KONKURS na PzD - Mailbird PRO Lifetime

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Program ma dobre opinie,napewno lepiej się sprawuje jak mój windowslive,z którym mam coraz więcej problemów.
Dlatego też wygrana byłaby niesamowitą niespodzianką.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Witam i dziękuję za organizację konkursu :hi . Chciałbym wygrać, gdyż obecnie nie korzystam z żadnego programu tego typu. Trochę zapomniałem o możliwościach, które daje klient pocztowy. A chętnie sprawdziłbym te możliwości. Biorąc pod uwagę korzyści, startuję w konkursie. Pozdrawiam.

arlid

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Na początku miał obsługiwać jedynie pocztę firmową - ot z ciekawości. Jednak został - poczta firmowa działa idealnie. Zmusza do zachowania stanu Inbox Zero co motywuje w pracy. Jest genialny - przejrzysty, prosty, ładnie powiadamia o nowych wiadomościach. Do tego bardzo nowocześnie wygląda, a to również zaleta - zwłaszcza w przypadku spoglądania do niego przez cały dzień pracy - można sobie zmieniać wygląd i dostosować do aktualnego humoru :) Z chęcią wraz ze zdobyciem licencji podpiąłbym w nim inne konta i stworzył dzięki niemu jedno miejsce do czytania poczty.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
441
Konkurs zakończony !!

P5IWkGg.png

Dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Gratuluję mavio

Uwaga
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie.

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 godzin od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.
Pozdrawiam.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Jestem w głębokim szoku.... :yahoo :hura
Dziekuję za Konkurs i miłe słowa od uczestników :dziękuję :piwko
Idę zagrać w totolotka :francuz

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel