KONKURS! - Internet Download Menager - GIVEAWAY!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Konkurs ! - Internet Download Manager - Giveaway !

Internet-Download-Manager-316x435-custom.jpeg

Internet Download Manager ( IDM )- to jeden z najlepszych programów służących do przyspieszania pobierania plików z internetu. Według producenta program jest w stanie przyspieszyć transfer danych nawet o 500% :!: Program obsługuje wiele popularnych przeglądarek między innymi takich jak: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Avant Browser, Netscape i wiele innych .Integruje się z przeglądarkami internetowymi używając unikalnych właściwości integracyjnych i przejmuje pobieranie plików, umożliwia także planowanie kolejkowania pobierania danych. Program dostępny jest w wielu językach, w tym także po polsku. IDM obsługuje serwery proxy, protokoły FTP i HTTP, zapory, przekierowania, wstrzymywanie pobierania plików, i przetwarzanie treści MP3 audio oraz MPEG video. Z IDM można także korzystać z linii poleceń. Aplikacja może ściągać dany plik w zaplanowanym czasie.

Internet Download Manager – Opis programu

!! Do wygrania dwie (2) licencje na IDM z roczną subskrypcją na aktualizacje !!

Zasady:
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Internet Download Manager i w czym takim jest lepszy ( o ile jest ) od innych bezpłatnych menedżerów pobierania.
2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 15.
3. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
4. Zakończenie konkursu i wyniki 27 grudnia 2011 r.

Powodzenia!

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Ciekaw jestem odpowiedzi, czy ten program jest lepszy dajmy na to od moim zdaniem świetnego Free Download Managera?

A

Anonymous

Korzystałam z wielu menedżerów pobierania, ale IDM najbardziej przypadł mi do gustu i jak dla mnie to właśnie on najlepszym programem tego typu i rzeczywiście spełnia swoje zadanie.
Podsumowując, program jest świetny i nie zdziwi mnie jeżeli wiele osób zgłosi się do tego konkursu
Powodzenia wszystkim

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Nie ukrywam że poluję na ten program :),kesz cienki-Święta...fajny prezent byłby ale... koniec fantazji czas na realia.. a są takie że program świetnie łapie linki downloadu,segmentuje,ściąga szybko i poprawnie czyni co wiele innych tego typu progsów z tym że IDM robi to naprawdę lepiej ! Korzystając z Okazji życzę Wszystkim spełnienia scenariusza Wymarzonych Świąt i Wszystkiego Naj,naj,najlepszego !!

E

elefante

Program jest bardzo dobry idealny do ściągania plików, filmów jest bardzo szybki ,a dlaczego chce go wygrać a dlatego ze triale są na 30 dni,licka na rok.Pozdrawiam Wesołych Świąt.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Miałem okazję korzystać z wersji trial tego programu i uważam go za numer 1 w tej kategorii. Szybki, stabilny, ma dużo możliwości konfiguracyjnych. Do tego jest lekki - nie zamula kompa. Również zaletą jest funkcja wykrywająca wideo czy audio na danej stronie i pozwalająca pobrać je jednym kliknięciem...
Testowałem sporo różnych download managerów ale żaden inny nie spełnił do końca moich oczekiwań....
Kolejną zaletą tego programu jest dobra współpraca z różnymi przeglądarkami (testowałem go na FF, IE i Chrome).
Dlatego gdyby mi szczęście dopisało i wygrałbym tę lickę to bym się bardzo cieszył, bo często ściągam pliki....
IDM to moim zdaniem debeściak w tej kategorii ;)

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
IDM to najlepszy menadżer plików na rynku. Cenię go szczególnie za prostą obsługę, świetną integrację z FireFoxem oraz możliwość przeskanowania plików zaraz po ich pobraniu. Świetną funkcją jest możliwość pobierania treści z takich popularnych serwisów jak: YouTube, Google Video czy MySpace. :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Włamałem się im na serwer :szydera .Żartuję oczywiście, mam od producenta za opis, wcześniej nie rozdałem przecież wszystkich.Kolejne pytania, i inne posty w tym temacie nie związane z konkusem będą usuwane.

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcem wygrać licencję na ten program, ponieważ cenię sobie jego świetny interfejs. Pierwszą zaletą tego programu jest pobieranie filmu z 1000+ serwisów internetowych i nie tylko. Bardzo sobie cenię tą funkcję, ponieważ jeżeli ściągnąłem film, to nie muszę zapychać łącza innym osobom.
Drugą zaletą, jaką widzę w tym programie to ogromna szybkość otwierania programu. Dzięki funkcji kolejkowania ściąganie jest wygodniejsze. Nie muszę ściągać wszystkiego od razu, co mam do ściągnięcia. Wystarczy wybrać plik do ściągnięcia i gotowe!!!. Dzięki wbudowanemu akceleratorowi czas jego pobrania jest krótszy.
Najważniejszą zaletą jest bogatość opcji konfiguracyjnych, dzięki czemu możemy dostosować ten program do swoich potrzeb. UWIELBIAM TĘ FUNKCJĘ!!!

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Świetny konkurs Oxy na bardzo dobry downloader. Kciuk w górę dla Ciebie :ok Nie licz mnie w konkursie. Życzę wszystkim szczęścia w losowaniu :)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
why am I so want to win a license IDM, the answer is simple, because IDM is the best, and I want to install the best software in my computer :)

kris68

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program gdyż przyznam się do tej pory korzystałem z pirata ale większość programów także przy sugestiach Oxygen Thief zakupiłem legalnych zwłaszcza programy do backupu. Jeden jedyny raz w życiu udało mi się wygrać win rara ale to był jednostkowy przypadek - nawet w totolotka 3 nie wygrywam. Co do samego programu jak twierdzi producent przyspiesza pobieranie o 500% i ja mu wierzę - faktycznie program momentalnie ściąga pliki. Tylko z niego korzystam ale chciałbym być wreszcie legalny.Program integruje się z przeglądarkami internetowymi - przede wszystkim z moim ulubionym numerem jeden - Mozillą Firefox -używając unikalnych właściwości integracyjnych i przejmuje pobieranie plików, umożliwia także planowanie kolejkowania pobierania danych co jest dla mnie bardzo dużym plusem. Internet Download Manager obsługuje przekierowania, wstrzymywanie pobierania plików, serwery proxy, protokoły FTP i HTTP i myślę ze dużo jeszcze można by było wymieniać jego zalet. Wiele programów nie tylko bezpłatnych ale i płatnych i drogich nie oferuje polowy jego możliwości i jeszcze jeden plus dla IDM - jest w języku polskim co też jest dla mnie bardzo ważne gdyż wreszcie mogę rozgryźć dokładnie wszystkie ale to wszystkie możliwości i wszystkie je wykorzystać co bardzo mi pomaga - a przy droższych programach czy bezpłatnych tego nie ma i tam nie wykorzystuję ich ( być może ) potencjału.
Mam bardzo cichutką nadzieję ze z okazji Świat Bożego Narodzenia być może los się do mnie uśmiechnie i stanę się pełnoprawnym i legalnym właścicielem programu - nie stać mnie po prostu na kupno Internet Download Managera który trochę kosztuje. Może to do mnie się szczęście uśmiechnie czego również i innym użytkownikom forum życzę.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Internet Download Manager i w czym takim jest lepszy ( o ile jest ) od innych bezpłatnych menedżerów pobierania.
Odp. Chciałbym wygrać IDMa bo mam dosyć już JDownloadera - którego używam już od ok. 2 lat. Nie dlatego, że mi się znudził! Wręcz przeciwnie, uważam go za jednego z lepszych "downloaderów". No może trochę muli (przynajmniej u mnie) ale nie jest to aż tak uciążliwe. Problemem jest to, że od pewnego czasu nie chcę (a raczej nie może) się aktualizować. Jak wiadomo nieaktualny program nie działa tak jak powinien. Często pojawiają mi się komunikaty w stylu "wtyczka przestarzała" lub co gorsza "plik nie znaleziony" - chociaż w rzeczywistości jest na serwerze! W czym IDM jest lepszy od innych programów tego typu? Z tego co wyczytałem: "...przyspiesza transfer danych nawet o 500%", "integruję się z przeglądarką", "nie obciąża systemu"...itd. Tak tak - wyczytałem! Ponieważ nigdy go nie używałem, także nie będę lał wody, że to i tamto... Chociaż muszę przyznać, że wygląd jest... hmmm. Trochę trudno będzie się przyzwyczaić. Jeżeli uda mi się wygrać to zapewniam, że licencja nie będzie leżała i się kurzyła. Pliki ściągam praktycznie codziennie także program będzie solidnie "eksploatowany".

Do góry