KONKURS na PzD - The Bat! Professional Edition

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Zarządzaj swoją korespondencją elektroniczną w sposób prosty i bezpieczny dzięki programu The Bat! dla systemu Windows
0ANMt0F.png

main_win_pl.png
edit_msg_pl.png
address_book_pl.png

Dzięki uprzejmości Pana Aleksandra Petrari z «Ritlabs» S.R.L. mam do rozdania 5 licencji programu The Bat! Professional Edition !! !! !!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Program The Bat! powstał, aby zabezpieczyć Twoją korespondencję elektroniczną przed kradzieżą danych i dostępem osób trzecich.

The Bat! chroni Twoje dane poprzez wielostrumieniowe szyfrowanie z możliwością szyfrowania wiadomości e-mail na dysku, a także podczas komunikacji za pośrednictwem protokołu SSL/ TLS. Z The Bat! będziesz niezależny od internetowych i globalnych dostawców usług poczty elektronicznej, którzy utrzymują twoje wiadomości w chmurze.

Program The Bat! jest w stanie obsługiwać i przechowywać nieograniczoną liczbę wiadomości. Nie ma ograniczenia liczby kont e-mail, których można używać.

Inne kluczowe funkcje obejmują:

- PGP, GnuPG i S/MIME
- Wewnętrzna przeglądarka HTML
- Bezpieczne obsługa załączników
- Selektywne pobieranie
- Skuteczny system filtrowania
- Książka adresowa The Bat!
- Przydatne szablony
- Klient RSS

The Bat! działa na każdym komputerze z systemem Windows
The Bat! jest kompatybilny z Microsoft Windows XP i najnowszymi wersjami systemu operacyjnego Windows. Nie ma minimalnych wymagań, dotyczących wielkości pamięci lub szybkości procesora, działa na każdej platformie Windows, z minimalną rozdzielczością ekranu - 1024x768.
Pełny opis na stronie producenta:

Tu można kupić The Bat!:

Zasady konkursu :
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać The Bat! Professional Edition.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 11.05.2015.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Zgodnie z warunkami Pana Aleksandra Petrari z «Ritlabs» S.R.L. po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane:
We will need the following data from each winner to generate and directly send
registration keys:

1. Full name
2. City
3. Country
4. Email
Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej i podanie swoich danych na PW.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Życzę wszystkim powodzenia :)

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Pierwszy program pocztowy którego zacząłem używać, był w jakiejś gazecie. Bardzo szybko zdobyłem go metodami operacyjnymi i bardzo długo cieszyłem się wersją "pełną". Posiadał ogromną ilość funkcji z których korzystałem, min. szyfrowanie i antyspam. Obecnie gdy przeszedłem na jasną stronę mocy ciągle czaję się by go kupić, cena jest dość wysoka, a zawsze znajdę pieniążki na inne cele. Bardzo chętnie zamieniłbym podnoszącego mi ciśnienie ThunderBirda na TheBat!

Dziękuję organizatorowi i producentowi za świetny konkurs!

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wygrać the bat, bo mam kilka skrzynek mailowych i znacznie ułatwiło by mi to korzystanie z nich. Miałem okazję testować ten program w promocji komputer świat i jest on godny uwagi. Obecnie mam spore wydatki i nie za bardzo mam fundusze by go kupić , więc konkurs daje mi szanse by go zdobyć.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
64
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Biorę udział - ten program przekonuje mnie bu używać klienta poczty. Kiedyś go testowałem. Ten konkurs przypomniał mi o nim i jeśli wygram zagości na moim PC

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Używałem go kilka lat temu. Później przeszedłem na darmowe zamienniki. Obecnie korzystam z półrocznej licencji, która niebawem kończy się. Dla mnie najlepszy z klientów pocztowych.
Dlatego zgłaszam się do konkursu. Może się poszczęści. :england

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
56608
Witam! fajnie że znowu jest konkurs na TheBat i to jeszcze na Professional,obecnie używam wersji 6.0.12 , jak wiadomo nowsza wersja obsługuje systemy windows 64 bits i dla tego chciałbym wygrać ten program , dzięki za konkurs Askanag..

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Rewelacyjny konkurs! Dziękuję Askanag za jego organizację i panu Petrari za sponsorowanie licencji.
Dlaczego chciałbym wygrać? TheBat! Towarzyszy mi praktycznie od wczesnego dzieciństwa. Obecnie korzystam z dość leciwej już wersji, a bardzo chciałbym w ramach odświerzenia systemu odświerzyć również ten kapitalny program pocztowy. Niesamowite możliwości przy niezwykle małym obciążeniu systemu operacyjnego to wielkie atuty TheBat! Professional. Powodzenia współuczestnikom konkursu!

Ora

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję Askanag za konkurs, w którym nagrodą jest tak wspaniały program pocztowy jakim jest - TheBat!. Swojego czasu korzystałam z zamieszczonej w Komputer Świat wersji 2.X. Obecnie do sprawdzania poczty wykorzystuję przeglądarkę internetową, co nie jest zbyt wygodne. Dlatego z radością przystępuję do konkursu :)

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
dzięki za konkurs na ten wspaniały program wiele razy brałem udział w konursach na ten program ale jakos nigdy nie udało mi się wygrać go ,dlatego z nadzieją biorę udział w konkursie na ten soft moze tym razem poszczęsci mi się.

Bronksiak

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wygrać the bat, bo to super klient poczty. Ma wiele funkcji i umożlia sortowanie korespondencji i wyszukiwanie danej frazy.
Zgłaszam się do konkursu.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Nie brać udziału w tym konkursie to grzech :)

Nietoperz to jak dla mnie niezastąpiony klient do obsługi poczty elektronicznej. Na komputerze stacjonarnym od dawna go używam (wersja darmowa dostępna z czasopismem - niestety bez możliwości aktualizacji). Świetnie rozwiązany system filtrowania wiadomości praktycznie w/g dowolnych kryteriów. Wiele wtyczek pomaga "ulepszyć" i tak już praktycznie idealny program. Do tego parkowanie wiadomości :) wręcz ideał, nie skasujesz lub nie przeniesiesz maila przez pomyłkę - zawsze dostaję w takiej sytuacji odpowiednie powiadomienie. No i "miód / malina" od niedawna dostępna jest wersja x64. I oto właśnie te kilka powodów dla których chciałbym wygrać :suuper

Wielkie dzięki za konkurs :) Pozdrawiam współkonkurentów i życzę powodzenia.

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać TheBat!, bo to najlepszy program pocztowy. Mam kilka skrzynek i bardzo dużo poczty, a ten program pozwoliłby mi nad tym wszystkim zapanować :)

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Szukam alternatywnego rozwiązania dla Thunebirda to raz, a dwa z racji specyfiki pracy obsługuję wiele kont pocztowych i muszę to ogarniać, więc program w sam raz dla mnie :)

Dziękować za konkurs :hi

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Korzystam z The Bat w starszej wersji na którą posiadam licencję. Niebawem przesiadam się zapewne jak większość z nas na Windows 10 i chciałbym zainstalować na nowym systemie nowszą wersję The Bat.Pozdrawiam

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Ponownie spróbuje wygrać -The Bat! :ok Może teraz się uda. :) Bardzo dobry program pocztowy .
Zgłaszacz udział w konkursie.

Dziękuje i pozdrawiam

Do góry