Hello
excellent giveaway, thank you
I have been using Perfect Disk pro v 10 and I think it one of the best defragmenters for Windows, probably the best paid one.
Please let me enter the draw.
Good luck to all
Przydałby mi się porządny defragmentator, bo systemowy wbudowany w Windows jest naprawdę cienki a gdy próbowałem darmowych defragmentatorów nie spełniły moich oczekiwań......
Hmmmm..nie mam przysłowiowego szczęścia w konkursach więc rozczarowania być nie powinno :cry: Jednak szczęściu pomagać trzeba więc dołączam skoromne moje pragnienie bycia legalnym, dzięki Waszej stronie "Programy za Darmo"...Odwalacie kawał dobrej roboty bo dzięki Wam, możemy już korzystać z wielu pozycji za friko i legalnie. Trzymać tak dalej, Pozdrawiam !
I really like to win a license because I try it before and I see the development of PerfectDisk through ages since version 7. I really like how PerfectDisk improve and handle the defragmentation.
Mam wersję PD 8 prawie od jej początku, żadnych problemów z programem i dyskami. Zamiaruję też instalkę Win7 i chciałbym pozostać przy tym progsie - już w nowej wersji.
Pozdro
Posiadam zdobytą w promocji wersję 8 PerfectDisk i po kilku miesiacach użytkowania muszę stwierdzić, że wszelkie pochlebne opinie o tym programie są słuszne stawiając go w czołówce defragmentatorów. Mam szczerą nadzieję, że licencja na najnowszą wersje przypadnie tym razem mi.
Pozdrwiam serdecznie
Canaris
I ja proszę o zapisanie mnie na Konkurs gdyż wygląda na to, że program ten jest zdecydowanie lepszy od swoich darmowych odpowiedników więc przydałaby mi się na niego licencja
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.