Konkurs ! - IObit Protected Folder - Giveaway !

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Konkurs ! - IObit Protected Folder - Giveaway !

image.aspx_11.jpeg

Do wygrania jest 10 licencji do programu IObit Protected Folder

IObit Protected Folder – 10 genuine licenses to win :!:

Zasady :

1.Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję doIObit Protected Folder

2.Opublikuj informację o konkursie na Facebooku / Twiterze i w komentarzu na forum wstaw link do publikacji

3.Kliknij
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

4.Konkurs zakończy się 20.04.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org

Rules :

1.Tell us why you like IObit Protected Folder software...why you want to win it??? ( submit a comment )

2. Publish about this give away in your twitter,facebook
put that link in your comment here.

3. Comments only in Polish or English :!: . The lucky 10 will be selected randomly by - Random.org - The giveaway ends on 20.04.2011

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Kiedyś w wersji beta darmowy teraz już nie.Bardzo dobry soft do zabezpieczania folderów.
Takiego progsa mi brakuje.Zawsze to spokojniej gdy się wie ,że żona nie otworzy folderu z golizną. :dziwak
pozdrawiam

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4

Często muszę chować swoje prywatne dane, aby nie dostały się w niepowołane ręce. Ta aplikacja bardzo by mi ten proces wspomogła :D

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
139
Miasto
Wrocław
Chciałbym mieć licencję na ten program, ponieważ przydałby mi się dobry program do ochrony prywatności i do zabezpieczenia folderów przed dostępem niepowołanych osób. Uważam, że IObit Protected Folder ze względu na funkcjonalność jest najlepszy.

Boodah

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I'm study at university and I writing a thesis.I have a brother but he hasn't got a computer and he use to my computer.but last month he accidentally erased my thesis files.As a result I need a program like this.please count me in.goodluck for everyone

This is a great sharing.thanks for the giveaway

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Jak się nie jest singlem,to pewne pliki nie powinny być dla każdego w domu.Testowałem wersję beta .Bardzo dobry program.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Zasady :

1.Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do IObit Protected Folder

2.Opublikuj informację o konkursie na Facebooku / Twiterze i w komentarzu na forum wstaw link do publikacji

3.Kliknij

4.Konkurs zakończy się 20.04.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org

Trzymajcie się zasad ,
- bez@nazwy ( link na FB do poprawki )
- vonz ( wstaw link )

Sujay

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hi,
first of all I want to inform you that I shared about this giveaway

i would like to win a license because
1. Iobit usually make good softwares.
2. I am in need of a software that can help me to quick protect my personal folders because I am using a PC which is used by all of my family members.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Mi jest potrzebna licka do przejścia z wersji darmowej beta 2.0 do najnowszej zawsze bardziej dopracowanej. Program mi się jak do tond sprawdza elegancko, jest bardzo funkcjonalny jednak najbardziej podoba mi się opcja wyjścia z programu bez zaznaczania folderu

Status
Zamknięty.
Do góry