Witam podziękowania za konkurs . Program Kaspersky używałem na początku mojej przygody z komputerem dobre kilkanaście lat temu
i był to wtedy jeden z najlepszych programów antywirusowych ,pakietów internet security jeszcze wtedy nie było .Obecnie używam F-Secure SAFE
z rocznej promocji , ale chętnie bym powrócił do Kaspersky gdyż w dalszym ciągu jest to program bardzo wysoko oceniany
i był to wtedy jeden z najlepszych programów antywirusowych ,pakietów internet security jeszcze wtedy nie było .Obecnie używam F-Secure SAFE
z rocznej promocji , ale chętnie bym powrócił do Kaspersky gdyż w dalszym ciągu jest to program bardzo wysoko oceniany

Miałem okazję zapoznać się z programem w pracy. Co mi się spodobało, to możliwość w prosty sposób konfigurowania ustawień. Czego o innych programach tego typu nie zawsze można powiedzieć. Poza tym znana i ceniona skuteczność. Dla niektórych wadą jest, że program od naszych sąsiadów. Myślę, że takie opinie są przesadą. Dlatego z chęcią biore udział w konkursie. Pozdrawiam.