Konkurs na Facebooku: Walcz o Kaspersky Internet Security

A

Anonymous

Re: Konkurs na Facebooku: Walcz o Kaspersky Internet Securit

Może ktoś chce zamienić swoją lickę na KIS (nieaktywowaną) na Revo Uninstaller PRO lub inny soft?
Więcej info w tym wątku.
Pozdrawiam.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Nowy konkurs od Kaspersly Lab Polska :)

Drodzy Fani,

już w tym tygodniu ruszy nasz nowy konkurs, w którym będziecie mogli powalczyć o 50 licencji na Kaspersky Mobile Security 9. Z okazji premiery produktu będziecie mieli szansę zgarnąć 20 półrocznych i 30 trzymiesięcznych licencji oraz możliwość uzyskania rabatu 30% na zakup licencji komercyjnej.

Nie będzie trudno - jeżeli będzie Wam się chciało parę razy kliknąć, to już wygraliście :)

Śledźcie naszą stronę na Facebooku - szczegóły już wkrótce...

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Update: :)
Najdrożsi, czas ujawnić nieco więcej szczegółów o konkursie. Jak już obiecaliśmy, będzie łatwo :) Jedyne co będziecie musieli zrobić, by wygrać licencję, to wziąć udział w ankiecie, a także potwierdzić swój udział mailem i na swoich Tablicach. Konkurs ruszy w piątek wieczorem. Szczegóły opublikujemy już jutro. Przygotujemy dla Was także wydarzenie, aby Facebook przypomniał Wam o rozpoczęciu konkursu.

A

Anonymous

Rzuciliby w końcu roczne licki :p To byłoby dopiero wydarzenie :D

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

Niech się pałują z tymi kilkudniowymi lickami, roczne powinni dawać bez łachy. Trzeba złożyć skargę do Putina, zajmie się nimi. :dziwak :dziwak :dziwak

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45702
Miasto
Gdzieś w Polsce

A do tego chętnych ilu... :D

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

W naszym konkursie można w łatwy sposób wygrać 6-miesięczną lub 3-miesięczną wersję programu Kaspersky Mobile Security 9, zapewniającego wszechstronną ochronę smartfonów (Android, BlackBerry, Symbian, Windows Mobile) przed wszelkimi cyberzagrożeniami. Do zgarnięcia także 40% rabat na zakup rocznej wersji tego produktu. Aby wygrać, wystarczy "polubić" firmę Kaspersky Lab Polska na Facebooku, wziąć udział w ankiecie, którą opublikujemy w piątek 17 czerwca 2011 o godzinie 19:00, umieścić krótki wpis na swojej tablicy i wysłać maila z potwierdzeniem swojego udziału.

Jak wygrać Kaspersky Mobile Security 9?

To bardzo proste. Wystarczy wykonać następujące czynności:

1. Polub Kaspersky Lab Polska na Facebooku (
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
).

2. Weź udział w ankiecie, którą opublikujemy w najbliższy piątek o godzinie 19:00.

3. Umieść na swojej Tablicy poniższy wpis:

Biorę udział w konkursie @Kaspersky Lab Polska i walczę o bezpłatną ochronę mojego smartfonu.

UWAGA! Tekst @Kaspersky Lab Polska należy koniecznie wpisać ręcznie, tak, by powstał odsyłacz. Nie szukajcie swoich wpisów na naszej Tablicy, ponieważ nie zostanie ona udostępniona na czas trwania tego konkursu.

4. Potwierdź swój udział w konkursie, wysyłając na adres facebook@kaspersky.pl wiadomość o temacie "Potwierdzam swój udział w konkursie". W treści koniecznie podaj swój nick z Facebooka.

Nagrody będą przyznawane w następujący sposób:

O kolejności zgłoszeń decyduje czas otrzymania przez nas maila z potwierdzeniem udziału w konkursie. Przypominamy, że mail musi zawierać Wasz nick z Facebooka.

20 pierwszych Fanów otrzyma bezpłatną 6-miesięczną licencję na Kaspersky Mobile Security 9;
30 kolejnych Fanów otrzyma bezpłatną 3-miesięczną licencję na Kaspersky Mobile Security 9.

50 pierwszych Fanów, którzy zgłoszą swój udział w konkursie, otrzyma rabat w wysokości 40% na zakup rocznej wersji programu Kaspersky Mobile Security 9.

Startujemy w piątek 17 czerwca 2011 r. o godzinie 19:00. Zgłoszenia napływające przed tą godziną nie będą brały udziału w konkursie. Konkurs nie ma limitu czasowego - zakończymy go, gdy otrzymamy 50 zgłoszeń, o czym poinformujemy Was na naszej facebookowej stronie. Ze zwycięzcami skontaktujemy się za pośrednictwem poczty elektronicznej po zakończeniu konkursu, jednak nie wcześniej niż w poniedziałek 20 czerwca.

Życzymy powodzenia!

Zespół Kaspersky Lab Polska

Termin
17 czerwca · 19:00 - 23:30
Stworzone przez:
Kaspersky Lab Polska

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Coś słabo się rozchodzą te licki na Mobile Security 9. Konkurs już trwa spory czas i jeszcze sporo licek zostało do zgarnięcia. Niektórzy znów mają problemy ze zrozumieniem zasad konkursu :)

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Ja wziąłem udział, może się załapałem na 6 miesięcy + 40% rabat.

Ktoś jeszcze wziął udział?

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Widziałem zgłoszenie @ktoś tam :)

A

Anonymous

Tak brałem udział. Chyba mam lickę na 6 m-cy + rabat 40%.

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)

Też nie omieszkałem nie wziąć udziału w tym konkursie, tym bardziej, iż programik jak najbardziej mi się przyda na mój telefonik :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

OMG, konkurs nadal trwa, nie ma chętnych na darmowe licki, co za rozpusta :D

A

Anonymous

Dobra żeby poprawić samopoczucie Likwisowi- wysłałem zgłoszenie :D :D

Witam serdecznie,

gratulacje - zgłoszenie konkursowe dotarło i jest prawidłowe. Szczegóły dotyczące nagrody już w okolicach poniedziałku
:D

Do góry