KONKURS! Outpost Security Suite Pro/Outpost Firewall Pro 7.5

Status
Zamknięty.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Do wygrania są trzy (3) licencje Outpost Security Suite Pro 7.5 z roczną subskrypcją (1yr), jedna (1) licencja Outpost Firewall Pro 7.5 z roczną subskrypcją (1yr) i jedna (1) licencja Outpost Firewall Pro 7.5 z dożywotnią subskrypcją (lifetime license).

00b.png

Outpost Security Suite Pro 7.5 to kompletny pakiet bezpieczeństwa którego głównym celem jest zabezpieczenie komputera przed złośliwym oprogramowaniem i cyberprzestępcami. Program ten chroni przed działaniem złośliwego kodu dzięki wbudowanemu antywirusowi (który jest oparty na technologi VirusBuster, chroniący również przed oprogramowaniem szpiegującym) i specjalnemu modułowi monitorującemu pracę całego systemu o nazwie Host Protection. Dodatkowo program wyposażony jest w system filtrujący niechcianą korespondencję elektroniczną (antyspam) i dwukierunkową zaporę sieciową. Dzięki rozbudowanej bazie o nazwie ImproveNet zawierającej gotowe reguły dla popularnych aplikacji początkujący użytkownik nie powinien mieć większych problemów z obsługą programu Outpost Security Suite Pro 7.5. Pakiet ten chroni również przed podejrzanymi stronami i próbami uzyskania nieautoryzowanego dostępu do prywatnych danych. Nowością w tej wersji jest ochrona przed złośliwym oprogramowaniem rozprzestrzeniającym się przy użyciu pamięci masowej podłączanej do portów USB. Auto-ochrona w którą wyposażony jest Outpost Security Suite Pro 7.5 skutecznie przeciwdziała wyłączeniu jego funkcji przez złośliwe oprogramowanie.

Więcej o programie Outpost Security Suite Pro

Reguły:

1. Napisz komentarz co aktualnie używasz do ochrony i dlaczego chcesz wygrać Outpost Security Suite Pro/Outpost Firewall Pro.
2. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
3. Zakończenie konkursu 22.02.2012.

Rules:

1. Write a comment what program do you use to protect and why you want to win Outpost Security Suite Pro/Outpost Firewall Pro.
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on February 22

A

Anonymous

Re: KONKURS! Outpost Security Suite Pro/Outpost Firewall Pro

Każdy użytkownik będzie brał udział w obu losowaniach?

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

obecnie używam Avasta free. OSS jest świetnym programem, tak czy tak miałem się na darmową wersję przesiąść a tu taka promocja. Przydałoby się wygrać ;)

A

Anonymous

Ja na jedny kompie używam Eset Smart Security 5 na drugi Emsisoft Internet Security Pack i na trzecim to samo wiec mnie proszę nie brać po uwage w konkursie bo już naprawde nie mam gdzie wepchać tych programów :D :dziwak

johnd

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

thanks and count me in.

I want Outpost Firewall Pro 7.5 with a lifetime subscription (lifetime license), as I use free Avast and no firewall included in it.

john d

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok

Obecnie uzywam Comodo IS Premium ale z checia zamienilbym go na Outposta :)

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie

Używam w tej chwili Emsmisofta ale za miesiąc kończy mi się licencja,więc Outpost mógłby go zastąpić.

andmen

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
koszalin

Obecnie posiadam Trend Micro Titanium IS. Kończy się licka a biednego rencisty nie stać na zakupy.Chętnie przyjmę Outpost bo słyszałem o nim wiele dobrego.pozdrawiam

korben

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Od ostatniego update'u OA szaleje na mojej konfiguracji i z bólem serca jestem zmuszony pozbyć się go. Na godnego następcę upatruję Outpost Firewall. Dziękuję za szansę.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Obecnie używam Kaspersky IS 2012, lecz za niedługo kończy mi się subskrypcja i Outpost byłby na pewno jakąś alternatywą.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56

obecnie używam AVG 2012Free chcialbym wygrac ten program to bym zastąpil tym softem obecnie używany ,może się uda,slyszalem o tym programie dużo dobrego. :scratch

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne

witam. Przez lata używalem OFPro, bo lekki, łatwo konfigurowalny, dobrze chronił przed włamaniami. Teraz przerzuciłem się na OSS 7.5 + malwarebytes anti-malware + spyshelter, ale licencja na OSS za niedługi czas się skończy. Programy się nie gryzą, a OSS daje mi kontrole nad tym co dzieje się w kompie (autostart) i połączeniami przychodzącymi i wychodzącymi.

Dzięki za konkurs, fajna sprawa. Piszę się tylko na OSS, dla Firewalla Pro mam lickę dożywotnią na 3 komputery :)

Areopagita

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595

Ja obecnie mam ESET Smart Seciurity 5 lecz niedługo kończy mi się licencja więc Outpost byłby przydatny

wladekt

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

obecnie używam tylko antywirusa pełny pakiet to było by ok

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

WITAM
Teraz na straży stoi kaspersky IS 2012 ten z rzeczypospolitej ale po 3 miesiącach trzeba szuka innego strażnika Mam jeszcze zemana antilogger.
Outpost Security Suite Pro Outpost Firewall Pro byliby godnymi następcami i z dłuższą licencją hej chciało by się wygrać :eek:

Status
Zamknięty.
Do góry