Konkurs ! - PerfectDisk 11 Professional - Giveaway !

Status
Zamknięty.

cebrzyq

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Uważam PerfectDisk za najlepszy program do defragmentacji - i na Windows XP używałem wersji 8.0. Niestety wraz z upgrade systemu do Windows 7 musiałem się z nim pożegnać, więc "jedenastka" byłaby dla mnie jak znalazł.

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Noc coz. Wiele jest defragmentatorow i to nawet darmowych, jednak PerfectDisk jest ekskluzywny i za to sie placi. Dlatego nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziekowac producentowi za licencje.

P.S. Moge nie odpowiadac na PW do okolo 23 sierpnia bo nie bedzie mnie.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
PerfectDisk Professional to bardzo dobra aplikacja przeznaczona do defragmentowania partycji systemowych działających w oparciu o system plików wspierany przez Windows. Program oferuje takie funkcje jak tryb StealthPatrol wykonywający automatyczną defragmentację tylko wtedy, gdy komputer jest bezczynny czy opcję PerfectDisk's Single File Defrag dającą użytkownikowi możliwość wyboru dowolnych plików do defragmentacji. PerfectDisk został wyposażony także w funkcję automatycznego zwalniania miejsca z takich lokalizacji jak Kosz czy tymczasowe pliki internetowe.
Wiadomo że jeżeli dysk jest mocno defragmentowany to tutaj pomoże tylko PerfectDisc dlatego warto mieć go w podstawowym wyposażeniu . ;)

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Wygranie tego konkursu, to jak wygrać w totolotka - wielka niemożliwa. Choć tym razem mam cichą nadzieje iż będę i ja tym szczęśliwcem, który dostanie w wygranej ten jak by nie było wyśmienity program z tą pożądaną licencją.

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używam O&O Defrag , ale słyszałem że ten jest lepszy .

Lou007

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Narzędzie Windows oszukiwać nie może działać prawidłowo podczas aktywacji wygaszacza ekranu lub, gdy komputer jest w trybie hibernacji lub snu (nawet jeśli jest to zaplanowane zadanie).

Aby uzyskać sukces pomocą Narzędzie Windows oszukiwać muszę ręcznie wyłączyć tryb uśpienia lub uaktywnić oprogramowanie innych firm, aby zapobiec blokowaniu moim komputerze.

Moja ulubiona funkcja PerfectDisk Pro jest "tryb Intelligent Screen Saver", bo w końcu mogę wykonać defragmentacji dysku, gdy mój system jest bezczynny.

Dzięki za gratisów!

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Nigdy nie korzystałem z tego programu, ale lubię wygrywać w konkursach.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników "Forum" ...
;)

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Program jest rewelacyjny w defragmentacji, nie ma co się oszukiwać i dla tego mnie też dopiszcie do losowania :D

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używam O&O Defrag, ale chętnie zmienię na lepszy - jeśli będę legalnym użytkownikiem.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
ja tam nie wierzę w cudowność takich programów. Niema to jak format raz na jakiś czas to naprawdę pomaga ;)

Banito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Poszukuję inspiracji do przyspieszenia mojego leciałego Bartona z XP z na pokładzie. Najlepszy program do defragmentacji jakim jest PerfectDisk byłby miłym początkiem operacji: Fast and Furious :)

Lee

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I would appreciate a licence please.

I have tried O&O defrag 10,11 and 12 and 12 has gone bad, so I uninstalled it.

I have tried Windows defrag and Winutilities defrag and they are not upto

the trial of perfect disk I installed about a week ago.

The smart replacement is top notch.

Thanks Lee

tommy504

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać lickę na ten programik bo podobno jest bardzo dobry :)

No to gramy!

koll77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego?? Dlatego ze ten program ma zaawansowane specyfikacje do defragmentacji . Polecam program z pelna odpowiedzialnoscia . Pozdrawiam koll77 :)

Status
Zamknięty.
Do góry