Konkurs ! - PerfectDisk 11 Professional - Giveaway !

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Hi there, my first post here!

Thank you for this giveaway. I would like to win it since i haven't used PerfectDisk for a while (if i'm not mistaken since version 9.x) and since my machine desperatly needs a decent and professional defragger because it's admin is too lazy. :D Cheers!

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks Oxygen for this giveaway opportunity.

I would like to win it as it is a multi-purpose tool & enhances the speed & working of the PC. Currently using trial just downloaded 2day.

Thanks,
Grr

jelson

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Superb software, I've already purchased a license for PD 11 Home. So, don't add me to the drawing. Good luck to everyone. Great stuff. Especially the boot-time defrag.

captcha

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Why would I like to win a PerfectDisk 11 Professional license? Simply because PD Pro is the best defrag software for Windows and I have no PD license yet...

Thanks for the opportunity!

AngelusPL

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym posiadać w swoich zasobach dobry program do defragmentacji dysku.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
witam ja taż chcę licke tego programu,a program z tego co widzę jest b.dobry :!: :!: :!:

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53140
PerfectDisk 11 Professional to program bardzo dobry można go porównać.. Diskeeper 2010 Professional Edition ..
chciałbym wygrać bo brakuje mi takiego programu na dysku i oczywiste że program jest za darmo ...

Ernie3

Świeżak
Reakcje/Polubienia
3
Jestem maniakiem defragmentacji (robię ją co kilka dni). PerfectDisk to najlepszy program jaki znalazłem do celu. Licencja była by dla mnie jak znalazł :)

A

AstroSkipper

Hi, thanks for this nice giveaway. Perfect Disk is one of the best defragmenters for Windows. In a test of defragmenters Perfect Disk increases the speed of file operations demonstrably on Windows XP PC's. So please count me in your giveaway. Thanks in advance and regards.

mantisghost

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać bo jeszcze nie wygrałem, a pozatym domyślny defragmentator windows jest do kitu.

michalms

Wygadany
Reakcje/Polubienia
37
Od dłuższego czasu używam DiskMagik, ale moim zdaniem nie sprawdza się za dobrze. Dlatego chciałbym go zamienić na PerfectDisk 11 i porównać, który jest lepszy.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Program jest fenomenalny.Używam wersje trial.
liczę, że tym razem losowane będą 2 próby, w przeciwnym wypadku nie mam szans.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29965
Miasto
Trololololo
destry5 napisał:
Program jest fenomenalny.Używam wersje trial.
liczę, że tym razem losowane będą 2 próby, w przeciwnym wypadku nie mam szans.

Tak losowanie będzie trochę inaczej wyglądało,

liczyć się będzie tylko 1 wygrana osoba ,czyli będą 2 losowania

Dzięki za sugestie :)

Silvester

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
I am using the free old version from X&X Defrag, would like to try my luck this time on the PD 11 Pro lifetime license .
Please count me in for the giveaway contest.
Thanks & Regards

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
W ostatnim konkursie szczęście mi dopisało. Czy będzie tak i tym razem...??? życzę powodzenia wszystkim. program naprawdę niezły, o ile nie najlepszy w swoim "fachu"

Status
Zamknięty.
Do góry