KONKURS na PzD - EarthView

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
EarthView dynamiczny tapety na pulpit i wygaszacz ekranu

evscreenshot1_large.jpg
evscreenshot3_large.jpg
citytag1.jpg

evdialog_large.png
evscreenshot2_large.jpg

Dzięki uprzejmości Pana Martina Hoeflera z DeskSoft mam do rozdania 3 licencji programu EarthView !!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
EarthView dodaje interaktywną tapetę wyświetlającą trójwymiarowy model Ziemi w widoku satelitarnym. Dzięki niej można obserwować wybrane kontynenty, wyspy, a także cykl dnia i nocy. Oprócz tego pozwala na wyszukiwanie lokacji według współrzędnych geograficznych.
Program EarthView obsługuje również widok na Ziemię w stylu fotograficznym i artystycznym. Oferuje ogromną ilość opcji, za pomocą których możemy dostosować widok do własnych upodobań. Wśród nich znajdziemy między innymi funkcje pozwalające wyświetlanie na tapecie – chmur, miast, widok dnia i nocy. Oprócz tego aplikacja instaluje wygaszacz ekranu wyświetlający naszą planetę z satelity.

info:instalki.pl
Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać EarthView.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 23.04.2015.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Zgodnie z warunkami Pana Martina Hoeflera z DeskSoft po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane:
...For this, I’ll need the complete data of each license holder (name, address, email, phone – real data, no fake or invalid data allowed!), because the licenses are personalized.
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

A

Anonymous

Witam,zgłaszam się do konkursu :hi .Wogóle program dla mnie zaskoczenie,nie wiedziałem że są takie perełki :piwko .Bardzo chciałbym wygrać ten program,ponieważ od zawsze interesowała mnie geografia :zawsty .Tylko w podręcznik od tego przedmiotu zaglądałem uważnie :zaciesz .Jeżeli bym zwyciężył mógłbym oglądać te piękne obrazy na swoim ekranie laptopa :D .Uwielbiam przeglądać różne zakątki Ziemi,aktualnie na Nat Geo Wild :ok .Pozdrawiam i dziękuję bardzo za ten konkurs :dziękuję .

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Ja również zgłaszam się do konkursu, jako że chciałbym mieć ten program dlatego że pokazuje obraz satelitarny i widok chmur, a ponieważ interesuję się meteorologią byłby bardzo przydatny do obserwacji zjawisk meteorologicznych. Dziękuję za konkurs. :piwko

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Pozostało trochę czasu :szef Konkurs kończy się jutro :gwizdek

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Piękne i ciekawe spojrzenie na Świat z góry,dlatego chciałbym wygrać ten program.Dziękuję ofiarodawcy.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bardzo fajny i ciekawy program. Dzięki niemu można podziwiać nasz glob w czasie wszystkich pór roku (w dzien i w nocy), a z racji, ze zawsze interesowałem sie geografią startuję w tym konkursie.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Zgłaszam udział w konkursie. Może udami się zrobić mały prezent dla żony ,która interesuje się meteorologią .
Dziękuje i pozdrawiam

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki Askanag za konkurs oraz panu Martinowi Hoeflerowi z DeskSoft za licencje. :dziękuję Używałem tego programu jako wygaszacza z 10 lat temu. Ale nie startuje w konkursie przez sentyment, a z bardziej prozaicznego powodu. Mój synek lubi zadręczać mnie pytaniami typu, która godzina jest w Chinach albo w Ameryce, gdzie jest teraz noc, itp. Mam przeczucie, że dzięki EarthView zyskalbym trochę spokoju, a mój syn - rozwijającą rozrywkę.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Konkurs zakończony !!
rrHHrzO.png

Uwaga
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW.
Zgodnie z warunkami Pana Martina Hoeflera z DeskSoft po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane:

imię
adres pocztowy
numer telefonu

Dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Gratuluję najszczęśliwszych.

Pozdrawiam.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje! :hippie

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Dziękuję i gratulacje dla innych szczęściarzy :piwko

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Dziękuje i gratulacje wygranym !!

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Dane wysłał do producenta. Pan Martin sam wyśle klucze licencyjne. Sprawdź swoją pocztę. :hi

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Producent licencyjne dane przesłał na mój adres e-mail. Klucze licencji wysłałem na adresy e-mail zwycięzców w konkursie. Sprawdźcie swoje skrzynki pocztowe :)
Pozdrawiam :hi

Do góry