KONKURS! - Internet Download Menager - GIVEAWAY!

numpayak

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
I am using IDM the trial version. It's best download manager and user freindly. I like to set connection type/speed option LAN 10Mbs, 10000000 bps, max.connections number 16 and click Ok. it's also take over the downloading files too fast, higher and handling well until the download finish. it is a perfect download with great features.
i would get one of these licenses key pro version becouse the internet speed in my country is very slow and internet connection power failure is quite normal in my place. It would save my time and reduce my tension each day while downloading. IDM is the top most download managers among all the others. IDM is integrated module in the web browser makes it really convenient to download video,other file with a single click. Thanks for wonderful giveaway.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Żeby nie było za łatwo i była większa konkurencja zapisuję się na ten konkursik. Niedługo kończy mi się roczna licencja na aktualizacje programu dlatego warto by mieć kolejny roczek.A dlaczego go czyni najlepszym menadżerem pobierania plików? Wiele używałem menadżerów pobierania plików z internetu , ale Internet Download Manager przebił je wszystkie. IDM obsługuje serwery proxy, ftp i HTTP co czyni go bezkonkurencyjnym . Do tego dochodzi integracja z większością przeglądarek takich jak :
-Internet Explorer
-Opera
-Firefox
Chrome i wielu innych popularnych przeglądarek.
Program posiada kilka kategorii do których zapisywane są pobierane pliki: skompresowane, muzyka , dokumenty ,programy, filmy , niedokończone. Ja akurat nie używam tych kategorii i mam je skasowane , a pliki zapisuję w folderze ogólnym , który wskazuję w opcjach ustawień. Dzięki segmentacji dłuższe pliki są dzielone dzięki czemu pobieranie jest szybsze. Dzieki IDM możemy pobierać filmiki flash z takich witryn takich jak YouTube, MySpaceTV i Google Video. Program posiada opcję wznawiania pobierania plików , która się sprawdza gdy niespodziewanie przerwie nam ściąganie w wyniku nagłego braku internetu. Pobrane już pliki możemy przeskanować programem antywirusowym , który wskazujemy w ustawieniach. Dodatkowe -plusy tego programu to:
-planowanie ściągania
-wyłączenie przez program komputera po zakończeniu pobierania pliku
-dostosowanie wyglądu IDM poprzez dodawanie-usuwanie przycisków w pasku narzędzi . -Pobierania dodatkowych stylów toolbarów dzięki czemu wyglad programu możemy dopasować do własnych potrzeb
- i najważniejsza cecha tego programu aktualizacje. Program informuje nas o dostępnych aktualizacjach i pobiera je dla nas.
:suuper

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Witam i mam nadzieję, że "rzutem na taśmę" załapię się jeszcze do konkursu na IDM.
Każdy wie, że progs jest bardzo znany i najlepszy w swojej klasie.
Dzięki za konkurs - a teraz trzymam kciuki /za siebie/ :klawik.

V

vhick

Difference with other download manager is it unique technology to download file over the internet. It dramatically speed up downloading your files.

Thank for the giveaway!

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
IDM jest lepszy od innych managerów pobierania plików w tym , że jest po prostu funkcjonalniejszy, integruje się z przeglądarkami bez zbędnych dodatków, ma częste aktualizacje i świetny support. Pozdrawiam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Dziś wieczorem albo jutro, zależy kiedy będzie mi się chciało :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Ok, rozlosowałem na randomie
Wygrywa
Farmer i matroska
9YRZp.jpg

Licencje podeślę na PW.

P.S mam jeszcze jedną wolną licencję na IDM ( roczna ) jak chcecie to mogę cyknąć szybki konkurs.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Gratulacje dla zwycięzców :)

Do góry