Dzięki Askanag za kolejny super konkurs.
Nitro jest idealnym programem dla mnie, ponieważ posiada wszystko na czym mi zależy przy pracy z plikami pdf. Pozwala na ich edycję, zabezpieczanie,konwersje do innych formatów, jak również funkcję OCR, która jest nieoceniona przy edycji skanowanych tekstów.
Thanks for your giveaway.
The software is good, next to Acrobat Professional version in my opinion.
I work with pdf files all day, and had nice experience using Nitro trial.
Apart from the usual features provided by any other software including Nitro pdf, I'm impressed by the editing capabilities of Nitro. It provides at least 20 good options/features for pdf editing. Another good thing is conversion of pdf to word for reusing the existing pdf, without having to create new one from scratch. PDF encryption, digital stamping and removing of metadata are other notable features.
I had attempted to win Nitro license from some 6 giveaways, but just back luck. Hope I would be able to win it here.
Dzięki za świetny konkurs. Nitro Pro to prawdziwy kombajn wspomagający pracę programów biurowych. Myślę że ułatwiłby mi pracę. Łączenie plików PDF, bądź ich edycja to wspaniała możliwość. Zwykle posiłkuję się programami online. Proszę uwzględnić mnie w losowaniu. Pozdrawiam Askanag'a i pozostałych konkursowiczów.
Bardzo dobry i przydatny program do do tworzenia, przeglądania, edycji oraz konwersji plików w formacie PDF.
Z cyklu: "każdy powinien go mieć".
Dlatego zgłaszam się do konkursu.
Bardzo rozbudowany i profesjonalny porgram który pozwoliłby mi na pełną obsługę plików PDF, czyli tworzenie, edycję, łączenie, konwersję z innych formatów, a także korzystanie z funkcji OCR.
Dziękuję za konkurs
Ślicznie dziękuję za ten kapitalny konkurs. Poszukuję solidnej alternatywy dla legalnego inaczej Abbyy FineReadera i zdaje się że konkursowy pakiet Nitro Pro jest bardzo dobrym rozwiązaniem, który przyda mi się do pracy. Dlatego z chęcią startuję w konkursie wierząc, że się uda
Zawsze marzyłem o zaawansowanym narzędziu do tworzenia, konwersji i zabezpieczaniu dokumentów PDF. Do tej pory wykorzystywałem różne programy w zależności od potrzeb. Było to jednak bardzo uciążliwe i poniekąd frustrujące. Teraz z czystej ciekawości sięgnąłem po wersję trialową Nitro Pro 9. Przyznaję się bez bicia, że program jest na swój sposób genialny. Kilka jego funkcji zrobiło na mnie ogromne wrażenie i krótko mówiąc wbiło mnie w ziemię. Nigdy wcześniej nie udało mi się tak sprawnie utworzyć profesjonalne dokumenty PDF jak teraz za pomocą Nitro Pro 9. Na dodatek każdy z nich można otwierać i wyświetlać w dowolnym czytniku a jego wygląd zawsze jest identyczny jak oryginał, tak mi się wydaje. Różnic nie zauważyłem.
Na samą myśl, że może on przekonwertować ponad 300 rodzajów plików do formatu PDF, dostaję gęsiej skórki. Z drugiej strony atutem tej aplikacji jest również zamiana PDF-ów do takich formatów jak Word, Excel, TIFF, JPEG, PNG, BMP i GIF. Bardzo podoba mi się interfejs programu w postaci wstążki, która jak żywo przypomina tę z Microsoft Office. Jak dla mnie jest to niewąpliwie zaleta niż wada, gdyż praktycznie na co dzień mam styczność z tym biurowym pakietem ze stajni Billa Gatesa. Z kolei mój bzykający skaner podpowiada mi, że dużym plusem programu jest optyczne rozpoznawanie tekstu (OCR). Tak stworzone pliki można później przeszukiwać, edytować, komentować.
Bardzo podoba mi się też możliwość nadawania plikom pdf różnych uprawnień dla poszczególnych użytkowników z możliwością szyfrowania za pomocą klucza 256-bit AES. Poza tym program posiada inne ciekawe funkcje jak Measure, która pozwala określić odległość, obwód i pole powierzchni w dokumencie PDF. Cieszy mnie również możliwość współpracy, zatwierdzania i współdzielenia dokumentów PDF bezpośrednio w systemach opartych na chmurze, co obecnie jest już usługą standardową w wielu programach. Krótko mówiąc program jest w cyc... w DUŻY CYC, czyli w BIG CYC!
Bardzo dziękuję Askanagowi i Panu Ralfowi VonSosenowi z Nitro za zorganizowanie konkursu. Cóż, szkoda, że do wygrania są tylko dwie licencje na tak znakomity soft. Wszystkim uczestnikom konkursu życzę powodzenia... aczkolwiek muszę przyznać, że robię to z iście prezydenckim „bulem”. Tylko mam taką nadzieję, że bez względu na ostateczne rozstrzygnięcie konkursu, Soda (Nitro Pro 9) nie uderzy mi do głowy.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.