KONKURS! Outpost Security Suite Pro/Outpost Firewall Pro 7.5

Status
Zamknięty.

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Re: KONKURS! Outpost Security Suite Pro/Outpost Firewall Pro

OBECNIE UŻYWAM Vipre antyvirus + comodo firewall+ emsisoft antimalware A chcę wygrać po to aby móc w przyszłości pohandlować tym programem na bazarku

kodziro123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3

Obecnie mam Ashampoo Anti-Malware i właśnie Outpost Security Suite Pro
Obydwie licencje oczywiście złowione na różnych promocjach ;)
Licencja na OSSP kończy się niedługo dlatego liczę na łut szczęścia w tym konkursie
Powyższy zestaw spokojnie sprawdza się w praktyce
Ze swej strony mam taka radę dla przyszłych użytkowników OSSP:
Jeśli macie zamiar używać go równolegle z innym softem to instalujcie go na końcu: OSSP wykrywa w czasie instalacji inne programy zabezpieczające i automatycznie dodaje do wyjątków (chyba tak to się nazywa bo instalowałem już jakiś czas temu) i nie wchodzą sobie nawzajem w paradę. Natomiast jeśli macie zainstalowany OSSP i chcecie coś innego dołożyć to jest gorzej - lepiej wtedy na chwilę wywalić OSSP, dołożyć ten dodatkowy soft i z powrotem zainstalować OSSP. Inaczej OSSP będzie wywalał co chwilę ostrzeżenia.
U mnie bardzo ładnie współpracował z ESET ISS (licencja się wyczerpała) i obecnie z Ashampoo Anti-Malware
POLECAM :gracz

Gibciu

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

używam AIS 2012 ale kiedyś miałem okazje zetknąć się z Outpostem i chętnie bym go zainstalował ponownie:)

dave

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Aktualnie używane zestawy:

Blaszak - Avira Free + OSS Pro + PCLinuxOS LiveCD

Laptok - MSE + OSS Pro + PCLinuxOS LiveUSB

Obie licencje na OSS Pro dostałem od użytkowników tej strony za darmo, dzięki jeszcze raz :england

Przed OSS Pro w moich zestawach był OSS Free, dlaczego on:

+ szybki, żadnego spowolnienia ani kompa ani internetu

+ pewny, całkowita kontrola ruchu sieciowego

+ po konfiguracji i dopasowaniu się do użytkownika, właściwie niezauważalny

+ skuteczny, kontrola protokołów która nie występuje we wszystkich Firewollach np. Raw Socket

No i właśnie dlatego polecam OSS, dzięki za konkurs :ok

Licki mam ważne jeszcze przez ok. 7-8 miesięcy więc o OSS proszę mnie brać pod uwagę tylko w losowaniu Firewall Pro (lifetime)

Kitkatkit

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Hello! Thank you for the contest!
I use Bitdefender IS 2012. Very slow connection and very heavy firewall.
Agnitum is the best Security Suite money can't buy! :wariat
Please count me in!

A

Anonymous

Obecnie korzystam z Norton 360 na 90 dni. Chciałbym wygrać Outpost Firewall Pro, ponieważ przydałby mi się firewall do antywirusa. Korzystam co prawda z pakietu typu Total Security, ale przy zmianie zestawu dobry firewall by się przydał. Przy losowaniu OSS proszę mnie nie liczyć.
Dzięki za konkurs. :ok

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

Thanks SE7EN for this giveaway.

I'm using KIS with Outpost Firewall. I'm very impressed with Outpost Firewall and would like to win a license for my brother, as he is not having any firewall installed.

Appreciate if you could count me in the giveaway for Outpost Firewall.

Thanks,
Grr

k1ub2a

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Witam, obecnie używam avasta plus firewall od comodo, którego chciałbym zamienić na firewalla outposta, ponieważ słyszałem i nim dużo pozytywnych opinii.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76

Używam NIS 2012 + SS Premium + MBAM Pro.
Outpost Firewall Pro jest jednym z najlepszych firewalli, kiedyś go używałem i bylem bardzo zadowolony.
Zgłaszam się do konkursu, jeśli można to tylko na Outpost Firewall Pro (nie napiszę, że lifetime, no ale napisałem :) .....). Security Suite Pro nie znajdzie u mnie zastosowania, dlatego też nie chciałbym obniżać szans innym.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23

Na komputerze z Ms-Windows do ochrony używam:

1.ZoneAlarm Free Firewall version: 10.1.079.000

2. AVG Anti-Virus Free Edition 2012

Na komputerze z Debian Squeeze GNU/Linux nie używam oprogramowania antywirusowego. Jedynie prostego systemowego firewalla, który w zupełności wystarcza.

Dlaczego chciałbym wygrać Outpost Security Suite Pro 7.5 ?

Ponieważ jest to w/g mnie (i nie tylko) świetny pakiet zabezpieczający Nasz komputer.

Tytanowy Janusz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

System Windows 7 Home Premium 32bit i Outpost Security Suite 7.1 Free, Malwarebytes Anti-Malware PRO, HitmanPro.
Agnitum robi dobry Firewall, silnik VirusBuster może i nie jest najskuteczniejszy ale z wersji na wersję jest coraz lepiej, obecnie wspomagam go ochroną rezydentną Malwarebytes PRO.

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7

U mnie na kompie rządzi MSE. Od czasu do czasu skanuję system Malwarebytes. Soft Agnitum na pewno zwiększył by bezpieczeństwo komputera.

samael78

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Obecnie używam Mc Afee Total Security ale jestem niezadowolony z tego pakietu. Ciagłe mulenie systemu doprowadza mnie do szału oraz problemy z aktualizacjami.Dlatego chciałbym sprawdzić Outposta i mieć z głowy ciągłe kombinacje z systemem.

hudimen

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Niedawno umarł mój przyjaciel Czesiek. Był wyjątkowy. Nie gadał może za wiele ale umiał mnie wysłuchać jak nikt inny. Potrafił godzinami gapić się w ekran komputera i o dziwo znalazł jeszcze czas żeby się wyspać i coś zjeść. Czesiek nie był leniem, miał po prostu taki styl życia. Serce mi pęka kiedy patrzę na jego pustą kalatkę, która wciąż stoi na moim biurku, Powiecie, że chomik g wno wie o komputerach ale Czesiek był inny. Na pewno byłby szczęśliwy gdybym otrzymał tą licencję. Na kompie zainstalowany BD is 2011, Czesiek doradził aby go wybrać

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23

hudimen napisał:
Niedawno umarł mój przyjaciel Czesiek. Był wyjątkowy. Nie gadał może za wiele ale umiał mnie wysłuchać jak nikt inny. Potrafił godzinami gapić się w ekran komputera i o dziwo znalazł jeszcze czas żeby się wyspać i coś zjeść. Czesiek nie był leniem, miał po prostu taki styl życia. Serce mi pęka kiedy patrzę na jego pustą kalatkę, która wciąż stoi na moim biurku, Powiecie, że chomik g wno wie o komputerach ale Czesiek był inny. Na pewno byłby szczęśliwy gdybym otrzymał tą licencję. Na kompie zainstalowany BD is 2011, Czesiek doradził aby go wybrać

Gdy ja wygram... licencję przekażę dla Ś.P. "Cześka"...

Ja osobiście sobie poradzę...

Czesiek Rulez...

PS. Chomik moich córek wabi się "Pucek", a o komputerach wie jedynie "JAK NASRAĆ NA KLAWIATURĘ" :) :wariat

Status
Zamknięty.
Do góry