Konkurs ! - Malwarebytes' Anti-Malware - Giveaway !

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Chciałbym wygrać MBAM Pro, bo to świetne uzupełnienie każdej ochrony komputera, w połączeniu z firewallem może stworzyć naprawdę skuteczną barierę, także proszę o dołączenie mnie do losowania :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I like to win MBAM because of the following points. Please count me in.

The Good:

1. Good in its category for detection.
2. Strong Real-time protection.
3. Compatible with almost every Security Suite, such as Kaspersky, Fsecure, Norton, Mcafee, Avast.
4. Right click context menu for easy usage.
5. Ability to select scan memory, startup, registry and filesystem objects.
6. Defined functions for the following:
*Action for Potentially unwanted programs
*Action for Potentially unwanted modifications
*Action for peer-to-peer software
7. Set warning if the database is X days old.
8. Protects from malicious sites/IP.
9. Ignore list for both the scanner and Protection Module

Thanks,
Grr

emt24

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I using Malwarebytes’ Anti-Malware free because detects and removes different types of malicious code including viruses, worms, trojans, rootkits, dialers and spyware.
I very satisfy of this software and always removed iruses, worms, trojans, rootkits, dialers and spyware my pc.
I hope to win a license.

thanks for this great giveaway.

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Malwarebytes z ochroną w czasie rzeczywistym to by było coś. Darmówce spooooro brakuje do tej wersji komercyjnej.

gjon

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
hmmm, a któż to jest kolekcjoner licencji? ja je zbieram, ale dla siebie, a MBAM jest jednym z najczęściej używanych przez mnie programów, do których mam zaufanie. liczę więc na ciebie o Wielki Władco Przypadku Generatorze III - wskaż na mnie!

buto

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Super program do dodatkowego uzupełnienia antywirusa.

ja hoor

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Please count me in for this contest. MBAM is the best there is

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Bo to świetny program jest :klawik.

Używam wersji free i sobie chwalę, ale dwie funkcje z wersji pro bardzo mi się spodobały - ochrona w czasie rzeczywistym oraz ochrona przed podejrzanymi stronami. Po ostatniej aktualizacji programu włączyły mi się te dwie funkcje, ale tylko na okres testowy. Mam jednak nadzieję, że będę mogła go przedłużyć, dzięki wygranej tu licencji.

Dziękuję bardzo za zorganizowanie konkursu i polecam się w losowaniu :D

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Chciałbym wygrać Malwarebyte Anti-Malware PRO, ponieważ jestem użytkownikiem wersji free i jestem z tego faktu bardzo zadowolony. Wersja PRO pozwoliłby mi na ochronę rezydentną. Dziękuję za fajny konkurs :)

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Witam :hi
wspaniały konkurs a jeszcze wspanialszy programik :scratch a szczególnie ta ochrona w czasie rzeczywistym
chciałbym wygrać :friends
a zeby wygrać trzeba grać no nie ?

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Malwarebytes' Anti-Malware zapewnia wysoki poziom bezpieczenstwa systemu operacyjnego przed roznego rodzaju niebezpiecznymi kodami zdolnymi zainfekowac system czy to na stronach www czy tez pobranymi z urzadzen przenosnych.
Staram sie w miare regularnie czytac roznego rodzaju testy potwierdzajace skutecznosc oprogramowania zabezpieczajacego i ten program jest naprawde bardzo dobry. W przeciwienstwie do wielu innych wykonujacych podobne zadanie, MAM zachowuje stale wysoki poziom skutecznosci w detekcji zagrozen potwierdzany licznymi testami robionymi na przestrzeni wielu lat. To sprawia, ze budzi respekt i chec posiadania takiego rodzaju zabezpieczenia we wlasnym systemie dajace poczucie wiekszego bezpieczenstwa posiadanych danych.
Wersja platna ktora jest przedmiotem konkursu posiada znacznie szerze mozliwosci ochrony a nie tylko detekcji poprzez wbudowany HIPS, zapobieganie w czasie rzeczywistym zapewnia bowiem znacznie skuteczniejsza ochrone niz skanowanie czesto "po fakcie" kiedy szkodnik sie juz zagniezdzi w systemie.
O skutecznosci MAM mialem tez okazje przekonac sie po zainfekowaniu spyware, Super Antispyware nie wykonal zadania w sposob zadowalajacy i sprawe dosc sprawnie zalatwil wlasnie program o ktory toczy sie konkurs. Ten przypadek spowodowal, ze nabralem do niego jeszcze wiekszego respektu oraz zaufania wiekszego niz w stosunku do innych programow antispyware/antimalware.
Moge go tez z czystym sumieniem polecic innym.

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Fantastyczny program, który jest uzupełnieniem programu antywirusowego. Chciałbym go miec poniewaz ma bardzo wysoką skuteczność i jest lekki dla systemu. Poza tym byłby świetnym prezentem na moje zbilżające sie urodziny w 3 króli. Pozdrawiam !!!!

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Mój anti-malware się za niedługo kończy a Malwarebytes Anti-Malware byłby dobrym jego następcą :)

abo bahaa

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
very good software I need Malwarebytes’ Anti-Malware pro to clean my pc plese give me thanks for this giveaway
:fakolec

Do góry