Konkurs - Mailbird Pro

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Tym razem do wygrania 10 rocznych licencji klienta pocztowego Mailbird Pro.Licencje na konkurs otrzymałem od Christin z Mailbird PR,której bardzo dziękuję.

ca0952b9ff514d981d7b85253349b5c62015-03-12_14h01_43.png

Mailbird to nowoczesny i bardzo szybki klient poczty e-mail, wspierający usługi Gmail, Yahoo, Outlook.com, iCloud i dowolne inne, funkcjonujące w oparciu o protokoły IMAP lub POP3.
Już na pierwszy rzut oka widać, że aplikacja stworzona została z olbrzymim naciskiem na prostotę i wygodę użytkowania. Interfejs graficzny dostępny jest w polskiej wersji językowej i charakteryzuje się minimalizmem oraz łatwością dostępu do wszystkich oferowanych funkcji. Dysponuje on standardowym układem okna, w którym to poszczególne jego części odpowiadają za wyświetlanie listy obsługiwanych skrzynek pocztowych, wiadomości e-mail oraz ich treści. Dużym udogodnieniem podczas korzystania z Mailbird jest obsługa skrótów klawiszowych, usprawniających tworzenie nowych wiadomości, odpowiadanie na nie, przełączanie kont/folderów itp. Na uwagę zasługuje również funkcja szybkiego czytania, wyświetlająca zawartość korespondencji w formie pojedynczych słów/zdań. Jej prędkość dostosowana może być dzięki odpowiedniej opcji.

Mailbird umożliwia obsługę więcej niż jednego konta pocztowego, pozwala wygodnie zarządzać dostępnymi w ich obrębie folderami (tworzyć i usuwać, synchronizować), wspiera serwery proxy, umożliwia ręczne i automatyczne pobieranie wiadomości e-mail, limitowanie maksymalnego rozmiaru pobieranych załączników, a także potrafi szyfrować realizowane w jego obrębie połączenia z Siecią (SSL/TLS, STARTTLS). Dodatkowo oferuje także zestaw mini-aplikacji, pozwalających z poziomu klienta pocztowego obsługiwać kalendarz Google, konto Facebook, usługi Evernote, Google Drive, Dropbox, a także wyświetlać treści z serwisów lifehacker, TechCrunch itp.
źródło - dobreprogramy.pl

info o programie
http://www.getmailbird.com/

różnica między lite /free/ a pro
http://www.getmailbird.com/pricing/

Zasady konkursu
1. Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Mailbird PRO
2. Komentarz w języku ojczystym
3. W konkursie mogą brać użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4. Zakończenie konkursu 04.04.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW

Powodzenia

brahmefe

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Zaletą tego programu jest wsparcie dla wielu języków sprawia, że z tej okazji chcę sprawdzić moje wielu kont e-mail z jednego punktu.
Dzięki.

A

Anonymous

Witam,zgłaszam się.Potrzebuję klienta poczty e-mail,ponieważ chciałbym odbierać wiadomości z jednego punktu,oraz wzmocniło by to bezpieczeństwo.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Zgłaszam się do Konkursu!
Obecnie korzystam z programu The Bat. Niestety kończy mi się na niego licencja , dlatego chętnie potestuję Mailbird Pro :piwko

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Program wydaje się ciekawą propozycją ze względu na obsługę wielu kont,ciekawy wygląd,bezpieczeństwo jeśli działa połączenie z mini aplikacjami to jest to co szukałem.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od jakiegoś czasu szukam dobrego klienta pocztowego, niestety nie udało się w konkursie na eM Client, może tym razem będę miał szczęście. Dzięki za konkurs.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Korzystam z wersji darmowej programu Mailbird. Chciałbym korzystać z werji Pro,która zabezpieczy mnie przed spamem.
Zgłaszam udział w konkursie.
Dziękuje :dziękuję i pozdrawiam :francuz

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Z chęcią wypróbuje alternatywę dla Thunebirda wobec którego mam pewne zastrzeżenia. Z racji wykonywanej pracy posiadam sporo kont e-mail i muszę to wszystko mieć uporządkowane.

Dzięki za konkurs :hi

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Witam,
MailBird Pro-obsługa wielu kont a więc gdy mamy więcej niż dwa to jest program pożądany.Interfejs przejrzysty i logicznie ułożony- jak dla mnie to super klient pocztowy.Dołącze do boju o zacny program.
Dzięki za konkurs! Pzdr!

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56605
Zgłaszam się do konkursu ,widzę że chętnych za bardzo nie ma , a szkoda bo jako program jest git, a szczególnie wyłapywanie spamu ,także dzięki za konkurs ...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12799
Miasto
Somewhere over the rainbow.
:hi Chciałbym wziąć udział w konkursie. Porgramu Mailbird używam od początku jak tylko się pojawił. Po ostatnich zmianach w wersji 2.0 doszło kilka ciekawych funkcji m.in. możliwośc korzystania z poziomu programu z aplikacji takich jak Dropbox, Sunrise Calendar, Twitter, czy Todoist dzięki czemu mając jeden program możemy korzystać z funkcjonalności kilku innych. Jednak te wszystkie funkcje dostępne są w wersjii darmowej. To co wyróżnia wersję Pro oprócz obsługi większej liczby kont to funkcja "Snooze" dzięki której możemy ustawic dni lub godziny, w których nie dojdzie do nas żadna wiadomość i nkt nie będzie nam przeszkadzał.
Dziękuję andyxa za konkurs i życzę powodzenia pozostałym startującym. :piwko

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wyniki
losowanie zbyteczne, wszyscy chętni otrzymują licencję.

brahmefe , Kalashnikov, mavio , jan13, jj111184, LGG, RadoCMG, Leszek55, Ircus, al_arsen
Czas na potwierdzenie licencji 24 godz , na PW
:piwko

Do góry