KONKURS !!! Macrium Reflect Workstation 6

damien76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
25
Gratulacje! :piwko :jezyk

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Nagrodzeni
zeno06
matroska
artoor
decimus
proszę o uzupełnienie danych , producent prosi o imię i nazwisko, chyba się nie wycofacie
:scratch :)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
andyxa napisał:
Nagrodzeni
zeno06
matroska
artoor
decimus
proszę o uzupełnienie danych , producent prosi o imię i nazwisko, chyba się nie wycofacie
:scratch :)
Hej :hi
Nie zamierzam się wycofać. Nie wiem tylko, czy na pewno konieczne jest podanie tych danych, gdyż dziś około 16.00 wskoczył mi mail z kluczem wysłany przez sales@macrium.com. Roczna licencja ? (albo roczne wsparcie suportu?) - z tego co kumam - wystawiona na użytkownika: "Programyzadarmo.net.pl". Mi taki stan pasuje, więc nie wiem, czy nazwisko nadal jest konieczne. Programu jeszcze nie rejestrowałem. Pzdr. :hi

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
32409
Miasto
Trololololo
Gratulacje :guma

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
zeno06 napisał:
Hej :hi
Nie zamierzam się wycofać. Nie wiem tylko, czy na pewno konieczne jest podanie tych danych, gdyż dziś około 16.00 wskoczył mi mail z kluczem wysłany przez sales@macrium.com. Roczna licencja ? (albo roczne wsparcie suportu?) - z tego co kumam - wystawiona na użytkownika: "Programyzadarmo.net.pl". Mi taki stan pasuje, więc nie wiem, czy nazwisko nadal jest konieczne. Programu jeszcze nie rejestrowałem. Pzdr. :hi

Ja to widzę tak, Macrium nie otrzymało kompletnych danych (imienia i nazwiska) więc wystawili licki na Programyzadarmo.net.pl - ja też taką dostałem.
Co do kwestii jedno-rocznej licencji - tak działa wersja Workstation. Licencja jest wieczysta - od użytkownika zależy, czy po roku uiści symboliczną opłatę subskrypcyjną kontynuując w ten sposób upgrade do nowej wersji. Z tego co pamiętam, jest to na prawdę symboliczna opłata :guma

Do góry