Konkurs!!!PureVPN

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Pana Fahad Ali z PureVPN oraz całemu jego zespołowi
za co bardzo dziekuje
Mam do rozdania 6 Rocznych licencji na te najlepsze VPN
:klawik.

Zapraszam także na oficjalną stronę programu, aby dowiedzieć się więcej o zaletach tego najlepszego VPN

http://www.purevpn.com/

07866745410231793919.png

Dlaczego PureVPN?
Przygotuj się do szoku! PureVPN było pierwsze które wprowadziło usługę VPN prywatnego. Tak, jesteśmy pionierami tej branży. Plus, działamy szybko rozwijającą się sieć własnym zarządzane VPN z najbardziej różnorodnych rozwiązań w zakresie bezpieczeństwa, prywatności i anonimowości. Jeśli chcesz wolność internetu, bezpieczeństwa w internecie i pełną prywatność Internetu, nie ma nic lepszego niż jak PureVPN

Nasze serwery są wszędzie na świecie

96733149767107741229.png

PureVPN Aplikacje One Click
PureVPN zobowiązuje się chronić twoją prywatność na wszystkich urządzeniach. Nie ma znaczenia, jeśli używasz urządzenia z systemem Windows, Mac OS, Android, iOS, Linux, DD-WRT lub inny OS, PureVPN nadal utrzymuje twoją wolność, prywatność internet, bezpieczeństwo i anonimowość i oferujemy 5 jednoczesnych logowań

65681304006091885977.png

Obwodnica wszelkich ograniczeń
Jeśli chcesz, ominąć ograniczenia internetu w swoim miejscu pracy, w danym kraju lub w innym miejscu, do znakomicie trafiłeś PureVPN jest najlepszy. PureVPN działa profesjonalnie zarządza siećią ponad 300 serwerów, na 6 kontynentach, co pozwala na odblokowanie stron geo-ograniczone i usług internetowych, takich jak Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Skype i wiele więcej!

Zabezpieczenia WiFi
Niezabezpieczone hotspoty WiFi, takie jak te, w kawiarniach i na lotniskach, to idealne miejsca dla danych złodziei do kradzieży cennych danych. Aby zapobiec informacji osobistych i finansowych przed kradzieżą, należy zamówić VPN od bezpiecznego i pewnego dostawcy jak PureVPN. PureVPN używa złożonych protokołów i do 256-bitowego szyfrowania, co pozwala na surfowanie po sieci w sposób całkowicie bezpieczny!

Pełny dostęp do najlepszych Streaming Entertainment

Przygotuj się na rozrywkę z płonącego HDX PureVPN w streamingu add-on. Oglądaj filmy online najbardziej kuszące Netflix, Hulu z BBC iPlayer,, ITV, Channel 4, Quickflix i wielu innych, bez buforowania. Pobierz PureVPN ciesz przesyłania strumieniowego online z maksymalnie impuls prędkości 20Mbps. Poczuj magie szybkości i bezpieczeństwa
Zamów PureVPN już dziś!

http://www.purevpn.com/order/

28814567549399834805.png

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach
dlaczego chcesz wygrać PureVPN
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 14.02.2015
5.Zastrzegam sobie możliwość zakończenia konkursu przed wyżej wskazanym terminem

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Na początku chcę podziękować za konkurs. :england
Chciałbym wygrać licencje roczną, bo właśnie na dniach kończy mi się SecurityKiss. Swoją poprzednią wygraną licencję na VPN podarowałem innej osobie mając nadzieje na SecurityKiss, ale nie poszczęściło mi się. Bardzo by mi sie przydał ten program do skierowania wszystkich aktywności w Internecie poprzez szyfrowany tunel.

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Obecnie nie posiadam żadnego Vpn-u a przychodzi czasem być niewidocznym w siecii. Korzystałem z CyberGhost czy Holi ale jednak są one ograniczone do jednego lub kilku serwerów a PureVpn posiada kilkaset; jest rozbudowany i bardziej funkcjonalny dlatego proszę o dopisanie mnie do konkursu. Zachęca mnie takze 256-bitowe szyfrowanie co jeszcze bardziej zwiększa bezpieczeństwo i anonimowość. Dzięki za konkursik.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Zaciekawił mnie opis programu i zasmucił. Zaciekawił, bo jako stary radiota i młody telemaniak widzę możliwości dla siebie. A zasmucił bo "tylko" na rok. Staję do konkursu bo jak nie spróbuję, to nie doznam "tego szoku".
Dzięki za szansę :dziękuję

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Posiadam obecnie CG, który za jakiś czas się skończy. Ten Vpn wydaje się być zdecydowanie lepszy i z chęcią wypróbuje jego działanie :klawik.

Dzięki za konkurs :piwko

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Chetnie przetestuje nowy program do ukrywania tozsamosci w necie, moze bedzie lepszy od cyberghosta i securitykiss a jak bedzie rownie dobry to tez nie pogardze, dzieki za konkurs :)

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Obecnie korzystam z promocyjnej wersji CyberGhost 5 w której jest mało serwerów do wyboru. Dodatkowo z prędkością tez nie jest kolorowo. Przydałby się nowy program tym bardziej, że pozyskując czasami jakiś soft potrzeba mieć IP danego kraju, a tu widzę bardzo duży wybór serwerów.
Dziękuję za konkurs :)

A

Anonymous

możliwości tego programu wyglądają imponująco, ilość serwerów oszałamiająca.
nie znam się na dobrze na vpn-ach, ale korzystam z cyberghosta, na który kończy mi się za miesiąc licencja z promocji, jestem zmuszona pomyśleć o czymś nowym.
fajnie byłoby więc wygrać ten właśnie.
angellomichel - super konkurs, dzięki wielkie. :)

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Chciałbym wygrać tego vpn , bo chciałbym przetestować jego działanie. Marze o tym by w końcu wygrać VPN i mieć możliwość by zwiększyć swoje bezpieczeństwo korzystania z sieci.

Poza tym przegrałem już wszystkie możliwe konkursy na VPN i uważam, że może w końcu będę miał szczęście. Uważam, że jak ktoś wygra taki konkurs na VPN to powienien być wykuczony z tego typu konkursów , by innym dać szanse, którzy nie wygrali nic.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Kończy mi się licencja na SecurityKiss.Chciałbym nadal być anonimowy i bezpiecznie serwować po internecie.
Zgłaszam udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam :dziękuję

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Dziękuję za konkurs.

W związku z tym, że funkcje tego programu są imponujące a obecna licka cyberghosta wychodzi nie długo przydałby się jego zastępca. Dobrze jest być anonimowym w wirtualnym świecie i dlatego zgłaszam swój udział. :)

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Fenomenalny konkurs, angellomichel387!

Niezmiernie przyjemnie widzieć, że udało Ci się zdobyć tak ciekawy VPN w postaci kilku licencji do rozdania w konkursie. Myślę, że dobrze by było potestować jego umiejętności maskujące, szczególnie, że zbliża się premiera 3 sezonu House of Cards, a Netflix jak dotąd w Polsce działa jak działa (czyli wcale...). Dlatego chętnie przygarnąłbym jedną licencję - na premierę i wiele, wiele powtórek!

Gratulacje i serdeczne ukłony za konkurs! :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Podziękowania dla angellomichel387 za organizację konkursu z zdobycie licencji, oraz dla Ekipy PureVPN.
Zgłaszam swój akces w tym konkursie,anonimowość w sieci to podstawa,a ten tunelowiec ma dużą ilość krajów z którymi można się połączyć,co robi wrażenie , chciałbym móc go porównać do innych znanych SecurittyKiss,Cyberghost.
Gdyby udało się wygrać , licencja SK powędrowała by do brata, a ja bym miał PureVPN, czyli dwie pieczenie na jednym ogniu :)

bea890

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam, zgłaszam się do konkursu. W chwili obecnej nie korzystam z żadnego tego typu programu, a chciałabym przetestować jego działanie, a przy okazji zwiększyć swoje bezpieczeństwo.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
806
Miasto
Hajnówka
Od czasu do czasu anonimowość w sieci jest każdemu niezbędna. Wprawdzie nie mam nic do ukrycia ale używam obecnie (jak wspomniałem od czasu do czasu) innego, podobnego programu, a że licencja niedługo się kończy, chciałbym mieć coś podobnego pod ręką w razie konieczność bycia anonimowym.

Do góry