KONKURS na PzD - AX64 Time Machine

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki Askanag za konkurs :ok i panu Nathanowi Vong z Bluebird IT PTY LTD za licencję oraz helium za interesujący komentarz. :dziękuję Potrzebuję programu do tworzenia migawek systemu, który byłby szybszy niż dotychczas przeze mnie używany i miał możliwość startu z konsoli odzyskiwania. Funkcja hot restore wydaje mi się bardzo przydatna z uwagi na moje potrzeby tj. maksymalne skrócenie czasu przywracania i przywrócenie tylko zmienionych plików. Zatem biorę udział w konkursie. :hi

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Dziękuję za konkurs :)

Chciałbym wygrać ten soft ponieważ na moim nowym nabytku (win7 x64) nie mam żadnego programu do robienia kopii systemu, o migawkach nie wspomnę. Z opisu programu i referencji jakie wystawił kolega helium, wynika, że ten program świetnie sprawdziłby się na mojej maszynie. Dlatego zgłaszam swój udział w konkursie.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Programów do robienia migawek jest wiele ,ale liderów na rynku liczących sie jest tylko kilku . Miedzy innymi AX64 Time Machine . Wszyscy wiemy że dbanie o swoje dane jest najważniejszym priorytetem użytkownika, a utrata ich jest bolesna stratą . Dla tego by się przed tym uchronić zgłaszam się do konkursu na program AX64 Time Machine .

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Jeżeli konkurs jeszcze trwa to zgłoszę się jeszcze i ja :yhy
Zachęcony recenzją kolegi helium zainstalowałem wersję beta (trial na 1500 dni :eek: ).
Przy instalacji program zgłasza możliwość konfliktu z programem PerfectDisk 11, ale pewnie chodzi
o wykluczenie defragmentacji folderu lub partycji z kopiami tworzonymi przez TM. Program szybko działa i umożliwia utworzenie nośników startowych lub startu przy rozruchu systemu (Perform recoveries without the operating system or alternate media by using a boot option when the computer turns on).
Podziękowanie za konkurs :ok

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
W związku z zaginięciem przedstawiciela firmy producenta (nie odpowiada na e-mail), do czasu wyjaśnienia okoliczności, konkurs przedłużony do 30 września.
Pozdrawiam :hi

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Askanag napisał:
W związku z zaginięciem przedstawiciela firmy producenta (nie odpowiada na e-mail), do czasu wyjaśnienia okoliczności, konkurs przedłużony do 30 września.

Miejmy nadzieję że nikt go nie porwał i się odnajdzie :scratch

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Askanag napisał:
A mi się wydaje że powinieneś usunąć ten konkurs skoro nie ma kontaktu ze sponsorem bo tak każdy cię zrozumie zdarza się sam miałem takie problemy . A przedłużać konkurs to jest dalsza darmowa reklama dla tej osoby co olała nas i co napiszesz jak 30 dalej nie będzie kontaktu?? bo wtedy to już każdy będzie wściekły :guma a ty będziesz musiał się tłumaczyć Pozdrawiam to taka moja rada :klawik.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Tadek59 napisał:
Miejmy nadzieję że nikt go nie porwał i się odnajdzie :scratch
Wszystko w porządku, znalazł się :mistrzunio

angellomichel387 napisał:
A mi się wydaje że powinieneś usunąć ten konkurs skoro nie ma kontaktu ze sponsorem bo tak każdy cię zrozumie zdarza się sam miałem takie problemy . A przedłużać konkurs to jest dalsza darmowa reklama dla tej osoby co olała nas i co napiszesz jak 30 dalej nie będzie kontaktu?? bo wtedy to już każdy będzie wściekły :guma a ty będziesz musiał się tłumaczyć Pozdrawiam to taka moja rada :klawik.
Cię posłuchać i zrobić jak radzisz nie w moich przepisach :lanie Przyzwyczaiłem się doprowadzić do końca to, co zaczął.

A teraz w sprawie:

Udało mi się skontaktować się z Nathanem, przedstawicielem producenta. Problemu już nie ma i konkurs będzie bezpiecznie zakończony. Koledzy, którzy jeszcze nie zdążyli wziąć udział w konkursie, masz jeszcze szansę.
Zakończenie konkursu 27 września w niedzielę, a nie 30 września, jak wcześniej zgłoszone.

Pozdrawiam.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Przydałby mi się szybki i prosty w obsłudze program do tworzenia kopii zapasowych. AX64 Time Machine byłby doskonałym uzupełnieniem Shadow Defendera który przy instalowaniu programów wymagających restartu nie sprawdza się. Dodatkowa zachętą do wzięcia udziału w konkursie jest spolszczenie AX64 Time Machine które udostępnił na PZD jawdar.
Dziękuję za konkurs

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Miałem kiedyś ten program ale licencja poszła na wymianę za inny soft i trochę mi żal a program świetny. Dość często eksperymentuje z różnymi programami i czasem coś namieszam a potem trzeba przywrócić system, zatem tego typu pragram jest niezbędny. To co go charakteryzuje to prostota i możliwość utworzenia botowalnej płyty w razie kiedy system operacyjny padnie oraz duża ilość punktów przywracania. Dzięki za konkurs, oczywiście biorę udział :klawik.

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4338
Zamierzam zakupić nowego PC-ta . Z przyjemnością zainstalowałbym na nim AX64 Time Machine .
Nie miałem dotąd styczności z tym softem i z ochotą zmieniłbym ten stan rzeczy . Dziękuje za możliwość
wzięcia udziału w konkursie .

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
AX64 Time Machine to świetny program do robienia kopii zapasowych. Obecnie na próbę zainstalowałem jego wersję testową i bardzo mi ona przypadła do gustu. Przede wszystkim ze względu na łatwość obsługi, szybkie wykonywanie kopii i dużo funkcji oraz przejrzysty interfejs. Według mnie to główne jego zalety. Bardzo przydałaby mi się jego pełna wersją. Dziękuję za konkurs ;)

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Powoli kompletuję programy do zabezpieczenia laptopa i wciąż mi brak porządnego softu do backupu,dlatego możliwość wygrania AX64 Time Machine to nie lada gratka.Zgłaszam swój akces do konkursu.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Konkurs zakończony !!
ZoMyrU5.png

Dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Gratuluję Fanatyk, Emmers, win98, sheriff, Tadek59

Uwaga
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej.

Do góry