KONKURS na PzD - Mailbird PRO Lifetime

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
441
135FN2I.png

Najlepszy klient poczty e-mail dla Windows

Mailbird to bezpłatny klient poczty elektronicznej obsługujący Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud i wielu innych dostawców.

https://www.getmailbird.com/
proszę nie kodować linku

Funkcje:

Personalizacja
customize-icon1.jpg
apps11.jpg
multi-language-2.jpg

Wydajność
unified-inbox-features-1-1024x545.png
multi-account2.jpg
Attachment-Quick-Preview.png

Bezpieczeństwo
email-server.jpg
email-encryption.png

Społeczne
Facebook-1024x618.jpg
daily-social.jpg
Twitter-Drop-Down-Menu.png

Oprogramowanie korzysta z IMAP, wspiera POP3, serwery Proxy i synchronizuje informacje kontaktowe znajomych na Facebooku.

Wyróżnia je nowoczesny i bardzo wygodny interfejs użytkownika. Program oferuje możliwość wykonywania wielu czynności za pomocą skrótów klawiszowych czy dostosowywania wielkości i rozmiaru czcionki dla przychodzących i wychodzących wiadomości.

Na szczególną uwagę zasługują dodatkowe rozszerzenia (specjalne aplikacje dołączone do klienta poczty), które rozszerzają funkcjonalność całego oprogramowania. Pozwalają przeszukiwać kontakty i załączniki, korzystać z kalendarza, a także oferują błyskawiczny dostęp do Faceboka, Evernote, DailySocial i innych popularnych usług internetowych działających w chmurze - Google Drive czy DropBox.

info:instalki.pl

Mailbird jest w kilku wersjach: Lite, PRO i PRO Lifetime.

Pobierz wersję Lite
https://download.getmailbird.com/installers/MailbirdInstaller.exe
proszę nie kodować linku

Pan Jason Ephraim Vice President of Growth uprzejmie dostarczył do losowania w konkursie na naszym forum 1 licencję program Mailbird PRO Lifetime !! !! !!

Zasady konkursu:

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Mailbird PRO Lifetime.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 09.03.2016.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie.

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 godzin od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Życzę wszystkim powodzenia :)

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
259
Fajny klient pocztowy-za darmo pozwala do trzech kont... niestety posiadam tych kont więcej a miło się z niego korzysta. Wszystko poukładane przejrzyście-szata graficzna na czasie i działa to najważniejsze bez problemów.Wspomniane w opisie rozszerzenia to mocne atuty zmieniające tego klienta w mały poręczny kombajn wszystko pod ręką.Byłbym bardzo rad z wersji jaka tu jest nagrodą w tym sympatycznym konkursie.Pzdr!

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za konkurs! :dziękuję
Od pewnego czasu używam programu Mailbird w wersji free i odpowiada mi jego prostota i jak na razie, bezawaryjne działanie. Posiadam jednak więcej kont mailowych i dlatego chcę wygrać wersję Pro, żeby móc obsługiwać wszystkie konta tym jednym programem.

A

Anonymous

Thanks for the giveaway.
The free version Mailbird is good and comes in handy, so the pro version is definitely worth having.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
Zainstalowałem ten program kilka dni temu i spodobał mi się ze względu na swoją prostotę. Mam porównanie do np. The Bat! i Mailbird nie ma nawet połowy funkcji tego pierwszego, ale o taki prosty klient pocztowy właśnie mi chodzi. Ładny wygląd i wszystko przejrzyście poukładane. Testowałem go z kontem Gmail i działa bardzo dobrze. Wersja darmowa odpada ze względu na ograniczenia. U mnie dość wolno się uruchamiał ten program, ale może dlatego, że testowałem go na maszynie wirtualnej. Brakuje mi kilku opcji związanych z bezpieczeństwem jak np. ochrona hasłem czy szyfrowanie, ale być może w przyszłości zostaną dodane. Mailbird to "młody" klient pocztowy i mam nadzieję, że z każdą nową wersją będzie coraz lepszy :ok
Dzięki Askanag za zorganizowanie tego konkursu :dziękuję

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
regular email client I was using is no longer updated, this giveaway that I was waiting
thank you

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Bardzo ciekawy program.Obecnie używam klienta The bat, ale kiedy skończy się licencja przydałby się program pocztowy w wersji PRO lifetime, a taki jest do wygrania.
Używałem już programu Mailbird w wersji free i spełniał swoje zadanie.Niestety posiadam kilka kont mailowych i dlatego chcę wygrać wersję Pro.
Dziękuję za konkurs :piwko

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.
Mailbird is a very good e-mail client presently available. The pro version allows use of multiple accounts, which is like an icing on the cake.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
209
Prosty, przejrzysty i spełniający rolę klienta pocztowego program byłby mile widziany na moim drugim komputerze. Ograniczenie do 3 kont eliminuje go w wersji darmowej, dla moich potrzeb niestety to za mało. Wspiera protokoły IMAP i POP3, to lubię.
Dziękuje za konkurs! :piwko

MSerif

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
3
In my opinion Mailbird is a a little more stable and useful than similars. Thanks for the good giveaway Askanag.

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
17
obecnie poszukuję klienta który spełniałby wszystkie moje oczekiwania. zastanawiałem się nad instalacją thunderbirda. jednak wstrzymam się jeszcze chwilę. wsparcie dla kalendarza plus dropboxa- brzmi zachęcająco. Dzięki wielkie dla organizatora.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Potrzebuję właśnie takiego prostego w obsłudze programu do mojej poczty na drugim kompie. z racji tego, że posiadam trochę kont e-mail, więc darmowa wersja niestety odpada.
Dziękuję za konkurs.

A

Anonymous

I wish to have Mailbird because it's one of the best of its kind in the world.

Mailbird is a popular and trustable email client, and offers secure communication whether you’re a free or paid user.

Mailbird supports multiple email accounts with many features to make all work easy.

Thanks for the giveaway.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
441
Pozostało trochę czasu :szef Konkurs kończy się jutro :hi

Do góry