wersja językowa
-integracja z większością przeglądarek internetowych
-łatwa obsługa tego programu
-możliwość pobierania filmów z popularnych serwisów
-możliwość wznawiania pobierania plików po przerwaniu połączenia
-możliwość dostosowania programu do swoich potrzeb czyli zmiana katalogów zapisywania plików, dostosowywanie paska narzędzi itp ,obsługa skórek
-dzielenie pobieranego pliku na części co przyspiesza pobieranie
Dlatego poproszę o zapisanie mnie do konkursu .Dzięki wielkie
Ja też chciałbym wziąć udział w tym konkursie , bardzo fajny program ,używałem go jako wersję próbną i bardzo byłem z niego zadowolony.
Najlepszy program jaki do tej pory używałem - prosty w obsłudze , po polsku i nie ma z nim najmniejszego problemu.
Dlatego bardzo chciałbym go wygrać.
Juz 2 lata poluje na licencje Co tu mówic wiecej Chłopaki ogarnęli pełna recenzje - po co dublować myśli.... Program znakomity i super ułatwia życie Dopiuje sie do konkursu
Witam!
Wszystko zostało już w materii programu napisane. Jest to wyśmienity i bardzo pożyteczny program, dla każdego użytkownika internetu, który czasami sobie coś ściągnie (muzyka, filmy, programy). Mi na pewno by się licencja przydała. Dlatego też się piszę na konkurs. Powodzenia dla wszystkich biorących udział.
Program jest świetny , ma sporo ciekawych funkcji , jestem tylko ciekawy jak współpracuje z Google Chrome ?
Oczywiście jestem zainteresowany licencją , aktualnie korzystam z wersji free Download Accelerator Manager .
Również dołączam się do konkursu bo chętnie bym chciał wygrał tą licencje bo nie mam żadnego programu do pobierania plików(korzystam z przeglądarek) Pozdro
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.