Konkurs ! - Malwarebytes' Anti-Malware - Giveaway !

A

Anonymous

Konkurs ! - Malwarebytes' Anti-Malware - Giveaway !

Malwarebytes-Anti-Malware.jpg

Conti napisał:
Malwarebytes’ Anti-Malware jest skutecznym programem wykrywający i usuwający różnego rodzaju złośliwy kod w tym wirusy, robaki, trojany, rootkity, dialery i oprogramowanie szpiegujące. Program został wyposażony w zestaw zaawansowanych technologii, stworzonych pod kątem szybkiego wykrycia i zniszczenia wszelakiego kodu złośliwego oraz zapobiegania infekcjom. Malwarebytes’ Anti-Malware umożliwia wykryci i usuniecie szkodników nawet w przypadkach, gdy inne programy nie są w stanie poradzić sobie ze złośliwym kodem. Moduł ochrony w czasie rzeczywistym (dostępny w wersji pełnej) wykorzystuje zaawansowany skaner heurystyczny w celu utrzymania bezpieczeństwa systemu. Monitoruje każdy proces i nie dopuszcza do uruchomienia złośliwego kodu. Wersja płatna oprócz ochrony „real-time” dodatkowo wyposażona została w ochronę przed szkodliwymi stronami internetowymi, możliwość wykonania błyskawicznego skanu systemu, harmonogram zaplanowanego skanowania i aktualizacji również użytkownikom wersji płatnej zapewniona jest priorytetowa pomoc techniczna.

Malwarebytes' Anti-Malware - Opis programu

!! Do wygrania jedna dożywotnia licencja na Malwarebytes' Anti-Malware !!
!! For win one lifetime license for Malwarebytes' Anti-Malware !!

Zasady:
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Malwarebytes' Anti-Malware.
2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 15.
3. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
4. W konkursie nie mogą startować kolekcjonerzy licencji.
5. Losowanie odbędzie się na random.org.
6. Zakończenie konkursu i wyniki 8 stycznia 2012.

Rules:
1. Write why you want to win Malwarebytes' Anti-Malware.
2. In the contest can start persons, which have 15 written posts
3. Comment in Polish or English.
4. In the contest not can to start persons who collect licenses.
5. The draw will take place at random.org.
6. Completion of the contest and the results in 01/08/2012.

Powodzenia! / Good luck!

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Losowanie będzie za pomocą randoma.org, czy wybierzesz najlepszy komentarz? :jezyk

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
biore udzial w tym konkursie bo bardzo potrzebuje tego typu programu do zabezpieczenia systemu przed róznymi robalali i chcialbym wspomuc swój antyvirus darmowy AVG.mam nadzieje ze to nie jest zart jaki mi napisano przez osobe która uwarzalem za poważną , a o kogo chodzi to już ta osoba wie. :p :england

A

Anonymous

Likwis napisał:
Losowanie będzie za pomocą randoma.org, czy wybierzesz najlepszy komentarz? :jezyk

Za pomocą random.org, zaraz dodam do zasad.

jerzy601 napisał:
biore udzial w tym konkursie bo bardzo potrzebuje tego typu programu do zabezpieczenia systemu przed róznymi robalali i chcialbym wspomuc swój antyvirus darmowy AVG.mam nadzieje ze to nie jest zart jaki mi napisano przez osobe która uwarzalem za poważną , a o kogo chodzi to już ta osoba wie. :p :england

Nie, to nie jest żart.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciabym wygrac licencję na MBAM Pro, ponieważ poprzednią oddałem mojemu dobremu koledze i teraz tego żałuję :D

Chyba nie trzeba mówić, dlaczego chcę ja wygrac. doskonałe uzupełnienie posiadanego AV i świetna ochrona WWW.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Więc chciałbym wygrać licencję na ten zacny program, ponieważ jest to jeden z najlepszym programów uzupełniających softy AV/IS . Używam wersje Free, lecz przydałaby się wersja Pro ze względu na ochronę w czasie rzeczywistym , oraz dobrą umiejętność blokowania szkodliwych adresów www :jezyk Dzięki za konkurs :dziękuję

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chętnie wezmę udział w tym konkursie, bo za niedługo kończy mi się licencja na Kasperskiego i potrzebuje jakiś inny program do zabezpieczenia w godny sposób mojego blaszaka.

kyre6

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo chciałbym zostać szczęśliwym zdobywcą licencji Malwarebyte Anti-Malware PRO,byłoby to idealne uzupełnienie mojego systemu operacyjnego przed złośliwym oprogramowaniem!

Mam nadzieję , że początek roku zacznę od uprage swojego skanera MBAM do wersji PRO!

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie ma sensu zamulać sobie system krowskim pakietem IS, jak jest MalwareBytes. Cenię go od lat, lecz darmowa wersja jest za bardzo ograniczona w opcjach. Chciałbym mieć Pro wersję z monitorem działającym w tle : )

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
dlaczego ja chciałbym wygrać? ..z prostej przyczyny -"jadę" on demand na wersji free od prawie roku więc nawet nie pytam sam siebie dlaczego
:ok

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Używam darmowej wersji i moim zdaniem ten program jest na czele listy pod względem skuteczności. Kilka razy sprawdził się w naprawdę ekstremalnych sytuacjach jako "broń ostateczna" - pomógł usunąć między innymi infekcje programami scareware i rogueware (fałszywe antywirusy) na kompach kilku moich znajomych. Bardzo bym się cieszył z wygrania tej licki (ze względu na to że płatna wersja ma ochronę w czasie rzeczywistym).....
Pozdrawiam wszystkich i zyczę wszystkiego najlepszego w nowym roku.....

E

elefante

Program warty wygrania oj jeden z lepszych a czy wygram hm słonik szczęśliwy jest. Pozdrawiam

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Program to śmietanka wśród programów zabezpieczających. Nie bez kozery skuteczność wszystkich programów AV jest na końcu sprawdzana przez MBAM. Bardzo chętnie uzupełnię swoją ochronę o to świetne zabezpieczenie.

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Kończy mi się licencja na emsisoft anti-malware brałem wprawdzie udział w konkursie zemany, ale jak już napisałem to byłby dobry prezent na moje urodziny...

babcia007

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
witam
z racji ze szanse na wygraną znacznie większe a niżeli w totoloto to i ja spróbuje a co do programu to raczej każdy kto cokolwiek interesuje się bezpieczeństwem w sieci musiał słyszeć o Malwarebytes' Anti-Malware
ciał

Do góry