Konkurs!Process Lasso Pro Lifetime

Status
Zamknięty.

Sakha

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Tu i Tam
Aktualnie posiadam na kompie ale wersję z promocji a to nie to samo co wersja lifetime . program pozwala ogarnąć działające w systemie procesy a unikalna funkcja ProBalance optymalizując procesy sprawia że praca jest w bardziej przyjemna .
Podziękowania dla organizatora jak i darczyńcy :dziękuję

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Thanks for the giveaway angellomichel387 I want to win a license for this software because it offers capabilities such as default process priorities, termination of disallowed processes, and logging of processes executed. This software is extremely efficient and itself has almost no CPU usage, being the best process priority optimization and system automation utility. :sarkazm

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Witam,
Nie wiem jak to kol.angellomichel387 robi, ale organizuje takie wypasione konkursy że nie sposób nie brać w nich udziału! Wchodzę do puli ponieważ Process Lasso Pro to program obowiązkowy przy pracy wielowątkowej i nie tylko...napisano tu już mnóstwo na temat funkcji tego pożytecznego programu- dodam skromnie-to wszystko prawda! Pzdr.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. It is not a simple task manager. It offers many good features and built in tools that allows the best real-time PC Optimization & Automation. I also like the ProBalance technology which helps process priority optimization. The program lets you easily decide which programs are the most important, and configure them accordingly.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Nie poszczęściło mi się w poprzednim konkursie na ten bardzo udany soft, zatem spróbuję po raz kolejny... A nuż.. :)
Dotychczas w przypadku zbytniego obciążenia procesora, czy braku pamięci RAM sam przeglądałem uruchomione procesy i zamykałem niepotrzebne. Jednakże przy 4 Gb RAM-u i wielu programach muszę robić to zbyt często i poświęcać temu zajęciu zbyt dużo czasu. Proces Lasso stanowiłby doskonałe lekarstwo na ten problem, przede wszystkim dzięki unikalnej funkcji optymalizującej zużycie pamięci SmartTrim oraz zaimplementowanej technologii optymalizacji procesów (Process Balance), inteligentnej zmianie priorytetów użycia procesora i sterowania ich ustawieniami, zmieniania profili zasilania IdleSaver i możliwości wyłączenia wybranych procesów na stałe. Pomocne jest również wykonywanie operacji na wielu procesach oraz podgląd historii użycia CPU dla każdego procesu z osobna. Moje uznanie budzi również niskie zużycie zasobów przez sam program. Cóż mogę czatować na przedłużanie licencji w ramach pojawiających promocji lub w końcu wygrać licencję lifetime. W każdym razie program mieć warto, bo jest świetny.
Dzięki angellomichel za kolejną szansę... :ok :)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Startowałem w Konkursie na ten program. Niestety nie miałem szczęścia. Może teraz dopisze :)
Program Process Lasso Pro jest mi potrzebny do optymalizacji procesów na moim leciwym komputerze. Chętnie też wypróbuje nowości jak Tryb gier. A skoro jeszcze wersja Lifetime, to już nie ma się nad czym zastanawiać.
Dlatego zgłaszam się do Konkursu!

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Jeśli ktoś już brał udział we wcześniejszym konkursie i wygrał

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Został usunięty przeze mnie z tego konkursu......

a7032484488ea0b2med.png

Gratulacje dla zwycięzców :hura
Proszę w ciągu 24 godzin potwierdzić wygraną przez PW
wysyłając także dane wymagane przez firmę

ed204382279429aamed.png

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Eech :) gratulacje dziesięciu sprawiedliwym..Pzdr!

Status
Zamknięty.
Do góry