Konkurs! Revo Uninstaller Pro

Status
Zamknięty.

qwer0

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Miałem przyjemność używać tego programu przez rok w starszej wersji i bardzo mile wspominam. Chciałbym, aby ponownie zagościł na moim pececiku i ułatwiał kontrolę nad tym co jest a tym co odinstalowywane.
Dzięki za konkurs i zachęcający opis!

Pozdrawiam

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Bardzo dobry program spełniający swoja role w 100%.
Mam nadzieje,że uda się go wygrać.
Dziękuję za wyczerpujący opis.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Od razu na wstępie zaznaczam, że do konkursu nie przystępuję. Mam ten program od 2014 roku, kupiony w promocji za zupełnie śmieszną sumę. Wygranym chcę podpowiedzieć, żeby bardzo solidnie skonfigurowali program. Trzeba zaznaczyć wszystkie ścieżki rejestru, do czyszczenia przy odinstalowaniu. Oczywiście też trzeba zaznaczyć, opcję domyślnego zaznaczenia, wszystkich pozycji do usunięcia. To dwa, z wielu szczegółów na które należy zwrócić uwagę. Myślę, że któryś z forumowych ekspertów, wprowadzi was szczegółowo w tajniki programu. Program niezawodny i warty każdej wydanej złotówki. Tym bardziej, darmowej wygranej!. Jedno czego mu brak, to brak możliwości zmiany wyglądu za pomocą skórek. Jest możliwość zmiany koloru, druku i paska, ale mocno uboga. Kolory, są diabelnie wkurzające!. Pozdrawiam wlodeusz.

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Szacun za kolejny świetny, zacny i potrzebny konkurs. Revo jest praktycznie niezbędne jeśli chcemy wywalić z systemu bardzo upierdliwy program którego w innym przypadku nie ruszymy, lub także z uszkodzonym deinstalatorem, co jest częstym przypadkiem po kilku deinstalacjach programów zabezpieczających. Pozdrawiam :piwko :hi :ok

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Na poprzednim komputerze używałem wersji darmowej. Po wymianie komputera przydałaby się wersja Pro, która działa na 64bitach. Parę razy próbowałem wygrać tą wersję w konkursach, niestety bez skutku. Może więc teraz się uda.

divinenews

Świeżak
Reakcje/Polubienia
133
Miasto
Juneau, Alaska, (U.S.A.)
I have used the non-pro version for over ten years. I have always wanted the PRO version because it uninstalls better by reaching into the X86 dlls.

Thank you for this opportunity.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66205
Dzięki angellomichel387 za kolejny konkurs.

Używam darmowej wersji Revo Uninstaler.
Wersja Pro, a szczególnie jego przenośna wersja to znakomite narzędzie, które pozwala na utrzymanie komputera w dobrej kondycji po odinstalowywaniu programów.
Usuwa wszystkie ukryte resztki programów z folderów Data, Local, Roaming i z rejestru.
Pomaga w tym dziennik, w którym znajdziemy wszystkie zmiany jakie się dokonały przy instalacji jakiegoś programu.
Jest to narzędzie, które powinno być zainstalowane na każdym komputerze.

Chciałbym go mieć u siebie.

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Jakieś 4 lata temu udało mi się wygrać lickę na ówczesną wersję tego softu. O jego zaletach nie ma się co rozwodzić - wiadomo. Mam nadzieję że i tym razem szczęście mi dopisze

E

eufrasiox

revo is the best program to uninstall
remove difficult programs
as rebels antivirus which can not be completely uninstalled.
with forced uninstall
no trace remains.
with revo the pc always clean old software installations
I would like to win a license
angellomichel thanks

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dzięki za konkurs /nie wiem czemu - pochwały nie działają, a bezwzględnie się należy .../.
Co mam powiedzieć na temat programu - jest najlepszy - wygrałem bardzo dawno temu wersję Pro na PZD, niestety - od wersji 3 ciągle się domagają aktualizacji /płatnej niestety/. Jest najlepszy to i nie wywalam "dziadka", chociaż doprowadza mnie do szału przy każdym uruchomieniu ... Teraz jest nikła szansa - to chciałbym spróbować - ech ... nowa wersja ... :dziwak :wariat
"Nosz Qźma" - chciałbym ... :zawsty

P.S. :scratch :nea Hmmm ... Antyki są w cenie - ale niestety nie tutaj :

JnXo3HL.jpg

Powodzenia wszystkim życzę ... :klawik.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the Giveaway !
Revo Uninstaller Pro will automatically backup and monitor my files which is the most favorite feature I like most. That's why I would like to win this software.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for the giveaway angellomichel387.

Revo Uninstaller is the best uninstaller. The forced uninstaller and the advanced search are my favourite.
You can monitor the system changes while installing an application using this tool and also use that while uninstalling that particular application without leaving any traces behind.
Forced Uninstall is of very good help, when you have to remove stubborn programs, partially installed programs, partially uninstalled programs, and programs not listed as installed at all.

Cebion

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam wersji FREE.
Jest bardzo pomocny w utrzymaniu porządku w systemie.
Chciałbym zmienić swoją wersję na lepszą PRO.
Dziękuję za konkurs !

jarekwoj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program super, nie ma takiego drugiego. Mam już jedną wersję PRO na jeden komp. Przydałby się na drugi komputer. Dzięki za konkurs.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks angellomichel387 for the giveaway.
I'm using an old version (2.9) and would like to upgrade to new version. As per Revo's policy, same license cannot be used on two machines, so I want to win this to use it on my another system. I'm very fond of Revo and have been using it for a long time so much so that I have stopped using default installer and directly use Revo for any uninstallations.

Status
Zamknięty.
Do góry