Konkurs! MediaHuman YouTube Downloader

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Pana Konstantin Vorobyov
z MediaHuman
za co bardzo dziękuje :klawik.
mam do rozdania 15 licencji Lifetime
Znakomitego Programu
MediaHuman YouTube Downloader

02907f2d199f1d83med.jpg

Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • http://www.mediahuman.com/

Dlaczego MediaHuman YouTube Downloader ??
Ponieważ Jest Rewelacyjny !!
:yes master

MediaHuman YouTube Downloader jest przydatną aplikacja, gdy znajdziesz ulubiony teledysk albo zwiastun nowego filmu i chcesz zachować go na komputerze do przeglądania w trybie offline. Bardzo przydatne, jeśli chcesz pobrać plik wideo lekcji / samouczek do oglądania później lub offline. Nasze Video Downloader jest idealnym rozwiązaniem dla tego rodzaju zadań
jednoczesnych plików do pobrania
Obsługuje ultra wysoką rozdzielczość do 4K
Pobierz całe playlisty i kanały
YouTube, Vimeo, Dailymotion, Soundcloud i wiele więcej
Wyodrębnić ścieżkę dźwiękową i zapisz ją w formacie MP3
Pomoc iTunes
wsparcie VEVO

453d42660e76c04emed.jpg

Główne cechy:
Listy i kanały
Program obsługuje pobieranie wszystkich filmów z listy odtwarzania lub kanału. I ma również możliwość śledzenia wybranego kanału lub listy odtwarzania oraz pobierania nowych klipów, ponieważ są one przesyłane.
Dodaj do iTunes
Można skonfigurować program do automatycznego dodawania pobranych filmów do biblioteki iTunes. Można również wybrać listę odtwarzania, aby ją dodać.
HQ, HD i 4K
Program obsługuje wszystkie dostępne rozdzielczości, możliwe, 720p, 1080p lub 4K. Wybór należy do Ciebie.

b5d086724bb2d14cmed.jpg

Monitorowanie schowka
Program pilnuje schowka i jak tylko zauważy tam obsługiwany link, automatycznie dodaje ten film do kolejki pobierania.
Jakość oryginału
Można wybrać, aby zapisać filmy w oryginalnej jakości (zwykle w formacie MP4), bez żadnych modyfikacji. W tym przypadku klipu nasz jest dokładnie taki sam jak jego autora przesłany.
Prosty edytor tagów
Aplikacja automatycznie wykrywa artystę i tytuł filmu i zapisuje je do pobranego pliku. I łatwo można je zmienić później.

4efb24b285aace9emed.jpg

Nie tylko YouTube
Program obsługuje Vevo.com, Vimeo, Dailymotion, Facebook, VKontakte, SoundCloud i wiele innych miejsc. Więc można pobrać wideo z tych stron to tak proste, jak to zrobić z YouTube.
Drag & Drop
Aplikacja posiada 100% drag & drop wsparcie. Wystarczy przeciągnąć link do filmu myszką i upuścić go do głównego okna programu, jego ikonę doku na Mac.
Wielojęzyczny interfejs
Aplikacja jest przetłumaczony na: arabski, azerski, chiński (Tajwan), chorwacki, czeski, duński, holenderski, angielski, francuski, niemiecki, grecki, węgierski, indonezyjski, włoski, japoński, koreański, łotewski, malajski, Norweski, Polski, portugalski, portugalski (Brazylia), rumuński, rosyjski, hiszpański, szwedzki, turecki, wietnamski.

526de573e0295796med.jpg

Wymagania systemowe:
połączenie internetowe
System Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows 2003, Windows XP dla komputerów PC (32bit / 64bit)
Mac OS X 10.11 (El Capitan), Mac OS X 10.10 (Yosemite), Mac OS X 10.9 (Mavericks), Mac OS X 10.8 (Mountain Lion), Mac OS X 10.7 (Lion), Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) Linux Ubuntu oparte (12.04 lub wyższy)
Około 70 MB wolnego miejsca na dysku twardym

Uwaga:
Wersja programu jest także w języku PL
Tekst tłumaczony przez tłumacza Google więc mogą być błędy w tłumaczeniu na język Polski
Dlatego Polecam osobiście odwiedzić stronę producenta tego rewelacyjnego programu
Moja ocena programu 5

Więcej info
  • http://www.mediahuman.com/products.html
Pobieranie for Windows
  • http://www.mediahuman.com/download/YouTubeDownloader.exe
and
Pobieranie for Mac
  • http://www.mediahuman.com/download/YouTubeToMP3.dmg
Nasze inne produkty:
e02e16e37cb4affbgen.jpg
:ok

Dane wymagane przez firme to imie i adres e-mail

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać MediaHuman YouTube Downloader
2.Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 19.05.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
Re: Konkurs!MediaHuman YouTube Downloader

Używam freemakera do ściagania tutoriali, niezły program.
Ale... ten widzę ma zdecydowanie lepsze możliwości, obsługuje wiele kanałów, i jest po polsku. Ciekawa jest też opcja offline i możliwość pobierania plików 4K. Miło by go było mieć na swoim komputerze. Dlatego zgłaszam się do konkursu, już raz wygrałem na naszym forum swój ulubiony program, może i tym razem mi się poszczęści.

sonia

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
44

Zgłaszam się do konkursu.
Może wygram wspaniały program.
Dzięki.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

Thanks for the giveaway.

I want to win MediaHuman YouTube Downloader as it allows to download notonly from YouTube but also Dailymotion. Moreover, it supports downloading all videos of a playlist, which otherwise is very painful to download one-by-one.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347

Thanks a lot for the Giveaway. The program is very useful as it supports video download from many famous sites. In addition it supports high quality up to 4K. It also help to extract audio and save as MP3 file

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300

angellomichel387, thanks again for your giveaways. This software is very useful for saving nice and interesting things from youtube. Count me in to use it. Best of luck for all the others users. :england

S

sterchin

Thanks for the giveaway.

Convenient program-loader, I especially like the fact that in the program settings you can select the option to automatically add the downloaded videos to your iTunes library.

Changkya

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

This is a nice tool for us if we wish to keep the media we watch from youtube.

I reallly wish to have this.

Thanks for the giveaway.

Anakondawaz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
4

Testowałem ten program i jest zdecydowanie najlepszy w porównaniu z innymi programami tego typu.
Dlatego super by było go wygrać i mam nadzieje że szczęście mi dopiszę
dziękuje za konkurs

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie

Przyda mi się program do ściągania teledysków i bajek z YouTube,
podoba mi się bardzo to że obsługa jest również w języku polskim.
Licencja lifetime zapewni mi że w przypadku przypadnięcia programu do gustu nie będę narażony na żadne koszty.
Dziękuję Panu Konstantinowi Vorobyov za gest oraz angellomichel387za zorganizowanie konkursu.

qwer0

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1

Czasem chcę obejrzeć jakiś film z YT offline ale w tak dobrej jakości jak na stronie. Youtube Downloader by mi to umożliwił, dlatego też bardzo chętnie bym przygarnął taką licencję.
Dzięki za konkurs! , recenzja zachęca do użycia :D

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10

if I won one of the license key this application I plan to give it to my young sister, she liked most hunting nice video on youtube, she will definitely love with features offered this application
thank you

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie

Na wstępie dziękuję za konkurs :dziękuję .Ostatnio dużo słucham muzyki na yutube niektóre utwory zapisuję na dysku i na pewno ten program byłby pomocny w tym zadaniu.Używam w tej chwili do tego celu fremake ,ale widzę,że ten program ma większe możliwości,dlatego chętnie z niego skorzystam jeżeli go wygram.

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257

Dzięki angellomichel387 za konkurs :)
Ponieważ pobieram dosyć dużo bajek z YT a obecny program nie radzi sobie z tym dobrze, postanowiłem wziąć udział w konkursie. Tym bardziej że MediaHuman YT Downloader posiada wiele przydatnych funkcji jak zgrywanie samych ścieżek mp3, czy też pobieranie filmów z całych list lub kanałów. Jednym słowem - rewelacja :)

Status
Zamknięty.
Do góry