KONKURS na PzD - The Bat! Professional Edition

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
Wow only a few sentences about The Bat! Professional Edition.. Ok so here we go

I want to win ‘The Bat! Professional Edition’ please because it is highly sophisticated and a very efficient email client. It is able to process and store an unlimited number of messages and it doesn’t have restrictions on how many email accounts you can use. The software program provides very powerful filters, templates and virtual folders for email management which allows you to do almost anything automatically in POP, IMAP or even with MS Exchange accounts.

AND The Bat! Protects your valuable most safeguarded information with multiple encryption streams ande with options to encrypt emails on disk and during communication through an SSL/TLS connection.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od jakiegoś czasu mam problemy z Thunderbirdem i szukam dobrego klienta email. The Bat spełniłby moje oczekiwania.
Dzięki za konkurs.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Obecnie nie korzystam z żadnego klienta do obsługi poczty. Wcześniej korzystałem z The Bat z wersji promocyjnej, ale po reinstalce systemu musiałem o takim udogodnieniu zapomnieć.
Program obsługuje wiele kont wiec byłaby to bardzo duża wygoda dla mnie. Ułatwia zarządzanie pocztą, pozwala na uporządkowanie wszystkich wiadomości i ich filtrowanie.
Dziękuję za zorganizowanie konkursu Askanag :ok

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Zgłaszam się w konkursie na ten wspaniały program.
Używam go na jednym z komputerów od wielu lat - od wersji 3 dostępnej w Komputer Świat Ekspert do aktualnej.
Program szybki, bezpieczny z bardzo dobrym wsparciem technicznym.
Aktualizacje do nowej wersji dość częste, pełna "duża" wersja jest już płatna i wychodzi średnio raz na 1,5roku.
Rewelacyjne zarządzanie załącznikami. Konfiguracja niezbyt trudna.
Świetny program chętnie wykorzystałbym wersję PRO na laptopie.

T.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Miałem nie brać udziału w tym konkursie, ponieważ posiadam już wersję 6 tego programu, ale znalazłem takie info na stronie ritlabs:
Od 9 maja 2015 roku użytkownicy, którzy zakupili licencję na The Bat!, otrzymają klucz rejestracyjny, który będzie ważny dla wszystkich wersji The Bat!v7 oraz dla wersji v6.8 i v6.9.
także zgłaszam się do konkursu bo licencja pewnie będzie też na nowszą wersję. Jeśli chodzi o sam program to jest bardzo konfigurowalny i lekki oraz zapewnia duże bezpieczeństwo dzięki szyfrowaniu. Dzięki Askanag :dziękuję

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
The Bat bardzo dobry klient poczty elektronicznej z bogatą ilością funkcji + prostota sterowania nim . Zgłaszam się do konkursu.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wielkie dzięki za tak dobry konkurs z super nagrodą , Askanag :dziękuję :yes master , a Panu Aleksandrowi za licencję.
Podobnie jak kolega Elvis_JXL ,również nie miałem zamiaru brać udziału w konkursie /posiadam wersję 6/ niech inni mają szanse przekonać się o jakości nietoperza. Ale skoro na ich stronie jest info,że po 9 maja zakupione klucze są ważne do wersji 7,próbuję szczęścia w tej loterii i zgłaszam akces.
Co do samego programu jestem z niego bardzo zadowolony, o zaletach nie będą powtarzał się za moimi przedmówcami /kopia ,konfiguracja,lekkość i wersja 64 bit/
a wad w nim nie widzę.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
The Bat to najlepszy klient poczty, jaki znam. Posiada mnóstwo funkcji, dzięki którym można usprawnić pracę z wiadomościami email. Do tego można stosować wtyczki i korzystać z prawie nieograniczonych możliwości programu.

Dziękuje za konkurs!

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Pocztę przeglądam przez przeglądarkę i przy kilku kontach jest to już niewygodne.
Archiwizacja także przydałaby się na lokalnym dysku. Ten program można skonfigurować odpowiednio do swoich potrzeb i bezpieczeństwa. Licencja bardzo by mnie ucieszyła :piwko

Dziękuję za konkurs :ok

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Na początek podziękowania za konkurs i licencje! :yes master

Program najlepszy w tym do czego został stworzony. Nie ma siędo czego przyczepić.Tyle narzędzie, że na pewno spełnia oczekiwania najbardziej wymagających. Chcę także móc korzystać z jego możliwości w najnowszej odsłonie.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4594
Miasto
Gdynia Orłowo
Używam leciwej już wersji 6.0 z czymś tam. Zdecydowanie przydałoby się uaktualnienie.
Program super, rekomendować go nie trzeba. Cały czas przybywa mu zwolenników.
Dzięki za konkurs, Askanag. Powalczę i ja.
Pozdrawiam wszystkich. :)

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za konkurs, Askanag.
Korzystam tylko z outlooka, przydałby się profesjonalny program pocztowy.
Bat jest mi znany od dawna, 2 razy nie udało mi się wygrać go w konkursie, może tym razem.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Konkurs zakończony !!
Są jeszcze programy, które mogą wzbudzić zainteresowanie użytkowników forum :)
Tak, myślę, że ciężko przejść obok konkursu gdzie można wygrać doskonały program, którym jest The Bat!
Jeszcze raz chcę podziękować Pana Aleksandra Petrari z «Ritlabs» S.R.L. za udzielenie licencji do konkursu.
VnPrfVU.png

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej i podanie swoich danych na PW.

Zgodnie z warunkami Pana Aleksandra Petrari z «Ritlabs» S.R.L. po zakończeniu konkursu zwycięzcy będą musieli podać następujące dane:

1. Imię i nazwisko
2. Miasto
3. Kraj
4. e-mail

Dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Gratuluję najszczęśliwszych.

Pozdrawiam.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
:yahoo :dziękuję ale szczęście! Dziękuje serdecznie i gratuluję pozostałym szczęśliwcom :ok

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Wielkie dzięki, to mało napisane :yes master :yahoo :dziękuję :piwko

Do góry