Konkurs !PowerDVD 16 Ultra

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Pana Daniel Shueh z CyberLink Marketing
za co bardzo dziękuje :klawik.
mam do rozdania 3x licencje lifetime
Znakomitego Programu
PowerDVD 16 Ultra

6d9b4359609bd0camed.jpg

Zapraszam na oficjalną stronę programu :ok
  • http://www.cyberlink.com/products/powerdvd-ultra/features_en_EU.html?affid=2581_-1_809&r=1

Dlaczego PowerDVD 16 Ultra ??
Ponieważ To istne Cudo !!
:yes master :yes master :yes master

Z ponad 300 milionów sprzedanych egzemplarzy, PowerDVD jest światowym numerem jeden film i odtwarzacz multimedialny, służący do najwyższej jakości, najbardziej wciągające wrażenia w mediach rozrywki dostępne na PC. PowerDVD 16 teraz przynosi to wielokrotnie nagradzany doświadczenie do telewizora z dużym ekranem, z przepięknym nowego telewizora w tryb, który pozwala odtworzyć atmosferę kina we własnym domu.
8235287e9bfe4233med.jpg

TV Mode - Doprowadzić Filmy domu! NOWOŚĆ
Zupełnie nowy tryb TV oznacza, że ​​można cieszyć się film kinowy
jakości doświadczenia w zaciszu swojej kanapie.
Zanurz się w filmie oglądania doświadczenia,
że ​​jest poza niczego już przed korzystają.

aaaf35165d4523c9med.jpg

PowerDVD Remote LEPSZE
Usiądź wygodnie i zrelaksuj się podczas
przeglądania i kontroluj swoje rozrywki
przy użyciu telefonu komórkowego.
PowerDVD Remote został przeprojektowany
z nowym trybie TV w domyślne.

Lepsze od oryginalnej jakości
unikalne ulepszenia CyberLink TrueTheater poprawić jakość nawet Blu-ray i hi-def video, a różnica to sprawia, że ​​do oglądania filmów na dużym ekranie telewizora musi być postrzegane jako uwierzyli. Zanurz się w najbogatszych kolorach, najostrzejsze obrazy, najbardziej szczegółowe jakość obrazu można sobie wyobrazić i zostać zdmuchnięte przez dynamiczny,
głęboki dźwięk przestrzenny, który będzie można umieścić w samym środku akcji.

Multimedia Casting do dużego ekranu NEW
Żaden inny system Windows 10 kompatybilny
odtwarzacz multimedialny obsługuje
Roku®, Apple TV® i Chromecastowi ™ strumieniowe.
Z PowerDVD 16 można teraz bezprzewodowo wysyłać na swoim dużym ekranie

aee7c0bb655fd482med.jpg

3 duże korzyści
Power-Up Your Device rzucania: Dla formatów wideo, audio i zdjęć,
nie natywnie obsługiwanych przez Roku®,
Apple TV® lub Chromecastem ™, PowerDVD będzie przekształcić je w czasie rzeczywistym.
Wysoka jakość : Można stosować wielokrotnie nagradzane
technologie PowerDVD za TrueTheater do niczego Cię s
trumień zapewniająca wyższą jakość dźwięku i obrazu.
Bezprzewodowe i bezproblemowy: Każdy plik wideo, muzyki lub
zdjęć w formacie oglądać na PowerDVD mogą być
przesyłane strumieniowo do telewizora za
pośrednictwem Roku®, Apple TV® lub Chromecastem ™.
Bez kabli, bez zamieszania.
Ulepszony 4K Przegląda
PowerDVD to nie tylko Odtwarzacze Blu-ray
zoptymalizowane do odtwarzania na ekranach
Ultra HD 4K. Inteligentna technologia renderowania
dostosowuje wydajność odtwarzania na ekranie, czyli opóźnienia wolne,
płynne odtwarzanie nawet na najnowszych telewizorach HD Ultra 4K.

Kino jakość odtwarzania audio Inne formaty
Dla prawdziwie wciągającym doświadczeniem filmowym
trzeba wyjątkowy dźwięk. PowerDVD obsługuje technologię
Master jakości dźwięku z liderów w dziedzinie profesjonalnego
cyfrowego dźwięku Dolby i DTS-. Ciesz różnicę akustyczną
wielokanałowe audio i bezstratne formaty audio, takie jak FLAC specjalistycznych i DSD.

46e4d43eade4e164med.jpg

811f10ac935d96c0med.jpg

TrueTheater - nowa głębokość sprzęgania
Podłącz i odciąć się od reszty świata z PowerDVD,
jedynym systemem Windows 10 Blu-ray i DVD z unikalną
zdolność do zwiększenia wideo i tworzyć okrywającą przestrzennego
dźwięku otoczenia audio.

33c5b5351aaba0e9med.jpg

Rozbudowana obsługa formatów jeszcze więcej formatów
PowerDVD obsługuje szeroki zakres wideo, audio i formatów obrazu, co oznacza, że można grać praktycznie każdy materiał. Wspieranie najnowszych formatów wideo i kodeków, a także oferując niezrównane wsparcie formatu dźwięku, PowerDVD wyróżnia się, jeśli chodzi o dostarczanie najbardziej wszystko wokół doświadczenie rozrywki dla kina domowego lub komputera / laptopa.

04f85d335c7ac73bmed.jpg

Fast Start-up z Instant Play LEPSZE
Udoskonalenia PowerDVD za Instant Play technologii oznacza PowerDVD 16 ładuje szybciej i pozostawia mniej miejsca niż w poprzednich wersjach systemu. Spójrz na nasze video demo, aby zobaczyć, jak wiele szybciej PowerDVD 16 jest w porównaniu do innych programów odtwarzania. Speed ​​Test: Blu-ray Disc Ładowanie

Super-Slow Motion Fluid Action
Inteligentna technologia renderowania PowerDVD pozwala na płynne odtwarzanie wideo 120/240 fps. PowerDVD może automatycznie wykryć możliwości odtwarzania monitorze i dostosować odpowiednio dzięki czemu można cieszyć się bezbłędnie gładkie zwolnionym tempie film bez żadnych dodatkowych wtyczek lub zmiany ustawień

online Entertainment
Za pomocą PowerDVD cieszyć filmy online można:
Pin (pobierz) filmy z YouTube do gry w trybie offline
Odtwórz wideo w przypięte do przodu lub Slow-Mo
Grupa ulubione wideoklipy jako listę odtwarzania
Ekskluzywny treści YouTube HD on-the-fly z TrueTheater HD
Oglądaj filmy 2D w 3D z YouTube TrueTheater 3D
Użyj "Do obejrzenia" funkcji YouTube

416b66d17b153345med.jpg

Zacznij Oglądam z którym zostało przerwane
Kiedy tylko oglądać filmy, seriale, a nawet przeglądać albumy ze zdjęciami,
PowerDVD automatycznie zapamięta, gdzie skończył się, i
wznowić w momencie, gdy po raz ostatni zatrzymał się patrzy.

1a838f1cc3edaea9med.jpg

Pobierz Look & Feel You Want
Opcje dostosowywania pozwalają dostosować
PowerDVD do Twoich potrzeb.
Ukryj mediów zaczepy panelu w celu usprawnienia
interfejsu i dostosowanie tła tapetę gracza.

7088a3c8ea67e3ebmed.jpg

Więcej info
  • http://www.cyberlink.com/products/powerdvd-ultra/features_en_EU.html?affid=2581_-1_809&r=1
Pobieranie
  • http://www.cyberlink.com/downloads/trials/powerdvd-ultra/download.html

Uwaga:
Tekst tłumaczony przez tłumacza Google więc mogą być błędy w tłumaczeniu na język Polski
Dlatego Polecam osobiście odwiedzić stronę producenta tego rewelacyjnego programu
Moja ocena programu nie może być inna jak 5

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać PowerDVD 16 Ultra
2.Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 16.05.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Jak w opisie "Istne Cudo".Najważniejsze zalety zostały już opisane przed Organizatora konkursu.
Program odtwarza wiele plików wideo,muzykę, formaty MKV, Blu-Ray, DVD,You-Tube oraz wsparcie dla 4K. Ilość funkcji pozwala dostosować program do własnych potrzeb. Dla fana oglądania filmów obowiązek.
Zgłaszam się na losowanie.

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
Co ja bym dał żeby wygrać ten program, co ja bym dał. Mam już zakupioną lickę na ArcSoft Total Media Theatre w wersji 5, mam DVDFabMediaPlayerPro w promocji za friko, kupiłem też ostatnio w promocji 2 licki na Miriris Splash. Ale Cyberlinka PowerDVD i to w wersji 16 tobym łyknął, ten program jest the best! I ciągle jest rozwijany, ciągle coś nowego... Mam wersję 10 Powera, dostałem w bonusie przy zakupie nagrywarki bluray. Chyba na wygraniu żadnego innego programu mi tak nie zależało. Zgłaszam się do konkursu, dziękuję za możliwość wzięcia udziału. Wygrać to cudeńko to byłoby coś. Ten pogram może wszystko! A nawet więcej...

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Oooo ale gratka :) Szanse znikome ale można spróbować szczęścia bo to zacny program. Do odtwarzania płyt dvd bądź blu-ray chyba najlepszy. Prosta intuicyjna obsługa i dekodowanie wielu standardów dźwiękowych to też duży plus tego softu. Życzę pozostałym szczęścia w losowaniu :)

qwer0

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Świetny program, widziałem go w akcji i chciałbym u siebie mieć by nim odtwarzać filmy. Przyda się bardzo.
Dzięki za opis i konkurs!

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thank you for the giveaway. It is my preferrable media player. It offers many good features as TrueTheatre and TV Mode. Video and sound quality are very high. Blu ray support is very good

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
angellomichel387, this is one of the best DVD players on the market. I want to win this software as it is known for provind us quality. Thanks again for this excellent giveaway. :suuper :hura

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dzięki za konkurs! :dziękuję

PowerDVD 16 Ultra jest doskonałym wyborem dla Windowsa, który może odtwarzać szeroką gamę formatów wideo, audio i zdjęć, ponieważ jest wyposażony w wiele funkcji i ma intuicyjny interfejs.a skąd wiesz?

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Kino domowe w bardzo wysokiej jakości, rewelacyjna opcja korekcji, brak przycinania obrazu i możliwość konwersji filmów 2D na 3D - aż się chce skosztować /choć wymaga dobrego procesora / ... Jedno co mnie trochę irytuje to brak spolszczonego interfejsu ...
Kolejny sukces konkursowy - szanse tu niewielkie, ale programik pierwsza klasa ... To i spróbuję ...
Powodzenia wszystkim i dzięki za konkurs - biorę udział.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Nagroda zacna, bo program jest świetny i od lat uważany za jednego z liderów wśród odtwarzaczy filmów DVD i nie tylko :guma Sam miałem lata temu wcześniejsze wersje i teraz jestem ciekaw jak ten kombajn możliwości się prezentuje w pracy, bowiem czytając opis można robić tylko wielkie oczy z wrażenia :ok

Podziękowania za konkurs i nagrody :hi

S

sterchin

Thanks for the giveaway.

All the most important quality in a player CyberLink PowerDVD 16 at the highest level, namely, video quality, ease of use and a pleasant appearance with the ability to customize to your liking. Besides disc, the player plays the Windows Media Player format, MPEG1 and MPEG2. The same player can make a screenshot of the video.

mdfire

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki za kolejny świetny konkurs.

Jestem szczęśliwym posiadaczem starszej wersji PowerDVD, którą otrzymałem przy zakupie nagrywarki BluRay, więc z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest to doskonały program. W nowej wersji programu szczególnie podoba mi się możliwość przesyłanie obrazu z programu PowerDVD na telewizor oraz sterowanie programem wykorzystując do tego smartfon. Dlatego chętnie wezmę udział w tym konkursie.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Doskonały program, chyba najlepszy z tego typu odtwarzaczy. Teraz rozszerzone mozliwości, jednym słowem kino w domu. Funkcje poprawy jakości wygladają zachęcająco.

Dziękuję za konkurs! :piwko

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Wiele osob w dzisiejszych czasach posiada duza kolekcje filmow i muzyki, ale czesto wystepuja problemy, poniewaz sa one się w wielu formatach. Oprogramowanie to odtwarzacz filmow CyberLink dziala w systemie Windows i jest kompatybilny z roznymi formatami wideo, w tym DVD, DVD-R / RW, Blu-ray, AVI, WMV, MP4, MOV, DIV, MKV, a nawet plikow ISO. Mozna tez korzystac z kolekcji muzycznej, poniewaz odtwarzacz obsluguje takie formaty jak AAC, WAV, WMA, MP3 oraz FLAC. Nie mozna zapomniec, ze odtwarzacz potrafi otworzyc wiele formatow zdjec, w tym JPEG, JPG, BMP, RAW, PNG, TIF i TIFF.
Dziekuje za mozliwosc wziecia udzialu w konkursie.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Program legenda jeśli chodzi o odtwarzanie filmów z DVD czy Blu-ray, ale obsługuje też inne formaty. Jakość odtwarzanego obrazu i dźwięku jest bardzo dobra. Można oglądać filmy z Youtube bezpośrednio w tym programie. Jest też przeglądarka zdjęć z fajnymi efektami i obsługa DLNA. Nowa wersja wspiera już rozdzielczość 4k i kodek x265 czyli jest bardzo przyszłościowa. Zawsze chciałem mieć ten program i może uda się go wygrać.
Dzięki za konkurs :dziękuję

Status
Zamknięty.
Do góry