KONKURS - Macrium Reflect 7 Home Edition

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54917
Dziękuje za z organizowanie konkursu andyxa :)
Wiele razy brałem udział w konkursie na Macrium Reflect ,
ale nie miałem szczęścia wygrać ,może tym razem uda się .
Program pierwsza liga ,chyba jeden z najlepszych do tworzenia kopi zapasowych !!!
Pozdrawiam :)

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.

Macrium Reflect is the best backup software available. It helped me restore my system more than twice when all others failed to do so. You can be absolutely sure & confident that it will restore your system without any problem. The new version is very fast and you can say it is almost as fast as any rollback software.
Everything Macrium has to offer is my favorite but to be specific it is Rapid Delta Restore (RDR).

Don Pedro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
108
Dziękuję bardzo za konkurs i możliwość udziału w nim!
smiley.gif

Biorę udział w konkursie, ponieważ program ten skutecznie tworzy kopie zapasowe całego dysku lub wybranej partycji.

W dobie złośliwego oprogramowania z rodziny ransomware i cryptoware tworzenie skutecznych kopii zapasowych jest nieodzowne.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12604
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Korzystam Z Acronisa ale Macrium Reflect wydaje się być lepszym rozwiązaniem. Szczególnie przypadła mi do gustu funkcja Volume Shadow copy Service dzięki czemu potrafi wykonywać backupy działającego systemu, a funkcja Rescue CD umożliwia jego przywrócenie na wskazanej partycji podczas np. nagłej awarii. (skopiowałem to z dobrychprogramów.)

Dziękuję i czekam na losowanie.:dziękuę

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki za wspaniały konkurs
Program rewelacja wręcz ścisła czołówka
dlatego grzechem było by nie zawalczyć o niego
posiadam starszą wersję więc pora na aktualizacje :)

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Dzięki za konkurs.
Obecnie używam Seagate Disc Wizard (okrojona wersja Acronisa) więc Macrium dałoby mi większe możliwości w robieniu backupu.
Dlatego zgłaszam się do konkursu.

Ostatnia edycja:

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Program do backupu pierwsza klasa. Co ważne jest szybki i bezproblemowy, ma dużo opcji jeśli chodzi o różne ustawienia. Według mnie Macrium Reflect razem z Acronisem, którego używam to czołówka programów do robienia kopii zapasowych. Najnowsze wersje ATI to już nie to co kiedyś, bo wykastrowali go z opcji a sam instalator jest wielką kobyłą ( prawie 0,5 GB :szok). Chętnie zawalczę o Macrium Reflect :ok

andhla

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
156
Kopia bezpieczeństwa plików i folderów jak i całego systemu jest dla mnie bardzo ważna, więc możliwość wygrania licencji rewelacyjnego programu do backupu jakim jest Macrium Reflect to coś w czym muszę wziąć udział.
Podziękowania dla organizatora oraz sponsora programu.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Grzechem jest nie spróbować wygrać tak zacnego programu do backupu.Zgłaszam udział w konkursie .
Dziękuje i pozdrawiam

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Na wstępie dziękuję ofiarodawcy za ten konkurs i program.Program ponoć dobry a u mnie na starym laptopie ciągle są awarie i muszę przywracać system,dlatego przydałby mi się do tworzenia kopii systemu.

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4336
Dziękuje za możliwość udziału w konkursie :) .
Macrium to znakomity program do backupu , ścisła czołówka , podium .
Uwielbiam go za szybkość , niezawodność i prostotę... , moją ulubioną funkcją jest możliwość dodania opcji do boot menu .Miłego dnia .

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Próbowałem szczęścia w konkursie na MACRIUM REFLECT WORKSTATION, niestety .
Patrzę na opinie kolegów z PZD i nie mam wątpliwości Hamleta; "to have or not to have" . Zdecydowanie chcę!.
Skuteczne zabezpieczanie danych gromadzonych latami to podstawa , a Macrium Reflect robi to najlepiej.
Mnóstwo opcji konfiguracyjnych, wsparcie dla SSD, szybkość odzysku danych to niektóre zalety.
Dziękuję za konkurs sponsorowi i koledze andyxa , super konkurs.

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Thanks a lot for this excellent software giveaway, andyxa. This program is very easy to use and it keeps backup imagimes to a minimum storage size then it can be saved to network, external or network drives. For me it is important the Volume Shadow copy Service feature that means it can create a hard drive image while i continue to use the PC. The scheduler allows us to run backup jobs even when away from PC.
Best of luck to all the participants,
:brawo

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
233
Skończyła mi się licka na Aomei Backupper. Stabilny i godny zaufania program do kopi zapasowej to podstawa bezpieczeństwa, a takim według speców jest Macrium Reflect. Zatem zgłaszam się do konkursu o ten prześwietny kawałek softu.

Podziękowania dla andyxa i sponsora.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the Giveaway!
Macrium Reflect 7 Home is an image based backup and DR for Windows systems and you can create a CD/DVD or USB bootable media as Rescue Media to enable system recovery of your PC. Its Block Tracker reduces the amount of time it takes to perform incremental and differential images by continous monitoring of the changes NTFS any formatted volumes with 60
times faster and intra-daily backup scheduling is possible. This is the feature I like most and am anxious to win this license and have a test on it.

Do góry