Konkurs ! Project Timer /lifetime/

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Do wygrania jest 10 licencji lifetime Project Timer Pro

Licencje na konkurs otrzymałem od Kuno z Dunes Multimedia,
któremu bardzo dziękuję.

screenshot-project-timer.jpg

Nasz zegar projekt jest prosty, ale bardzo silny okien aplikacji w obszarze powiadomień na pasku zadań, aby zarządzać ile czasu masz wydać na swoich projektach. (Czas arkusz stylów) Użycie kolorów daje szybki przegląd, który odmierza czas w obszarze powiadomień paska zadań (ikona napędu). W ten sposób można szybko, ale nie natrętnie sprawdzić, czy licznik dla projektu, nad którym pracujesz jest uruchomiony. Działania mogą mieć różne ceny na godzinę i program zachowuje się ilość zarobionych pieniędzy na projekt, jak również podsumowanie dla wszystkich projektów eksploatacji.

project-timer-how-does-it-work.jpg

Zadanie zegara i edycja godzin po
screenshot-project-timer2-300x194Można eksportować dane do raportów przy użyciu przeglądarki lub importować je w programie Excel i prostego tworzenia kopii zapasowych danych może być spakowane, wysłane i importowane do bezpiecznego przechowywania danych. Projekt zegara Pro pozwala również na import godzin spędzają przez współpracowników lub freelancerów i funkcji dodatkowych metod importu i eksportu. Czasami trzeba zmieniać swoich godzin później. To nie jest problem, korzystając z panelu administrować. Można usuwać, dodawać i edytować działania do swoich projektów. Wersja Chmura pozwala na współpracę z innymi użytkownikami i zespołami, aby zsynchronizować dane projektowe. Wersja chmura jest usługa oparta na subskrypcji.

Czyste i nieinwazyjne aplikacja do fakturowania

Projekt Timer jest lekki, szybki, prosty, nieinwazyjne aplikacji Windows na pasku zadań, aby pomaga ci w obiegu za administrowanie i godziny rozliczeniowe. Posiada łatwy montaż i czyste odinstalować.

Projekt zegara Chmura

W wersji cloud Project Timer "Projekt zegara Cloud", można zsynchronizować projekt na chmurze. Umożliwia również współpracować z innymi użytkownikami chmura na projektach. Można zdefiniować role jak "inwestora" i czytać pl praw zapisu do zarządzania użytkownikami, którzy mogą zajrzeć do swoich projektów typu cloud. Na przykład można skonfigurować podłączonych użytkowników w chmurze, aby móc tworzyć raporty, ale nie zmienia działania w ramach projektu.

Uwaga:
Tekst tłumaczony przez tłumacza Google więc mogą być błędy w tłumaczeniu na język Polski
Dlatego Polecam osobiście odwiedzić stronę producenta tego rewelacyjnego programu

więcej info
http://www.projecttimer.com/

Mile widziane ,lajkowanie na facebooku
https://www.facebook.com/projecttimer/likes?ref=page_internal

Zasady konkursu
1.Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić Project Timer
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu,
zakończenie konkursu 21.05.2016 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW
Wymagane podanie imienia i nazwiska oraz adres mailowy

Powodzenia

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Bardzo ciekawy program, poczytałem, niby ma służyć do wyliczania czasu pracy dla freelancerów. Ja jednak mam dla niego inne zastosowania, ostatnio zacząłem uczyć się kilku nowych rzeczy i chciałbym to monitorować w jakiś sposób,ten program mi na to pozwoli, będę mógł śmiało sprawdzać ile czasu poświęciłem na zadanie 1 i zadanie 2. Na chwilę obecną nie jest to zarobkowo, ale wiadomo nie od razu Rzym zbudowano.

Dziękuję organizatorowi i producentowi za konkurs!

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. I have a lot of online activities that need a lot of time , so i need this program to arrange time spent and help me control activities

S

sterchin

Thanks a lot for the giveaway.
Simple and easy to use program allows you to save time and do not forget anything.

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Chętnie przygarnąłbym taki program. Często pracuję nad różnymi projektami ale zawsze szacuję czas plus/minus. Project timer pomógłby mi ogarnąć jaki czas spędziłem przy projekcie. Dzięki za konkurs.

Changkya

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for the giveaway.

This nice program could help us to organise our work on different online activities and projects.

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
Need a software to keep my daily tasks more organize and take fruitful outcomes from my limited valuable time.Great software to take a watch on the daily work habits.
Thanks for the giveaway PZD..!!

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.

It is very light, easy to use and portable. You can put it on your UFD and use it anywhere you want.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45827
Miasto
Gdzieś w Polsce
Andyxa dzięki za konkurs.
Bardzo mi się przyda program, dzięki któremu poznam czas jaki spędzam wykonując konkretne stałe prace, czy przygotowując jakieś nietypowe oferty. Przełoży się to zapewne na lepszą efektywność działania.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Program z pewnością przyda mi się przy mojej pracy, gdy wiele godzin ślęczę nad różnymi zadaniami. Ułatwi mi to oszacowanie ile czasu poświęcam poszczególnym zadaniom i co bym musiał zmienić by praca była efektywniejsza :)

Dzięki za kolejny świetny konkurs :hi

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
W dzisiejszych czasach "czas to pieniądz", a komputer to "złodziej czasu" dlatego ten program jest idealnym rozwiązaniem dla pogodzenia jednego z drugim. Można dysponować swoim czasem wykorzystując go na rozrywkę, ale również do swoich projektów, zadań, które na co dzień muszę wykonywać.
Dziękuję za konkurs

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Cenię sobie aplikacje ułatwiające życie prywatne i zawodowe. Osobiście stosuję już któryś z kolei organizer i jest git. Do konkursu przystępuję z myślą i synu. Ma swoje projekty i kilka osób pod sobą. Mam cichą nadzieję, że gdy na imieniny dostanie od ojca lickę na Project Timer /lifetime/ oczka mu zabłysną. Andyxa, dziękuję za zorganizowanie konkursu a panu Kuno za promocję programu na naszym forum.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
SmzxMKx.jpg

Gratulacje

Szczęśliwa 10 ma 48 godz. na potwierdzenie wygranej na PW z zawartością potrzebna do licencji
/ imię, email/

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks and congratulations to all the other winners.

Do góry