Konkurs !PowerDVD 16 Ultra

Status
Zamknięty.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Dziękuję za konkurs.
PowerDVD - program legenda. Odtwarzacz multimediów który nie dość że potrafi odtworzyć prawie wszystko to jeszcze poprawia jakość odtwarzanego materiału. Oczywiście cudów nie ma ale widać różnicę. Dodatkowo możliwość przesyłania dźwieku i obrazu na TV czy to poprzez dlna czy chromecast - wreszcie bezproblemowo mógłbym oglądać filmy z kompa wprost na TV, może nawet bez kabli....
Jeden program do wszystkich multimediów - filmy, zdjęcia, muzyka.
Zgłaszam chęć udziału w konkursie.
Pozdrawiam.

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Program prawie idealny. Największą wadą jaką posiada to jego cena. Co tu pisać dalej odtwoży praktycznie wszystkie formaty. Możemy przeglądać np Youtube w programie .poprawa jakości odtwarzanego pliku wideo. Za konkurs durzy plus. A dla wszystkich konkurętów powodzenia :hi

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym ten program, bo zwyczajnie nie mam w moim komputerze tego typu programu (nie licząc systemowego…). Można powiedzieć, że w końcu dojrzałem do tego, żeby mieć w komputerze odtwarzacz z prawdziwego zdarzenia, a że staram się mieć produkty z górnej półki, to liczę na to szczęście, że będę posiadaczem PowerDVD 16 Ultra. Wiem, że ten program może więcej niż tylko odtwarzać filmy i to mnie także zachęciło do tego konkursu. Dziękuję za konkurs i czekam na inne …

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki angellomichel387 za super konkurs, a Panu Danielowi za przekazanie licencji na konkurs.

Wszystkie zalety programu zostały wymienione przed moim postem, sam jestem posiadaczem starszej wersji ,więc jest
to super progs do odtwarzania plików , w szczególności polecam do DVD i Blu Ray. A funkcja TrueTheater rzeczywiście działa to nie bajka.
Gdyby szczęście dopisało , program zaparkował na nowy lapku brata.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Gratulacje!

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Gratulacje dla zwycięzców :)

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje :piwko

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Bardzo dziękuję i gratki dla pozostałych nagrodzonych. :piwko

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Congratulations to the winners.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54997
Gratulacje !!

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
Gratulacje dla zwycięzców, nie powiem zależało mi bardzo na licencji, może następnym razem?
Albo chociaż jakaś promocja w cenie?
Ehhh pomarzyć można :yahoo

Status
Zamknięty.
Do góry