Konkurs!Kepard VPN Premium

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Kepard VPN Premium

Więc proszę napisać te kilka zdań a nie jedno słowo :facepalm
bo będę usuwał takie zgłoszenia do konkursu
Pozdrawiam

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Szukam lepszego rozwiązania niż darmowy plan CG i z chęcią wypróbuje innego rozwiązania. Tego programu nie znam, ale czytając opis można mieć pewność, że ten program skutecznie chroni naszą prywatność. Może przygoda z Kepard VPN Premium potrwa wtedy dłużej niż ewentualne pół roku? :klawik.

Dzięki wielkie za konkurs :hi

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dziękuję koledze angellomichel387 za kolejny super konkurs :)
Wszyscy wiemy, że dzisiaj zachowanie prywatności w internecie to nie łatwe zadanie.
Wszędzie jesteśmy śledzeni, informacje o tym co oglądamy i czego szukamy są gromadzone, a następnie jesteśmy atakowani reklamami, które mają nam "pomóc" w zakupach ;) Również transakcje internetowe jak też i nasze dane dane są narażone na kradzież.
Aby się od tego uwolnić możemy zainstalować Kepard VPN, który pozwoli nam na bezpieczne i anonimowe połączenie z internetem, dodatkowo nie mamy żadnego limitu danych i możliwość szyfrowania połączenia.
Dlatego chciałbym wygrać ten program :)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki angelomichel387 za konkurs a firmie Kepard za licencje na konkurs.

Dlaczego chcę go zdobyć, napiszę krótko
na komputerze brata nie ma żadnego VPN,a wiadomo jak to jest z anonimowością w necie,
więc chętnie biorę udział w konkursie.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki angellomichel za konkurs. :dziękuję :ok
Pochodzący z Mołdawii Kepard VPN zbiera całkiem pochlebne recenzje, szczególnie wersja przygotowana na Androida. Chociażby tutaj:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Właśnie zależałoby mi na zabezpieczeniu mojego androidowego telefonu przy korzystaniu z publicznych hotspotów. Podoba mi się prostota i intuicyjność tego klienta VPN oraz brak ograniczeń dotyczących przepustowości i prędkości połączenia (spadek rzędu 15% przy połączeniu z pobliskimi serwerami jest do zaakceptowania). Super, że można szyfrować połączenia algorytmem 256-bitowym, a wszystkie logi są trwale i nieodwracalnie usuwane w ciągu 72 godzin z serwerów dostawcy. Warte odnotowania, iż Kepard VPN wykorzystuje protokoły L2TP/IPSec, PPTP i OpenVPN.

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
The truth is that I'd like to win this magnificent program to hide my IP, see videos and enter my country pages is forbidden to enter and have my IP protection against Hackers, thanks for the giveaway.

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
juhuuuuuuuuuuuu :piwko Dziękuję, dziękuję angellomichel387 i dziękować nie przestanę póki licencji nie dostanę ;)

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja też bardzo dziękuję. Pierwszy raz udało mi się wygrać licencję :ok

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Raz jeszcze podziękowania za realizację konkursu i gratki dla zwycięzców!

:england

Areopagita

Status
Zamknięty.
Do góry