Konkurs! Master PDF Editor

Status
Zamknięty.

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
cześć angellomichel387, :hi dobra robota jak zwykle. :ok cześć wszystkim. :hi
ściągnąłem wersję demo, pobawiłem się i rzeczywiście muszę przyznać ,że program posiada większość wymaganych opcji, pewnych brakuje np. możliwości stemplowania ,co jest dostępne w tracker pdf-xchangeviewerze ,ale jedne softy mają to inne tamto, trzeba mieć więcej niż jeden by się zaspokoić .
program fajnie pracuje bez instalacji, ale wtedy bez opcji wirtualnej drukarki. posiada wersję polską, nie wszystko jest do końca przetłumaczone ,ale w zdecydowanej większości.
program mi bardzo przypasił, biorę więc udział w konkursie ,za który dziękuję. :)

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Jak widzę alternatywę dla Adobe Acrobat robię się czujny. Poczytałem opis tu i tam. Brakuje eksportu od Worda i OCR ale z tym sobie poradzę online. Jako edytor i przeglądarka Master PDF Editor zaspokoi moje potrzeby i zastąpi wysłużonego Nuance. Chętnie wystartuję w konkursie o licencję na Master PDF Editor.
Angellomichel387, dzięki za organizację konkursu.

A

Anonymous

I ja sprawdziłam wersję próbną. Już na samym początku miłe zaskoczenie: otwieram okno główne, a tutaj uwielbiany przeze mnie „nowoczesny minimalizm”. Czysty i klarowny interfejs, skąpe w prostocie, bezpretensjonalne ikony, jednobarwne, czarne, oko cieszące.
Kupa funkcji działających błyskawicznie. Obsługa intuicyjna, bezproblemowa nawet dla mało zaawansowanych użytkowników.
Ostatnio coraz częściej mam do czynienia z dokumentami XPS (podpis elektroniczny czyni swoje), łatwymi do przeglądania, ale już do edycji niemożliwymi. Po konwersji do PDF poprzez Master PDF Editor, niemożliwe staje się możliwe, aczkolwiek widok psują niestety napisy w górnym i dolnym rogu: Created in Master PDF Editor - Demo Version. Trzeba by się pozbyć tych uciążliwości. :dziwak
Program naprawdę zajefajny. :ok
Angellomichel :dziękuję

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bardzo często w swojej pracy mam do czynienia z tworzeniem, edycją oraz konwersją plików pdf i xps. Program jest dośc prosty w obsłudze wiec nie powinien sprawiać żadnych kłopotów. Posiada wszystkie najważniejsze opcje w zakresie tworzenia, edycji, szyfrowania. Z chęcią chciałbym spróbować wykorzystać jego możliwości dlatego startuje w konkursie.
Dziękuję za organizacje konkursu.

Bronksiak

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Brakuje mi programu tego typu, by móc edytować dokumenty. Prezentowany program w pełni spełni moje potrzeby. Bardzo mi się podoba wielość funkcji w zasadzie są wszystkie , których potrzebuję.

czepoki

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Edytor PDF potrzebny jest mi prawie codziennie. Konwertowanie plików pdf -> doc -> pdf jest bardzo nieporęczne, żmudne i zniechęcające. Testowałem kilka programów edytujących jednak ceny są dość wysokie. Chciałbym wygrać to oprogramowanie. Na pewno znacząco pomogłoby mi w codziennej pracy. Dzięki za danie takiej możliwości.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dzięki dla kolegi angellomichel387 za konkurs :)
Master PDF editor to super program do tworzenia i edycji plików pdf, super jest funkcja eksportowania całego pliku lub fragmentu do formatu graficznego jak również zabezpieczanie hasłem.
Potrzebuję takiego edytora plików pdf, dlatego biorę udział w konkursie.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Dzięki za kolejny konkurs :hi Często pracuję z dokumentami w formacie pdf. Największym problemem bywa edycja takich plików. Zdarzało się na przykład, że dostawałem formularz do wypełnienia. Jak łatwo się domyślić właśnie jako plik pdf :zaciesz No i zaczynała się zabawa w konwersję, jednak z różnym skutkiem. Startuję w konkursie, gdyż taki program jak Master PDF Editor byłby dla mnie niezastąpiony. Pozdrawiam.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
e317cf8d422fe05emed.jpg

Gratulacje dla zwycięzców :hura
Proszę w ciągu 24 godzin potwierdzić wygraną przez PW

362b3ab6548f58dcmed.jpg

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks angellomichel387. Just sent you a PM. Congrats to other winners as well. :yahoo

Status
Zamknięty.
Do góry