KONKURS na PzD - Alzex Personal Finance Pro

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
7TpgWn6.png

Elegancka, niezwykle prosta aplikacja do zarządzania finansami osobistymi

Cechy, które czynią Alzex Personal Finance unikatowym w swojej kategorii – to zupełna prostota i jasność. Możesz od razu zobaczyć ze streszczenia, gdzie wydaje się pieniędzy, łączną kwotę i strukturę procentową dla kategorii, bilans i kont, jak też bilans ogólny.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Program pozwala każdemu z łatwością zarządzać osobistymi przychodami i rozchodami

Alzex Personal Finance pomoże Ci kontrolować swoje finanse – zrozumieć, na co wydaje się pieniędzy, ustalić punkty zbytnich rozchodów i zredukować niepotrzebne wydatki. Łatwo zacząć dla początkujących, można bez wysiłku śledzić finanse, oferowany jest szeroki wachlarz możliwości funkcjonalnych i ustawień dla zaawansowanych użytkowników.

show.easy2gallery.php
show.easy2gallery.php
show.easy2gallery.php

Koncepcją programu jest grupowanie wydatków i przychodów według kategorii

To jest pożyteczne, ponieważ jednego rzutu oka wystarczy, by zobaczyć, na co i jak wiele wydaje się pieniędzy, bez potrzeby analizowania raportów. System kategorii opracowany jako drzewko z nieograniczoną liczbą podkategorii.

show.easy2gallery.php
show.easy2gallery.php
show.easy2gallery.php

Alzex Personal Finance spełnia wszelkie Twoje oczekiwania

Kiedy będziesz musiał sporządzić bardziej realistyczny budżet, wybrnąć z długów, nauczyć dzieci podstawom budżetowania. Poprzez spojrzenie na streszczenia, raporty i wykresy, użytkownik otrzyma głęboki wgląd do zdrowia budżetu rodzinnego, ustali źródło zbytnich wydatków i obetnie budżet. Zawierając organizer, program pozwala też prześledzić oczekiwany przychód, koszty oraz zobaczyć, ile pieniędzy będziesz miał na jakiś dzień w przyszłości.

show.easy2gallery.php
show.easy2gallery.php
show.easy2gallery.php

Cechy kluczowe

- Szerokie możliwości kategoryzacji transakcji. Kategorie, członkowie rodziny, odbiorców kontrahenci i znaczniki.
Grupowanie, sortowanie i filtry. System kategorii opracowany jako drzewko z nieograniczoną liczbą podkategorii.
Nieograniczone znaczniki dla każdej transakcji.
- Zakładaj dowolną ilość różnych kont, zespołów kont, ukrytych kont. Nieograniczona ilość walut, pobieranie kursów
walut.
- Wprowadzenie waluty zaplanowanej transakcji.
- Wprowadzenie częstych transakcji za pomocą kliknięcia na przycisk Historia.
- Instalacja programu na dysk USB.
- Obsługa wielu użytkowników, ochrona hasłem i ograniczenia dostępu.
- Synchronizacja, import i eksport danych.
- Praca z tą samą bazą danych z wielu komputerów w sieci lokalnej.
- Zarządzanie długami i pożyczkami.
- Śledzenie budżetu.
- Przegląd wszystkich transakcji według dnia w kalendarzu.
- Analiza sytuacji finansowej z raportami, streszczeniem i trendami.
- Wydarzenia i zadania.
- Wydruk raportów, transakcji, pożyczek i komórek budżetowych.

show.easy2gallery.php
show.easy2gallery.php
show.easy2gallery.php

Alzex Personal Finance ma wersję portable i może być zainstalowany i uruchomiony z dysku USB

Możesz zainstalować Alzex Personal Finance na dysk USB flash, co jest wygodne dla użytkowników mobilnych. Po zainstalowaniu na dysku USB, program pozwoli Ci kontrolować wszystkie zakupy i wydatki cały czas na różnych komputerach. Na przykład, możesz korzystać z programu w dłuższej podróży. Zalety wersji Portable:

- Nie wymagana instalacja klienta na komputerze.
- Działa nawet wtedy, gdy instalacja jest zablokowana przez administratora.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pan Alex Shirokov uprzejmie dostarczył do losowania w konkursie na naszym forum 3 komercyjne licencji programy Alzex Personal Finance Pro !! !! !!

Zasady konkursu:

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Alzex Personal Finance Pro.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 15.09.2015.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal Random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie.

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 godzin od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Życzę wszystkim powodzenia :)

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
65
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Jak przedmówca moje finanse prowadzę w exelu. Chętnie przesiądę się na ten soft. Tym bardziej że sprawdziłem że jest wersja portable.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Ja swoje wydatki notuję, żeby jakoś nad wszystkim zapanować. Nie jest to za wygodna forma rejestracji, przyniosła jednak pozytywne efekty, bo można wszystko odtworzyć po jakim czasie, ustalić stałe koszty, jak również zaplanować poważniejsze zakupy.
Wczoraj zainstalowałem sobie wersje portable i powoli próbuje poznać ten programik.
Jak dla mnie bardzo trafiony konkurs, za co dziękuję Askanagowi oraz panu Alexemu Shirokovowi.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Chętnie zastąpiłbym mojego super profesjonalnego xlsx'a na coś profesjonalnego. Z tego co przeczytałem to program posiada więcej możliwości niż ja potrzebuję.

Dziękuje organizatorowi i producentowi za konkurs

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Pozostało trochę czasu :szef Konkurs kończy się jutro :hi

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
Chociaż wiem, że ta aplikacja nie pomnoży zysków ale pewnie pozwoli trochę zapanować nad wydatkami, Wchodzę w to...Pozdrawiam

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
@Emmers - może nie pomnoży, ale pomoże zapanować nad szałem zakupów ;) Ja w czasach przedexcellowych nie potrafiłem ocenić na co tyle przepierdzielałem. Teraz już wiem :D

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Odkąd posiadam komputer, przerobiłem już kilka programów typu organizer. Ten z którego ostatnio korzystam, nie ma modułu do zarządzania wydatkami w czasie. Alzex Personal Finance Pro byłby tym czego mi brak.
Startuję :)

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Nigdy nie używałem tego typu programów, próbowałem oszczędzać na zasadzie kupowania rzeczy naprawdę potrzebnych ale w praktyce różnie to bywało. Teraz zamierzamy z partnerką założyć wspólne konto w celu wprowadzenia większej przejrzystości naszych finansów. Myślę że ten program pomógłby nam w większym stopniu zapanować nad niepotrzebnymi wydatkami. Dziękuję za konkurs.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61042
Zainstalowałem wersję portable, jestem w trakcie testowania programu, jak na początek bardzo fajny programik do zarządzania finansów i bardzo chciałbym go wygrać ,dzięki za konkurs !

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Konkurs zakończony !!
h824lfI.png

Dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Gratuluję decimus, wacek_1984, Emmers

Uwaga
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej.
Pozdrawiam :hi

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Dziękuję i gratuluję pozostałym szczęściarzom :piwko

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49