Konkurs! - Malwarebytes Anti-Malware Pro lifetime!

Status
Zamknięty.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Świetny program - zgłaszam się do udziału w konkursie :ok

polpio

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie mam i nigdy nie miałem tego programu. Nigdy też nie brałem udziału w żadnych konkursach. Zachęciły mnie bardzo pozytywne opinie do wzięcia udziału. A może choć raz w życiu nie będę musiał na coś ciężko pracować :)

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Świetny program, dla mnie najlepszy w tej kategorii, jest idealnym uzupełnieniem antywirusa. Nieraz wykrył coś czego inne programy nie widziały. Bardzo chętnie przyjąłbym go w posiadanie do końca mego żywota, dlatego zgłaszam się i liczę na łut szczęścia :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
thanks a lot for the giveaway.

I have been using the free version for a long time, but it lacks real time. So your offered license will help me get the real-time protection from top-notch anti malware.

Kudos to you for the lifetime license. Thanks again.

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Chetnie wezme udzial w konkursie , gdyz ze mnie taki lifetime czyscioch .
Super oprogramowanie , nie tak jak ten mulowaty Kasprzak z Rosji .

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Hmm Malwarebytes Anti-Malware to obecnie najlepszy program do zwalczania programów szkodliwych i innych rodzajów malware. Niestety w darmowej wersji brakuje ochrony systemu w czasie rzeczywistym dlatego bardzo mi zależy na wersji PRO.

Dla mnie jest to niezbędne narzędzie do pracy przez Internet. Ciągle łącze się z serwerami FTP z pracą przez VPN itp i mówiąc szczerze nie mogę mieć zainfekowanego komputera bo tym samym popsuje firmowe serwery (gdyby nie daj boże przesłał się jakikolwiek wirus).

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I want to win this giveaway because I want to feel the real-time features, I still do not feel safe when using the free version

A

Anonymous

Sir PainKiller napisał:
Sprawdzam czy ustawione losowanie :szydera .
Pamiętaj nie wygram znaczy że jest ustawione :lanie i zapomnij o innej randze na forum :yhy
Niestety, Twój post nie spełnia wymogów:
2. Proszę o pozostawienie sensownego komentarza, dlaczego chcecie wygrać licencję na ten program.
:szydera

woytek007

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Jak dowiodły testy Malwebyte's to jeden z najlepszych progsów, którego licencję chętnie przytulę :D

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Chciałby wygrać ten program, ponieważ ponieważ byłbym on świetnym uzupełnienie mojego antywirusa :)

A

Anonymous

Uwaga! Attention! Achtung! Bнимание! Pozor! Atención! Uppmärksamhet!

Konkurs zakończony! Oto wyniki losowania:

b39LmHb.png

Gratulacje dla alberto :hura

Pozostałym uczestnikom dziękuję za udział w konkursie i życzę powodzenia w kolejnych :ok

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Gratulacje ! Miałeś farta...

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto