!KONKURS! Outpost Firewall PRO !GIVEAWAY!

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
po pierwsze, dziękuję serdecznie za zorganizowanie konkursu :dziękuję
obecnie do ochrony używam SS Personal Free, Sandboxie, Outpost Firewall Pro (30 days trial). Zależy mi na wygranej, gdyż produkt firmy Agnitum to jedna z najlepszych zapór, a z pakietów zabezpieczających korzystać nie mogę - Sandboxie u mnie na komputerze nie chce współpracować z IS (próbowałam F-secure, Bitdefender, Panda, Norton), nawet po niedawnej reinstalacji systemu. Sbie z Outpost Firewall dogaduje się dobrze, a sama zapora bardzo dobrze chroni mój laptop (Hitman Pro nie znajduje zagrożeń) i przy takim ustawieniu (SS, Outpost, Sandboxie) nie potrzebowałabym antywirusa. Z Sandboxie rezygnować nie zamierzam, więc mam nadzieję, że wygram i nie będę musiała już szukać innych zabezpieczeń, gdy skończy mi się okres testowy Outpost :)

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Powiem tak lekki prosty w obsłudze i skuteczny polecam wszystkim. :ok
Kiedyś używałem tej zapory razem z Nod32 spisywała się bardzo dobrze.
Obecnie testowałem Bitdefender IS :dziwak , lecz jest zbyt zasoborzerny jak na mój wysłużony sprzęt. Chciałbym połączyć Outpost Firewall PRO z Emsisoft Anti-Malware + Zemana AntiLogger. :dziękuję

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam SS Premium + Winpatrol Plus + BD Trafficlight i właśnie brakuje mi mocnej zapory z hipsem. Outpost bylby idealny, poniewaz potrafi dzialac w sposob prosty do zrozumienia, co jest dla mnie wazne, poniewaz zainstaluje go na rodzinnym komputerze.

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Vipre AV i poszukuje do niego dobrego FW z HIPSEM.Taką rolę idealnie spełniłby Outpost dlatego chce go wygrać...

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie korzystam z wbudowanej zapory windows 7, ale przydałby się FW z hipsem i lepszą kontrolą dostępu do sieci. Outpost FW taki jest. :francuz

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Wyniki:
BljLE.png

Gratulacje !!

Laureata proszę o wiadomość prywatną przed upływem 48h od czasu opublikowania wyników, brak wiadomości w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
I znowu się nie udało :(
Gratulacje dla mariuszsaj :francuz

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Gratulacje mariuszsaj :piwko

A

Anonymous

HrabiaDracula napisał:
gratuluje zwycięzcy ale patrząc na jego posty pewnie zapomni nawet o wynikach konkursu :dziwak
Dlaczego ? Przecież kolega pisze posty średnio co 21 miesięcy :szydera

Do góry