KONKURS na PzD - Zemana AntiMalware Premium

Status
Zamknięty.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
2TNqcXR.png

Zemana AntiMalware Premium blokuje zagrożeń online natychmiast i automatycznie, zanim infekcja przenika na komputer

https://www.zemana.com/AntiMalware
proszę nie kodować linku

aibMa5y.jpg

Zemana AntiMalware to niezwykle skuteczny i przydatny skaner antywirusowy, zapewniający ochronę komputera przed złośliwym oprogramowaniem.

Błyskawicznie neutralizuje i usuwa wirusy, trojany, rootkity, robaki, aplikacje szpiegowskie oraz nawet adware. Bez problemów współpracuje z zainstalowanym w systemie innym programem zabezpieczającym (np z zaporą ogniową). Oprócz tego, charakteryzuje się szybkością działania, uruchamianiem bez konieczności instalacji na dysku twardym, a także niewielkim zużyciem zasobów systemowych. Specjalizuje się w oczyszczaniu komputera z trudnych do usunięcia plików zainfekowanych przez wirusy i inne szkodliwe oprogramowania.

info:instalki.pl

Pobierz najnowszą wersję
https://www.zemana.com/Download
proszę nie kodować linku

Link do strony zakupu
https://www.zemana.com/Store/AntiMalware
proszę nie kodować linku

Pani Ida Curovac Business Development Manager z Zemana Ltd. uprzejmie dostarczyła do losowania w konkursie na naszym forum 5 rocznych licencji program Zemana AntiMalware Premium !! !!

Zasady konkursu:

1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Zemana AntiMalware Premium.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 25.04.2016.
4. W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej.

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 godzin od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców.

Życzę wszystkim powodzenia :)

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Hello Friend is very good program and the truth is that it should always be protected with Zemana Antimalware as these is very good protection, thank you for the giveaway.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
65
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Poczytałem o nim trochę i myślę że jeśli wygram to zaaplikuje go obok Defendera w Windos 8.1
Będzie mi służył jako dodatkowa ochrona obok Defendera.
Myślę że bardzo dobrze uzupełni niedociągnięcia Defenera.
Nie trzeba instalować - kolejny plus.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
32401
Miasto
Trololololo
Przypominam
1. Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Zemana AntiMalware Premium.

a sam program jest extra, kto nie ma ten niech się zapisuje.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
275
Nie mam-zapisuję się, bo program warto jako dodatek na wszelkie malware w kompie mieć a jest z tych już najlepszych.Pozdrawiam i dzięki za ten konkurs.

E

eufrasiox

It is a great program
as a second security barrier
perhaps better than malwarebytes.
count on me
Thank you

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Thanks for the giveaway Askanag. This is among the best antimalware software on the market, that`s why I want it. Many tanks and good luck to all the other participants. :guma

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Gdzieś w czeluściach netu znalazłem takie info
OXYGEN THIEF » 15 Kwi 2016 10:00
Bardzo dobra wiadomość, Jetico + AppGuard + Zemana Antimalware Premium będą stanowić niezniszczalne combo :bea
...Jetico już posiadam wiec teraz pozostaje mi tylko walczyć o dalsze części układanki :yhy

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Askanag,

many thanks to you and Miss/Mrs Ida Curovac Business Development Manager from Zemana Ltd. for this contest!

Zemana Antimalware Premium is very useful and powerful tool for safety protection.

Regards,

:england

Areopagita

sowa2

Wygadany
Reakcje/Polubienia
15
Od dłuższego czasu czekałem na tego typu konkurs .Zemana AntiMalware to według wielu opinii bardzo skuteczny skaner antywirusowy i na pewno przydałby mi się .Zgłaszam się do konkursu i czekam na rozstrzygnięcie losowani.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
Zemana AntiMalware Premium to bardzo szybki skaner antywirusowy posiadający kilka silników (m.in. Kaspersky, Bitdefender) nie powoduje konfliktów z innym oprogramowaniem antywirusowym. Można go używać również jako skanera na żądanie.

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Bardzo dobry program, miałem kiedyś wersję testową. Zemana AntiMalware Premium zapewnia ochronę przed złośliwym oprogramowaniem, jest lekki i bardzo szybki, jest programem kompatybilnym z innymi zainstalowanymi antywirusowymi programami, umożliwia miedzy innymi zaplanowanie automatycznego skanowania systemu w określonym czasie. Nie ma wpływu na ogólną wydajność komputera i nie zaśmieca dysku. Fajnie by było go mieć w wersji premium

xray123

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
To program jaki każdy świadomy użytkownik internetu powinien mieć u siebie. Dlatego też zgłaszam się w tym konkursie licząc na wygarną. Moja prywatność jest dla mnie istotna a wiem że ten program sprawi się świetnie.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
W tej chwili używam Watchdog, jeżeli skończy mi się na niego licka to chętnie przejdę na Zemana AntiMalware.
Podziękowania dla Pani Idy Curovac za gest oraz dla Askanag za zorganizowanie konkursu.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Dzięki za organizację konkursu :hi Startuję w konkursie, gdyż używałem kiedyś Zemany ale skończyła się licencja. Mam bardzo dobre zdanie o tym programie. Praktycznie niezauważalny, sprawował się świetnie. Chętnie miałbym go znowu do ochrony, szczególnie ze względu na jego lekkość i skuteczność.

Status
Zamknięty.
Do góry