KONKURS !!! Kaspersky Internet Security - multi-device

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Kaspersky Internet Security to niewątpliwie jeden z czołowych programów zabezpieczających na PC, ma wysoką skuteczność i nie obciąża zbytnio zasobów komputera. W związku z faktem, że niedługo kończy mi się subskrypcja na program zabezpieczający, bardzo cieszyłbym się z wygranej tym bardziej, że to multi device.

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Kaspersky Internet Security to wg wielu rankingów najlepszy program zabezpieczający. Sam używam go od pewnego czasu i muszę przyznać, że póki co jest świetny. Ma wiele ustawień, które można podpasować pod siebie. Szczególnie przydatna dla mnie jest m.in. funkcja Bezpieczne pieniądze i Kontrola aplikacji a w dalszej przyszłości mam nadzieję również funkcja Kontroli rodzicielskiej ;) Mam też drugi komputer, który zawsze miał gorszą ochronę niż mój podstawowy, dlatego chętnie zaopatrzyłbym go również w taką zaawansowaną ochronę, bo wirusy, trojany itp. zawsze gdzieś mogą czyhać.
Niestety, kończy mi się za parę tygodni moja obecna licencja, przez co bardzo chętnie zgłaszam się do konkursu. Dziękuję andyxa za taki konkurs :)

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
336
Miasto
somewhere in cyberspace....
Licencja na KIS multi device to okazja by mieć zaezpieczony jednocześnie komp i smartfon. A do tego Kaspersky to czołowka jesli chodzi o antywiry. Więc warto spróbować szczęścia w tym konkursie

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Wielkie dzięki za konkurs.
Kis-a używam od wielu lat i moim zdaniem jest to najlepszy av do zabezpieczenia komputera. Wielu ludzi narzeka że obciąża kompa, ja osobiście nigdy tego nie odczułem. Ponieważ niebawem kończy mi się licencja bardzo miło by było wygrać ten świetny soft.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam KIS od dawien dawna zaliczany jest do czołówki najlepszych programów zabezpieczających o czym świadczą wszelkiego rodzaju testy. Multi device to kolejny plusik (+) gdyż można dodatkowo zabezpieczyć np. smartfona. Dzięki za konkurs i pozdrawiam.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Witam,

wygrywając Kaspersky Internet Security multi-device licencja zapewni mi skuteczną ochronę wszystkich urządzeń i święty spokój na rok.
dziękuje za konkurs andyxa :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs kończy się jutro ,ale jak widać nie trzeba nikogo zachęcać :)
i sponsor będzie zadowolony, widząc jaką ma frekwencję :scratch

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Również spróbuje szczęścia w konkursie. Ostatnia moja przygoda z Kaspersky była z 5 lat temu. Wspominam go jako bardzo dobry pakiet zabezpieczający mojego PC. Z chęcią znów chciałbym mieć go na swoim pokładzie.
Andyxa dziękuję za konkurs.

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
61
Chciałbym wygrać, ponieważ Kaspersky zwycięża we wszelkich testach ochrony danych. I jest "solą" w oku całej pozostałej branży zajmującej się bezpieczęstwem w sieci. To gwarantuje jakość Q tego programu. Warto go mieć za wysoko wykwalifikowanego "ochroniarza" mojego systemu.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony,
wyniki

uIN010F.jpg

Gratulacje i :dziękuję za udział.

Zgodnie z zasadami ,nagrodzeni mają 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Gratulacje, muszę spróbować szczęścia w drugim bardzo dobrym konkursie :zaciesz

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia