Konkurs! Kod doładowania w ofertach Play na Kartę i MIX

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Przedmiotem niniejszego konkursu jest zdobycie kodu doładowującego dla różnych taryf Play na Kartę oraz ofert MIX.
Takie kody tym razem będą dwa, dla dwóch wybranych lub wylosowanych osób.
Konkurs jest szansą dla wszystkich chętnych na zdobycie darmowego doładowania w ofertach Play na Kartę lub ofertach MIX, przy pomocy otrzymanego 14-cyfrowowego kodu doładowującego na kwotę 10 złotych.
Nie ma najmniejszej potrzeby podawania mi informacji osobistych typu nr telefonu, e-mail... rozmiar kołnierzyka, itp. :p
W konkursie może wziąć udział każdy, kto spełni podane w tej informacji (proszę czytać całość) warunki.

W przypadku gdy wybrana lub wylosowana osoba nie odbierze w przeciągu 5 dni informacji (PW) zawierającej potrzebne dane, ta informacja zostanie wysłana do innej wybranej osoby, spośród tych które się zgłosiły.

Ponieważ często zdarza się, że nawet długo już będąc w danej sieci telefonii komórkowej korzysta się z istniejących w niej możliwości ze stratą dla siebie (i nic dziwnego że tak jest, bo nawet reprezentujący daną sieć już dawno się pogubili w udostępnianych przez nią usługach), na początek trochę niezbędnych i przydatnych informacji.

Zestawienie ofert na kartę
1_zps860ecc0e.jpg

Ważność połączeń wychodzących
Nfw3RVl.jpg

Ważność połączeń przychodzących
SFgUb3k.jpg

Bonus za doładowanie i okres ważności bonusu
R3Nehyz.jpg

Pakiety dodatkowe dla ofert Play na Kartę
Cenzych.jpg

urMy7rJ.jpg

Zobacz co zyskujesz
• Play na Kartę
• Play na Kartę Lubię to!
• Play Fresh
• MIX
• Play Online na Kartę
• Nowy Play Online na Kartę
• Nowy Play na Kartę i Play Karta
• Red Bull MOBILE na Kartę
• Lubię To!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

O taryfach Play Fresh z roczną ważnością konta
Play Fresh podstawowy, Play Fresh darmowe SMS-y do wszystkich sieci (All Inclusive SMS), Play Fresh darmowe rozmowy i SMS-y w Play (All Inclusive Rozmowy w Play)

Zestawienie przydatnych kodów w niektórych ofertach na kartę

Pakiety dodatkowe dla ofert na kartę
(w linku powyżej rozwiń)

Więcej o swojej taryfie i sposobach doładowania dowiesz się: Obsługa Klienta > Pomoc: Play na Kartę

Usługi dla MIXa

Przydatne kody dla ofert Mix

Więcej o formule MIX

Jak doładować konto przy pomocy otrzymanego kodu?
• wybierz na klawiaturze *100* wpisz 14-cyfrowy kod znajdujący się pod zdrapką i naciśnij #
• następnie naciśnij klawisz połączenia (tzw. ZIELONA SŁUCHAWKA)

Po prawidłowym doładowaniu Twoje konto zostanie zasilone w ciągu kilku minut. O realizacji doładowania zostaniesz powiadomiony SMS-em.

Co trzeba zrobić aby wziąć udział w tym konkursie?

- należy być zarejestrowanym lub zarejestrować się na programyzadarmo.net.pl/forum
- przez czas trwania konkursu brać czynny udział w życiu forum, np. pisząc sensowne komentarze do ukazujących się informacji o programach lub samemu podając takie informacje
- komentarze i informacje mające związek z polityką, będące np. prośbami o jakiś program, zgłoszeniami do konkursów, prośbami o pomoc... itp., nie będą brane pod uwagę
- w konkursie może wziąć udział każdy, kto spełni powyższe warunki

Informacja o wynikach konkursu:
Ogłoszenie wyników tego konkursu, nastąpi nie wcześniej niż w poniedziałek 23 grudnia 2013r.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ponieważ do dnia dzisiejszego nikt się nie zgłosił, myślę że nie ma sensu tego temu ciągnąć dalej.
Tym samym uważam temat za zamknięty.

Pewną ciekawostką dla mnie jest to, że nic praktycznie nie dające kody do Skype są bardziej wartościowe niż takie doładowanie. :p
Może jak Orange znów udostępni kod na 5 SMS-ów lub da 20 minut w swojej własnej sieci które trzeba zaraz wykorzystać, wtedy tłumy staną w kolejce :ok

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Jak zamknięty skoro do jutra termin? :szef
Ja się zgłaszam! :klawik.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Bizon napisał:
Jak zamknięty skoro do jutra termin? :szef
Ja się zgłaszam! :klawik.
Elvis_JXL napisał:
Ja też się zgłaszam :hippie
rafalp86 napisał:
Zgłaszam się :)
Trzy pierwsze osoby są tymi które spełniają warunki tego w zasadzie [Oddam] a nie konkursu. :(

Z tego też powodu nie bawię się w jakiekolwiek losowanie lub wybieranie i pomimo tego że planowałem tylko wygrane dla dwóch osób, to cała trójca otrzymuje na PW kody doładowujące.

Aby więc nie robić takiego "tłoku" w tematach darmowych Doładowań za Karę, ten jest ostatnim.
Miałem wprawdzie zamiar jeszcze zrobić coś podobnego przynajmniej dla
t-mobile.png
i
plus_logo.png
, jednak przy tak małym zainteresowaniu poprzestanę na tych dwóch które miały miejsce, czyli Orange i Play.

wcpicker napisał:
Zgłaszam się :)
To trochę za mało. :(

Co trzeba zrobić aby wziąć udział w tym konkursie?

- należy być zarejestrowanym lub zarejestrować się na programyzadarmo.net.pl/forum
- przez czas trwania konkursu brać czynny udział w życiu forum, np. pisząc sensowne komentarze do ukazujących się informacji o programach lub samemu podając takie informacje
- komentarze i informacje mające związek z polityką, będące np. prośbami o jakiś program, zgłoszeniami do konkursów, prośbami o pomoc... itp., nie będą brane pod uwagę
- w konkursie może wziąć udział każdy, kto spełni powyższe warunki

Jednak zważywszy na to, że to i tak jest ostatni z mojej strony konkurs w temacie doładowań na kartę, wyprzedzając noworoczne fajerwerki i w tym przypadku (na zachętę by w przyszłości brać udział w życiu forum z którego się korzysta) mam jedno doładowanie.

Kody wszystkim wymienionym prześlę za chwil kilka na PW. :francuz

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
graf napisał:
Jednak zważywszy na to, że to i tak jest ostatni z mojej strony konkurs w temacie doładowań na kartę, wyprzedzając noworoczne fajerwerki i w tym przypadku (na zachętę by w przyszłości brać udział w życiu forum z którego się korzysta) mam jedno doładowanie.

WIELKIE DZIĘKI! :england
Daj spokój Stary, pierwsze koty za płoty jak mawiał Lenin! :szef :dziwak
Nie zrażaj się, zawsze w razie czego Ci pomogę. :p Żartowałem oczywiście.
Jakby co, to Macierewicz powoła komisję i będzie cacy. :p
Tacy Goście jak Ty budują to forum, więc "Alleluja i do przodu!" jak mawia polski Al Capone! :p :gwizdek :francuz

Do góry