Konkurs! Revo Uninstaller Pro

Status
Zamknięty.

paulbond

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program bardzo dobry, najważniejsze, że stale dopracowywany jest skaner wyszukujący pozostałości po programach. W ostatnim zorganizowanym konkursie wygrałem ten program, lecz wylądowałem w szpitalu i nie zdążyłem potwierdzić odbioru licencji (trudno przynajmniej skorzystał ktoś inny). Może tym razem się uda.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Dzięki za organizację konkursu :hi Myślę, że program przyda się każdemu, kto instaluje przeróżne programy. Często po deinstalacji zostają jakieś "resztki". Mi też to się zdarza. Dlatego trzeba mieć odpowiednie narzędzie, a takim jest Revo. O zaletach nie ma co się rozpisywać. Życzę szczęścia w konkursie.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45827
Miasto
Gdzieś w Polsce
Angellomichel387 dzięki za kolejny super konkurs.
Dla mnie Revo to najlepszy deinstalator, który pozwala utrzymać system w należytym porządku i czystości. Usuwa wszystkie pozostałości po programie, wyczyści rejestr, autostart, historię i inne ukryte... Revo Uninstaller to niezbędny program w każdym komputerze. A wersja lifetime przyciąga jak magnez.
:ok

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Wielkie dzięki angellomichel za świetny konkurs :piwko i panu Tsvetanowi Marinkinskiemu za dostarczenie licencji. :dziękuję Revo Uninstaller Pro to najlepszy deinstalator z jakiego dotychczas korzystałem. :ok Jest bardzo dokładny w wyszukiwaniu pozostałości po zainstalowanych programach. Ma bardzo zaawansowane algorytmy ich wyszukiwania. Bardzo przydatny dla mnie jest moduł pokazywania zmian w systemie, dokonywanych wraz z instalacją nowych programów. Bardzo sie przyda na którymś z domowych komputerów. Do tego oferowana licencja lifetime - mniam... :)

M

mohammadwasi7861

Thanks for this giveaway.
I tried many other uninstaller but i had not satisfied till use Revo Pro that's why i want to it , it uninstall completely even some stuck installed programs can be easily uninstall by using this tool.

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
Revo Uninstaller Pro jest jednym z najlepszych programów służących do odinstalowywania programów ;
-usuwa bardzo skutecznie resztki odinstalowywanych programów
-pozwala wyczyścić komputer ze zbędnych plików
-monitoruje proces instalacji
-program ,który powoduje ,że windoza działa lepiej (czyli szybciej i stabilniej bo jest w niej
mniej śmieci)
Dziękuję Angellomichel387 za kolejny konkurs!

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Ja pindolę WYGRAŁEM uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :suuper :wariat . Dziękuje bardzo!!!!!!!!!!!!!!!! :bea

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Miało być pysznie, a trzeba obejść się smakiem. :( Szczesliwej dziesiątce - Smacznego. :piwko

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54997
Gratulacje dla wygranych :okk

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66205
:) Wielkie dzięki i gratulacje dla wygranych :suuper