Konkurs!Process Lasso Pro Lifetime

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Pana Jeremy Collake z Bitsum Technologies
za co bardzo dziękuje :klawik.
mam do rozdania 10 licencji Lifetime
Rewelacyjnego Programu
Process Lasso Pro

e63ff17f0d4908cbmed.jpg

fda711fa540845d5med.png

Zapraszam na oficjalną stronę programu
  • https://bitsum.com/
f3c3a493df84bc21med.jpg

Dlaczego Process Lasso Pro ??
Ponieważ To Cudo !!

4811b77dc03d5162med.jpg

Jak To Działa
Windows, przez projekt, pozwala programom zmonopolizować procesor - prowadzi do zawieszania, mikro-LGD zamarzaniu (nawet paść) oraz opóźnień .. naciśnięciem klawisza i / lub działania myszy.
Process Lasso nie !!jest to inny menedżer zadań ...
Zamiast tego, jest to zaawansowany proces priorytetem narzędzie do automatyzacji i optymalizacji systemu. Oferuje on priorytet procesu optymalizacji, rdzenia procesora optymalizacji powinowactwa, automatyzację planu zasilania, automatyczne zasady, a więc znacznie więcej; to nazwę (w tym obszarze) i Process Lasso to robi!
Jest to najbardziej popularna cecha jest unikalna technologia optymalizacji proces zwany ProBalance (Balans Process), które poprawią elastyczność i stabilność Twojego komputera poprzez inteligentne regulacje dynamicznych klasie priorytetu i / lub powinowactwa CPU problematycznych procesów w tle.
ProBalance inteligentnie dostosowuje priorytety procesów i powinowactwa procesorów, aby wpłynąć pozytywnie na szybkość reagowania dowolnego komputera z systemem Windows i / lub serwera (wszystkie warianty systemu Windows Server).

302b480476bbb3d0med.jpg

ProBalance
Unikalna technologia optymalizacji procesów bezpiecznie i skutecznie poprawia szybkość reagowania komputera!
Tryb gier 2.0 (NOWOŚĆ)
Aktywuj Bitsum Najwyższy plan zasilania Wydajność dla wydajności max.
IdleSaver
Maksymalna wydajność przy aktywnym; oszczędzania energii w trybie bezczynności! Wydajność bez utraty oszczędności energii.
Automatyzacja
Automatyzacja i sterowanie ustawieniami procesów, plany zasilania i wiele więcej! Default / uporczywe ustawienia przetwarzania wszystkich typów.

5e235eb0474797b0med.jpg

Audiofils własnego wyboru
Szybko staje się wyborem osób entuzjastycznie nastawionych do optymalizacji wysokiej jakości odtwarzania dźwięku!
SmartTrim (NOWOŚĆ)
Pierwszy w historii inteligentny menedżer pamięci RAM! SmartTrim jest selektywny i kontrolowany przez użytkownika.
Optymalna konfiguracja
Natywny kod 64-bitowy dla maksymalnej wydajności na stancjach roboczych i serwerach!

d94daa73c1364388med.jpg

Wiele języków
Angielski, niemiecki, francuski, polski, fiński, włoski, BR-portugalski, rosyjski, japoński, chiński.
Kompatybilność
Wsparcie dla Windows XP do systemu Windows 10.

ecb85f12a2cda6aemed.jpg

dedc6c37bdbdbf56med.jpg

Więcej info
  • https://bitsum.com/
Pobieranie
Process Lasso 32-bit
  • https://bitsum.com/files/processlassosetup32.exe
Process Lasso 64-bit
  • https://bitsum.com/files/processlassosetup64.exe
Kup Teraz
  • https://bitsum.com/get-lasso-pro/
352cb38b5080ff76med.png

Tekst tłumaczony przez tłumacza Google więc mogą być błędy w tłumaczeniu

Dane wymagane przez firme to imie i adres e-mail

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Process Lasso Pro
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 09.07.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Bardzo przydatny program który potrafi optymalizować pracę komputra jak i zarzącać wszystkimi procesami jakie są w danej chwili aktywne. Chętnie biorę udział. Dzięki za konkurs.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Jeden z programów które zawsze chciałem kupić i nigdy nie mogłem się wstrzelić w żadną ciekawą promocję lub przegrywałem z kretesem każdy konkurs.
Fantastyczny program do monitorowania zasobów, posiada również bardzo dobre funkcje podziału zasobów, absolutny must have dla człowieka który dba o własny system.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za ten konkurs.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Program ten kiedyś już miałem,ale po awarii laptopa straciłem go i w tej chwili korzystam z promocji.Jest to program,który w moim przypadku na starszym laptopie bardzo pomaga procesorowi a robi to wszystko automatycznie.Nie będę się rozpisywał ponieważ dokładny opis działania tego programu jest w opisie.Chętnie widziałbym go na moim laptopie i to w wersji lifetime.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Obecnie używam wersji z promocji, na rok. Licencj dożywotnia rozwiązała by problem szukania co jakiś czas nowych promocji na ten program. Process Lasso zainstalowany jest na laptopie i dobrze sobie radzi z zarządzaniem procesami w systemie. Bez Process Lasso Pro komputer ten często się lekko przywieszał, Process Lasso Pro dał mu drugie życie. Dzięki za konkurs :friends
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Program używam już od kilku lat (i dobrze wspomaga on prace komputera), ale ciagle muszę szukać nowych promocji.
Licencja konkursowa rozwiązała by ten problem.

A

Anonymous

W poprzednich konkursach poległem, to mam nadzieję, że tym razem może się uda, bo bardzo zależy mi na tym programie ze względu na to, że dość często pracuję z wieloma aplikacjami jednocześnie i naprawdę przydałby mi się program, który rozwiązałby problem spadku wydajności komputera w trakcie aktywnej pracy z pakietem biurowym i przeglądarką WWW.

Chciałbym również serdecznie podziękować koledze angellomichel387 za kolejną szansę na wygranie tego superaśnego programu :piwko

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

I want to win Process Lasso Pro because its ProBalance algorithm ensures the focus of the computer resources towards the foreground programs in order to maintain responsiveness by automatically lowering the priority of background items.

jasonX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
997
Come to think of it..why not join altogether:) Thanks for this great giveaway :)
Well I'd like to join to be able to balance my system via the ProBalance feature of Process Lasso that way freezes due to software trying to get more ram are controlled and limited to what the system may take. The lifetime license is a welcome one as it's with lifetime updates/upgrades.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Jako że nie udało mi się wygrać licencji w konkursie, który wystartował wcześniej, pozwolę sobie spróbować szczęścia tutaj :)

angellomichel387, świetny konkurs - dzięki! Dziękuję Panu Jeremy Collake za sponsorowanie licencji :)
Chciałbym wygrać Process Lasso Pro, ponieważ jest to program o bardzo szerokich możliwościach zarządzania procesami w systemie Widnows. Wyjątkowym atutem jest tu unikalna funkcja ProBalance, która optymalizuje uruchomione procesy, co znacznie usprawnia działanie systemu.

Powodzenia dla wszystkich przystępujących do konkursu!

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
Thanks for the giveaway..
Process lasso is a great tool to make my old pc faster and even more responsive .
My favourite feature is process lasso prp balance which change the priority of process to utilise my pc resources fully..

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the Giveaway!
With ProBalance in Process Lasso Pro, it relly improves your PC responsiveness and stability by making intelligent dynamic adjustments to the priority class of background processes and has proven to be rather safe and very effective. This is why I like to win this software to have a test on it.

S

sterchin

Thanks for the giveaway.
Process Lasso reduces the priority of excessive queries running programs, the system returns to work from a hung state. Process Lasso also helps to cope with the "unobscured" processes that reduce the stability of the system.

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam
Dzięki za konkurs!
Kilka miesięcy temu startowałem w konkursie gdzie nie dopisało mi szczęście więc spróbuję tutaj
Program szybko ubija niechciane procesy. Duż jego zaletą jest łatwość obsługi. Co więcej rzeczywiście przyspiesza działanie komputera.
Życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry