Konkurs-Norton AntiVirus 2012

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać ponieważ zasługuję na nagrodę.

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać gdyż jest to lekki i skuteczny AV który przydałby mi się do ochrony mojego laptopa.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Chciałbym wziąć udział w konkursie, ponieważ wg mnie Symantec produkuje najmniej obciążające system programy, ich skuteczność jest dobra, nie są za bardzo upierdliwe, po prostu bardzo dobre oprogramowanie.

pajky

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
8 dni temu mój Norton Antivirus wygasł. Potrzebna jest mi licencja do przedłużenia.
Pozdrawiam

A

Anonymous

Panie I Panowie proszę z łaski swojej przeczytać jeszcze raz wymogi konkursu bo widzę,że niektórzy przez nieuwagę dołączyli się do niego z partyzanta :jezyk

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać Norton AntiVirus ponieważ to bardzo skuteczne i szybkie oprogramowanie. W parze z Comodo, którego obecnie użwam, Norton stworzyłby bardzo dobre, przy tym nie obciążające systemu zabezpieczenie. Pozdrawiam

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Od xx miesięcy używam NIS 2010/2011/2012, licencja się kończy, więc trzeba zapolować na nową.
W odwodzie jest już co prawda pewna koncepcja, ale że lubię nortona wraz z jego zaletami i wadami, więc zgłaszam się do konkursu.

eraser

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
1
Co tu dużo pisać przydałby mi się antywirus, jak ktoś jest zwykłym użytkownikiem to podstawa mieć program, który zwiększy bezpieczeństwo w sieci.

A

Anonymous

Jutro wieczorem zapodam wyniki loterii i przekażę charytatywnie :p lickę zwycięzcy.

freester

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Świetny antywirus- bardzo dobra skuteczność oraz lekki. Czego więcej chcieć od życia XD...

A

Anonymous

Wyniki losowania :

9ODuZ.png

Wygrał kolega : @HrabiaDracula-gratuluję i życzę bezpiecznego i bezproblemowego użytkowania :)

BTW.Zwycięzcę proszę o potwierdzenie przyjęcia licki :klawik.
BTW2.W losowaniu uwzględniłem tylko użytkowników spełniających kryteria z pierwszego postu.

Do góry