KONKURS na PzD - PDF-XChange PRO

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
KAdtQqR.jpg

PDF-XChange Pro to program przeznaczony do tworzenia plików w formacie Adobe PDF z poziomu większości aplikacji Windows
hLwrSRY.png
JerfABm.jpg
9TBclwy.png

Dzięki uprzejmości Pana Chrisa Attrell z Tracker Software Products (Canada) Ltd.
mam do rozdania 1 licencję programu PDF-XChange PRO !! !! !!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
PDF-XChange Pro to program przeznaczony do tworzenia plików w formacie Adobe PDF z poziomu większości aplikacji Windows, między innymi MS Word, MS Excel, AutoCAD, MS Publisher itd. - lista jest praktycznie nieskończona.

PDF-XChange działa jak drukarka, z tą różnicą, że treści drukowane są do PDF a nie na papier. Dodatkowo użytkownik otrzymuje do dyspozycji funkcje integrujące produkt z Microsoft Office, dzięki czemu jest możliwe tworzenie aktywnych spisów treści - Table of Contents (TOC), czy też stosowanie stylów internetowych pozwalających na umieszczanie w dokumencie PDF łączy typu "kliknij tutaj".

Kolejnym dodatkiem jest specjalne rozszerzenie o nazwie Office2PDF. Jest to specjalny konwerter umożliwiający łączenie wielu plików zapisanych w formatach obsługiwanych przez Microsoft Office: .doc, .xls, .rtf, .html, .txt w jeden dokument PDF.

Pakiet PDF-XChange Pro daje użytkownikowi możliwość:
- Wykonywania wydruków z dowolnej aplikacji Windows na wirtualnej drukarce PDF;
- Wykorzystania bogatego zestawu narzędzi do tworzenia i aktualizowania dokumentów PDF - PDF-Tools;
- Generowanie dokumentów PDF wykorzystujących funkcje MS Office (ikony paska narzędzi, funkcje specjalne);
- Wsadowe konwertowanie dokumentów MS Office.

info:instalki.pl
Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać PDF-XChange PRO.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 23.05.2015.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Życzę wszystkim powodzenia
:)

KaptainBug

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I have been using PDF Xchange Viewer free version for the past 3 years and I love this program. Its very light and can open multiple PDF's in tabs. I would like to win the PRO version which has PDF editing capabilities. Please count me in for the contest. Thank you.

Bronksiak

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Zależy mi na funkcjach office i pdf . Dziś większość dokumentów jest w pdf i tego typu program na pewno się przyda, dzięki za konkurs chcę wziąć w nim udział.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Bardzo dobry program do pracy z plikami pdf, ma wszystko czego potrzebuję. Nie przepadam za interfejsem wstążki i ten program na szczęście takiego nie ma. Całkiem szybko otwiera pliki i jest po polsku. Kiedyś przez długi czas używałem wersji darmowej, ale wersja pro to już całkiem co innego. Dzięki Askanag za zorganizowanie konkursu :ok

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
PROSZĘ MNIE NIE BRAĆ POD UWAGĘ W LOSOWANIU
Chcę tylko dodać że to bardzo dobry soft. Posiadam licencję już kiedyś wygraną na tym portalu. Soft tak mi się spodobał a jednocześnie przydawał w codziennym użytkowaniu że niedawna zakupiłem najnowszą wersję. W nowej wersji ma zaimplementowany edytor PDF. Jeśli ktoś jest studentem lub nauczycielem można go zakupić z niezłym rabatem. Jako zarejestrowany użytkownik miałem rabat na starcie + zniżka i wyszło ponad 50%.
Miałem z tym softem kilka problemów które chyba rozwiązałem (niebawem przetestuję) - tworząc plik PDF i przenosząc na nośniku USB na drukarkę oraz dokonując wydruku z USB niektóre czcionki były nieodpowiednio odwzorowane. Podłączając laptopa pod tą drukarkę i drukując było wszystko OK.
Polecam program i życzę startującym szczęścia.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Ostatnio była promocja na BdJ na ten program i mocno się zastanawiałem nad jego zakupem, jednak cena była dla mnie zbyt wysoka. Na co dzień korzystam z PDF-XChange Viewer do przeglądania plików pdf. Wersja Pro umożliwia modyfikowanie owych dokumentów, co w moim przypadku bardzo by się przydało w pracy, kiedy klienci po zatwierdzeniu faktur mówią, że tu, czy tam jest błąd i trzeba go poprawić... oj przydałoby się skorzystać z dobrodziejstwa konkursowego programu :)

Dzięki za kolejny rewelacyjny konkurs, Askanag.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Pdf-Xchange Viewer używam już od wielu wielu lat, właściwie od czasu Adobe który urósł do ogromnych rozmiarów. Później wg mnie Foxit który się potężnie popsuł z kolejnymi aktualizacjami. Obecnie najlepszy wg mnie program do przeglądania PDF. Jakby miał jeszcze możliwość edycji pliku to byłby już że tak to ujmę na "wypasie" dlatego chciałbym posiadać ww wersję z konkursu ;)

Dziękuję organizatorowi i producentowi za kolejny świetny konkurs.

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
PDF-XChange to mój ulubiony program do przeglądania plików pdf. Chciałbym zdobyć licencję na wersję Pro ponieważ ułatwiło by mi to edycję plików pdf którą jestem zmuszony dość często przeprowadzać. Lepiej mieć jeden program który to wszystko ogarnie niż bawić się w instalowanie kilku. Dzięki za konkurs.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks Askanag for this giveaway opportunity. Please count me in this giveaway.

PDF-XChange PRO is the best software in it's category. However a bit costlier at $79.50 it stands out from rest of the software's.

With usual PDF viewing/scanning/printing functions it does provides some very uncommon and useful features. These include Encryption/Security options, Digital Signature Support, Optimization/Compression, Embedded fonts, click-able Table of Contents (TOC) [didn't find it in any other software], embedded URL support (like 'Click Here' style links), merging PDFs and many others.

For working people like me who have to daily deal with pdfs this is a must tool to have. it would be great if I could win it. :)

Thanks,
Grr

Ora

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Kolejny raz dziękuję za świetny konkurs. Obecnie korzystam z Sumatra Pdf i jestem zadowolona z jego prostoty użytkowania i lekkości, ale kiedy trzeba wprowadzić jakiekolwiek poprawki to rozwiązanie się nie sprawdza. Chciałabym wygrać PDF-XChange PRO ponieważ oferuje on bardzo duże możliwości w edytowaniu dokumentów pdf.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Jeśli nie wygram Nitro Pro, to chętnie wygram ten program. Jedna z funckji,która mnie interesuje w tym programie to wsadowe konwertowanie dokumentów MS Office.
Dziękuję za konkurs!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Bardzo dobry program do przeglądania pdf. Można go poprzez wtyczkę zintegrować z przegladarka internetową.
PDF - XChange Pro pozwala na tworzenie i edycję plików pdf. Posiada OCR niezbędny przy skanowanych tekstach. Dodatkową zaletą programu jest to, że jest w naszym ojczystym języku.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu.

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Przeglądarka plików pdf PDF-XChange Viewer (free), której używam od bardzo dawna, działa niezawodnie zarówno sama jak i zintegrowana z przeglądarkami internetowymi. Program PDF-XChange PRO jest kompletnym narzędziem do obsługi tych plików, dlatego wygrana licencja bardzo by mnie ucieszyła.
Dziękuję Askanag za konkurs.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Bardzo dobry program posiadający w sobie trzy funkcje, których często używam i na których mi zależy, mianowicie możliwość tworzenia, edytowania jak i standardowego przeglądania plików w formacie .pdf. Obecnie do tych czynności używam trzech różnych programów a czasem muszę wspomóc się narzędziami online.
Dziękuje, za kolejny fajny konkurs :)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Bardzo przydatny program do tworzenia plików w formacie Adobe PDF .
Ciekawy jest też konwerter umożliwiający łączenie wielu plików zapisanych w różnych formatach w jeden dokument PDF.
Dlatego zgłaszam się do konkursu.

Do góry