KONKURS na PzD - Process Lasso Pro

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
60995
Również pozwolę wziąć udział w konkursie, na ten zacny program jakim jest Process lasso Pro
na dodatek licencja liftime , jak dla mnie bardzo przydatne wyświetlanie aktywnych procesów
i ProBlance który poprawia stabilność komputera .

Dzięki serdeczne Askanag za konkursik ...pozdrawiam !!

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na wstępie dziękuję za zorganizowanie konkursu. Żeby nie była za mała konkurencja biorę udział w konkursie :wariat . Dotąd korzystałem z rocznych licencji , ktore niestety się skończyły . Program jest wprost stworzony do kontrolowania zasobów komputera tz procesów itp . Do tego dochodzi licencja Lifetime . Proszę mnie liczyć w konkursie .
Z racji że są dwa konkursy biorę w nich udział . Jeśli wygram w którymś z nich to rezygnuję z udziału w drugim !! !!

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Podziękowania dla Pana Jeremy Collake z Bitsum Technologies za gest oraz dla Askanag za zorganizowanie konkursu.
Z dnia na dzień zaczyna mi przybywać na kompie coraz więcej programów zaś przeglądarka nierzadko ma otwarte kilkanaście albo nawet kilkadziesiąt zakładek , przydałby się program do zarządzania priorytetami uruchomionych
procesów. Process Lasso Pro może mi zapewnić płynne działanie komputera.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Opis programu zachęcił mnie do konkursu. Mam problem na PC z niebieskim ekranem. Problem występuje, gdy karta DVB nie jest wykorzystywana, na jałowym biegu komputera. Pomyślałem, że skoro Process Lasso usprawnia pracę systemu to czemu go nie wypróbować. Nawet jeśli w tym przypadku nie pomoże, to i tak ma mnóstwo innych zalet.
Dzięki za konkurs sponsorom i Askanag

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Wiele razy startowałem w konkursie na Process Lasso Pro ale nigdy się nie udało ustrzelić licencji dożywotniej, zawsze były tylko roczne. Program Process Lasso Pro sprawia się doskonale na moim laptopie z leciwym procesorem. Bez Process Lasso Pro komputer ten często się zawieszał, Process Lasso Pro dał mu drugie życie. Dzięki za konkurs :piwko

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki Askanag za konkurs.
Ponieważ zdarza mi się czasem wykonywać kilka czynności w tym samym czasie ma moim kilkuletnim lapku,
potrafi się czasem przymulić ,a dzięki Process Lasso moglo by to być niemożliwe,po przydzieleniu priorytetu
danemu procesowi,a kusi tym bardziej licka lifetime i nasz język !
Proszę o dopisanie mnie do listy startujących.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Używałem kiedyś tego programu i pomagał. Dzięki niemu pewne programy nie "szarpały" już tak bardzo procesorem. Mam już stary komputer i niestety niektóre nowe programy za bardzo obciążają procesor a Process Lasso chociaż trochę pomaga rozwiązać ten problem. Przydatną opcją jest też automatyczne ubijanie procesów. Warto powalczyć bo program jest przydatny i licencja jest lifetime. Dzięki za konkurs :dziękuję

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Askanag, świetny konkurs - dzięki! Dziękuję Panu Jeremy Collake za sponsorowanie licencji :)
Chciałbym wygrać Process Lasso Pro, ponieważ jest to program o bardzo szerokich możliwościach zarządzania procesami w systemie Widnows. Wyjątkowym atutem jest tu unikalna funkcja ProBalance, która optymalizuje uruchomione procesy, co znacznie usprawnia działanie systemu.

Powodzenia dla wszystkich przystępujących do konkursu!

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam
Dzięki za konkurs!
Również piszę się na ten program. Program szybko ubija niechciane procesy, jest łatwy w obsłudze i rzeczywiście przyspiesza działanie komputera.
Życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam

3

3e6-16hn

I want to a process lasso license because it can make my PC faster. I also love its smart trim feature which is very helpful when you have a little RAM .

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
nigdy nie używałem tego typu narzędzi. Jestem ciekawy jak to się sprawuje. Przydałby się taki programik w mojej kolekcji. Dzięki za konkurs

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Ja również piszę się na ten zacny konkurs ,używam obecnie starszej wersji 7.1 bez aktualizacji do nowszych i bardzo by się przydała licka dożywotnia .
Dziękuję za konkurs .

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dzięki Askanag za konkurs :dziękuję
Chciałbym wygrać program Process lasso ponieważ jest to super program do zarządzania procesami. Mam już leciwy komputer ale czasami lubię pograć - ten program umożliwia przydzielenie grze maksymalnej mocy obliczeniowej procesora. Ponadto mamy możliwość śledzenia i wyłączania uruchomionych procesów oraz szereg innych przydatnych funkcji.
W dodatku licencja lifetime... :)

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
179
Thanks very much for this Lifetime License Giveaway !
Most users reckon Process Lasso Pro really speeds up your computer and gives total control / priority of processes. I haven't use this application before and would like to have a trial. That's the main reason I like to win it.

Do góry