KONKURS - PDF Converter Elite 4

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Do wygrania 3 licencje lifetime PDF Converter Elite 4 .
Licencje na konkurs otrzymałem za pośrednictwem Pani Marii z supportu PDF Cnverter Elite, której bardzo dziękuję.

pce-box-l.png

PDF Converter Elite to kompleksowe narzędzie przeznaczone do konwersji dowolnego natywnego i OCR PDF do Word, Excel, PowerPoint, Publisher i HTML. Plus, może tworzyć pliki PDF z TIFF, JPEG i BMP. Narzędzie dotyczy wszystkich typów użytkowników, niezależnie od ich poziomu umiejętności.

Interfejs aplikacji jest czysty i ładny intuicyjne. Pliki mogą być przywożone do środowiska pracy przy użyciu albo przeglądarki plików lub funkcji "przeciągnij i upuść".

PDF Converter Elite obsługuje wiele kart, dzięki czemu można pracować nad wieloma projektami jednocześnie. Możesz powiększać i pomniejszać dokumentów, stosuje się tekst lub znak wodny obrazu, dołączanie plików, a także scalenie lub wyciąg stron w formacie PDF.

Jeśli chodzi o edycję dokumentu, można dodać zakładki, nagłówek i stopkę, a także wstawianie, usuwanie, obracanie, zmiana rozmiaru, przycinanie i pokrywają stron. Możliwe jest przetwarzanie wielu plików jednocześnie, ponieważ konwersję jest obsługiwany.

Ponadto, można ustawić hasło, aby uniemożliwić użytkownikom uzyskanie Ahold wrażliwych danych, tworzenie broszur i materiałów informacyjnych, przejść do konkretnej strony, a także określ zakres stron do procedury konwersji, między innymi.

PDF Converter Elite działa na średniej do wysokiej ilości pamięci procesora i systemu, ma dobry czas reakcji i zawiera plik pomocy. Brak okien dialogowych błędów wykazano w naszych testach i aplikacja nie zawiesi lub awarii. Dzięki intuicyjnemu jeszcze bogatych funkcji układu,, PDF Converter Elite powinny być atrakcyjne dla całej publiczności.
źródło softpedia

Zmienić format dokumentów
Tworzenie profesjonalnych dokumentów PDF z dowolnej poszukuje pliku do wydruku, które można sobie wyobrazić. Zwiększenie produktywności i drukować do formatu PDF bezpośrednio z MS Office.

Konwersja PDF do programu Word i zachować formatowanie, układ i czcionek
Restrukturyzacji i dostosowania tabel PDF przed wywozem ich do programu Excel
Slajdy dostępu zamknięty w formacie PDF poprzez konwersję PDF do całej prezentacji PowerPoint
Odzyskaj swoje rysunki CAD z plików PDF
Łatwe konwertowanie plików PDF do Writer, Calc i Impress

Zreorganizować dokumenty papierowe
Muszą zrewidować swoje zeskanowane dokumenty papierowe w programie Word lub Excel? PDF Converter Elite 4 wykorzystuje zaawansowany silnik OCR, które pozwala aktualizować, modyfikować, wyszukiwania lub ponownego przeznaczenia zeskanowanych plików bez potrzeby ponownego wpisywania.

Włącz rodzimych i zeskanowane dokumenty do różnych formatów dokumentów.

Wyodrębnić tekst z obrazka, zeskanowane PDF do w pełni edytowalne Word i Excel.

Personalizacji dokumentów PDF
Dostosuj wyjście konwersji PDF do programu Excel.

Zacznij od szczypanie tabel PDF, ich wygląd, formatowanie i strukturę, a następnie konwertować do arkusza kalkulacyjnego Excel. Zastosuj dowolną liczbę zmian do plików PDF bez konieczności ich konwersji.

Usuń niepotrzebne strony, zmiana rozmiaru i skalowanie, obracanie lub przenieść wybrane strony.

Zapisz niestandardowe parametry dla następnego odpowiedniej konwersji.

Chroń swoje dokumenty
Chroń swoje pliki PDF do zarządzania swoją prywatność i wykorzystywania dokumentów.

Zobacz inne ograniczenia, jak i korzystać z plików PDF poprzez szyfrowanie plików PDF oraz ochrony ich haseł, aby umożliwić lub zablokować otwieranie, drukowanie, kopiowanie treści, edycję dokumentów, wypełniania formularzy i więcej.

Oszczędność czasu - konwersji wielu plików naraz. Zobacz PDF przed konwersją.
Konwersja wielu dokumentów jednocześnie przy użyciu opcji konwersji partii.

Podgląd zmiany formatu PDF przed konwersją, aby upewnić się, że wyjście Excel wygląda dokładnie tak, jak można sobie wyobrazić, że będzie.

Dostosuj oglądanych aby Twoje potrzeby.

Przeprowadź edycję PDF z możliwością przeglądania dokumentów PDF przed konwersją.

Wybierz strony tryb wyświetlania w zależności od potrzeb. Zdecyduj, co układ strony będzie używany.
żródło

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

więcej info
http://www.pdfconverter.com/products/
tutoriale
http://www.pdfconverter.com/resources/
download
http://www.pdfconverter.com/download/InstallPDFConverterElite.exe

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić PDF Converter Elite 4
2.Komentarz w języku ojczystym

3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu ,mający przynajmniej 30 postów i 5 pochwał
4.Zakończenie konkursu 14.10.2015 godz.22

Zwycięzców wyłoni portal Random i będę mieli 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW
Powodzenia

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4794
Miasto
Gdynia Orłowo
.
Uff! Zmieściłem się w kryteriach :dziwak
Dzięki Andyxa za konkurs.
Od dłuższego czasu "poluję" na edytor PDF-ów. Potrzebuję wspomóc stosowany dotychczas przeze mnie PDF-X Viewer w wersji bezpłatnej.
Kiedyś startowałem w konkursie na Infixa, którego zalety dobrze znam. Niestety, nie udało mi się.
Przyznam szczerze, że jeszcze nie próbowałem możliwości Elte PDF Convertera. Z Twojego opisu wynika, że może być on tym, czego poszukuję.
Tak więc wchodzę. :)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Szok, progs warty prawie 100 $, a chętnych brak :facepalm , sponsor się chyba załamie :scratch
co zasady za wysokie :scratch
jak nie będzie więcej chętnych ,od godziny 18 wstęp wolny, bez postów i pochwał :wariat
a konkursidło kończymy dziś o 22

Jak tu później pisać o licencje, jak widzą taką popularność :gwizdek

:dziękuję

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Polecam program bardzo dobry! :ok
Jak nie będzie chętnych na wszystkie licencje to mogę wziąć, żeby się nie zmarnował.Mam komu podarować.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2617
Miasto
Kraków
Nie dużo by brakło abym przegapił konkurs. Do przeglądania plików PDF używam darmowej Sumatry ale nierzadko mam potrzebę konwersji do innych formatów. Zainstalowałem ten programik i troszkę się nim pobawiłem i przyznam że byłby bardzo dobrym uzupełnieniem mojego czytnika PDF tym bardziej że nie posiadam takiego narzędzia. Zawsze posiłkowałem się Trialami ale jak jest okazja na licencję to chętnie spróbuję. Dzięki andyxa za konkurs i darczyńcy za licencję. Proszę mnie liczyć do konkursu.
:ok

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
andyxa napisał:
Szok, progs warty prawie 100 $, a chętnych brak :facepalm
Przez kilka dni mnie nie było i z głowy wyleciał ten konkurs.
Program może i kosztowny, ale mało znany i tak do końca nie wiadomo, ile wart. Stąd zainteresowanie, hm, niezbyt wielkie. ;)

Ja jednak chętnie bym sprawdził, co sobą prezentuje ten PDF Converter Elite, bo po niedawnych doświadczeniach: w miarę pozytywnych w przypadku Tipard PDF Converter Platinum (z silnikiem ABBYY - dobra jakość konwersji; moja ocena 4/5) i rozczarowujących w przypadku Wondershare PDF Element (możliwości edycyjne i efekty edycji - niezadowalające, słaba konwersja z PDF do innych formatów; radzi sobie tylko z prostym tekstem - jakakolwiek tabelka i mamy krzaki; moja ocena 2/5), nadal szukam czegoś, co pozwoliłoby wiernie konwertować i wygodnie edytować pliki PDF i co nie byłoby trialem. ;)
Pomyślałem, że być może PDF Converter Elite 4 spełni moje oczekiwania.
Zgłaszam się więc do konkursu, za zorganizowanie którego bardzo dziękuję, Andyxa. :dziękuję

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Podobnie jak alberto - przystępuję do konkursu pod warunkiem, że nie będzie większej liczby chętnych. Przykre jest to, że ktoś się stara w jakiś sposób przysłużyć i w zasadzie robi to dla nas, a finał jest jak widać. Nie chce się doszukiwać przyczyny, ale zapewne eliminacja kont nie jest tu obojętna.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
104
W związku z brakiem chętnych również przystępuję do konkursu. Często pracuję na plikach pdf. Zdarza mi się, że jak jakiś program ma problem z dokładną konwersją posiłkuje się innym, który radzi sobie z bardziej z danym plikiem. Dlatego dobrze jest mieć w zapasie jakąś alternatywę.

Dzięki andyxa za organizację konkursu.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Słowo pisane się rzekło,konkurs otwarty dla wszystkich
zakończenie godz.22
:dziwak

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
A i ja się zgłoszę, może mi się poszczęści. Program ma ciekawe możliwości, warto go posiadać.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za konkurs.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
61037
Również zgłaszam się do konkursu, na kompie nie ma żadnego programu do PDF oprócz Microsoftu Edge ,także byłbym szczęśliwy jakbym wygrał ten PDF Converter Elite 4.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
13304
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Zgłaszam swój akces do konkursu. Program nie pożera dużo zasobów naszego sprzętu więc powinien płynnie funkcjonować nawet na słabszych komputerach. Dobrze rozwiązany interfejs, dzięki czemu praca z programem jest intuicyjna, możliwość ustawienia hasła, dzięki czemu nasze ważne dokumenty są odpowiednio zabezpieczone. Do tego możliwość szczegółowej edycji dokumentu, obsługa funkcji "drag & drop" czy dodawanie znaku wodnego sprawia, że z chęcią przystępuję do konkursu a ewentualna wygrana bardzo mnie ucieszy gdyż postanowiłem wygraną licencję podarować komuś kto nie wygra :jezyk Można powiedzieć, że robię sztuczny tłok w tym konkursie ale nie zabieram nikomu licencji. Dlatego jeśli nie wygrałeś drogi forumowiczu to się nie martw bo może to do Ciebie trafi moja licencja :friends

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Jeżeli obowiązuje kwadrans akademicki, to również zgłaszam swój akces do konkursu. Podoba mi się intuicyjny interfejs programu. Możliwość edycji pdf i dodawania znaków wodnych - to atrybuty programu, dzięki którym zdobył moje uznanie. Jeśli mi się poszczęści, to wzorem starszego kolegi - przekażę nagrodę któremuś z niewylosowanych forumowiczów. :hi

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony

Wyniki

Efz7GVW.jpg

Gratulacje i dzięki za udział

ps

Zwycięska trójca ma 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW

Do góry