Konkurs - PowerISO

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Chciałbym wygrać program PowerISO ponieważ bardzo przydałaby mi się opcja edytowania obrazów płyt CD/DVD.
THX za konkurs!!!

onegumas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym liczyć się w tym konkursie. W końcu PowerIso!!!!

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Na co dzień korzystam z wirtualnego napędu. Dużą ilość danych trzymam w postaci pakietów iso. Często też zgrywam dane, nagrywam dane oraz edytuję pliki iso.
PowerISO jest jednym z najlepszych narzędzi do tego typu prac więc z chęcią przyjąłbym licencję na niego.
Dzięki za konkurs.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Używam obecnie wersji 3.5 (kiedyś była za free w jakimś czasopiśmie). Używam do montowania obrazów ISO (najczęściej). Opcja ta w tym programie jest bardzo intuicyjna i jakoś przypadła mi do gustu.
Czasami edytuję tym programem obrazy ISO - dodawanie lub usuwanie plików.
Z tych powodów chętnie wezmę udział w konkursie z myślą o wygranej.
Pozdrawiam.

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program bym nie musiał ciągle wkładać płyt do CDROMu a dzięki niemu miałbym wszystko na dysku.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Przymierzałem się pod ten program już wcześniej - jeśli mnie pamięć nie myli chciałem go wykorzystać do stworzenia bootowalnego pendrive'a /ponoć można nawet go zaszyfrować/. :klawik.
Niestety - wersja demo pozwalała zapisać tylko 300 mb /obraz miał 312 mb - chyba. :scratch /
Szlag mnie trafił i odinstalowałem - ale jeśli jest szansa na full - legalną wersję - to oczywiście piszę się do konkursu.
Wirtualne napędy działają w PowerISO "jak ta-lala" i jest też po PL. :dziwak

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Niezastąpiony kiedy trzeba przygotować obraz płyty lub przerobić już istniejący. Z wielką chęcią wezmę udział w konkursie.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
To bardzo dobry program do tworzenia i edycji wszelakiej maści obrazów, dlatego chcę go wygrać. Często używam PowerISO przy instalacji systemów operacyjnych -opcja "nagrywania" obrazu na pendrive'a. Dziękuję za świetny konkurs!

Tytanowy Janusz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Program bardzo przydatny przy operacjach na obrazach płyt, dodatkowo można w nim je montować dzięki wirtualnemu napędowi. Dzięki za konkurs :dziękuję

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Program ten byłby mi bardzo przydatny.Po 1 dzieki funkcji tworzenia bootowalnego usb jest on zbawieniem w moim lapku(brak CD-ROOMU).Po 2 mam wiele płyt a dzięki temu softowi mogę łatwo skopiowac ich zawartosc i zamontowac w napedach wirtualnych.Musze go zdobyc.

A

Anonymous

soet85 napisał:
marsellus napisał:
4. Zakończenie konkursu 12.02.2012 i tego też dnia wyniki (random.org)

Kiedy wyniki??

Jest napisane 12.02.2012 , jest dopiero godzina 13:32 więc jest jeszcze czas na ogłoszenie wyników, jak się one pojawią to zapewne to zobaczysz, miej na uwadze też to, że każdy ma też życie prywatne, nie tylko forum i może nie mieć np czasu na ogłoszenie wyników rano :) bądź spokojny, na pewno się one pojawią.

Do góry