[KONKURS] SANDBOXIE 2 licencje

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Witam :hi
Pragnę zorganizować szybki konkurs ( od jutra znikam z forum na 2-3 miesiące ) na dwie licencje lifetime do Sandboxie
Czym jest Sandboxie ?? ...nie trzeba chyba nikomu przedstawiać...gdyby jednak ktoś nie wiedział może skorzystać z opisu http://programyzadarmo.net.pl/sandboxie ... -programu/
Zasady konkursu:
1 Napisz w kilku zdaniach do czego potrzebujesz Sandboxie
2 W konkursie może brać udział każdy kto na forum ma więcej niż 10 postów
3 Konkurs trwa tylko dziś ( 01.04.2013) do godziny 20.00
Zwycięzców wyłoni losowanie na random.org...no chyba że nikt się nie zgłosi :)
Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę. :szef
Powodzenia

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
No to Ci sie udało Prima Aprilis :wariat

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam i dzięki remool za konkurs. Softu nie trzeba przedstawiać bo zapewne każdy o nim słyszał. Ja potrzebuje SB do otwierania różnych plików w izolowanej strefie tzn. sandbox oraz odpalania przeglądarki i robienia przelewów internetowych. Wtedy mam pewność, że nie zostanie zarażony mój system oraz moje konto bankowe jest dobrze chronione. Raz jeszcze dziekuję i po cichu liczę na wygraną. A jeśli to psikus na prima aprilis to bynajmniej będzie wesoło :jezyk

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Sandboxie to najlepsza piaskownica z którą miałem do czynienia. W szczególności odpalam na niej programy podatne na ataki takie jak przegladarki, pdf, word, mp3, video. Wersja free ma swoje ograniczenia, więc bardzo chciałbym wygrać lickę na wersję płatną :) Dzieki za konkurs o ile to nie prima aprillis :p

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Naczytałam się o tym programie wspaniałych rzeczy, że pragnę go mieć. Oczywiście chodzi o jego możliwości. Nie jestem fachowcem w dziedzinie przywracania systemu, więc myślę, że to dobre narzędzie dla mnie! Dziękuję za zorganizowanie konkursu w prima aprilis! :dziękuję

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Sandboxie to najlepsza piaskownica, sama daje niezwykle wysoki poziom ochrony a w kombinacji z innymi zabezpieczeniami niemal absolutny. O skuteczności można przekonać się chociażby oglądając ostatni test użytkownika Se7en który jest zamieszczony na forum. Do pełni szczęścia brakuje oczywiście wersji pro która usuwa wszystkie niedogodności, dlatego chciałbym wygrać jedną z licencji.
Jeśli to prima aprilis to wiedz remool, że jesteś okrutny. :p

A

Anonymous

Remool dzięki za konkurs.No co tu dużo mówić świetny program dla osób które korzystają z komputera tylko w celach przeglądania internetu ale też dla tych którzy ciągle kombinują ,pobiarają,testują.Program tworzy że tak powiem "Piaskownicę".

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Świetny program, świetna piaskownica, jednym słowem twierdza nie do zdobycia, fajne uzupełnienie antywira, dzieki za konkurs, o ile to nie prima aprilis :p

A

Anonymous

hej od dawna marzyłem o tym programie, a że nie mam za mocnego kompa, to bardzo by mi się przydał . Jest on lekki i bardzo skuteczny
dla tego mam nadzieje ze mi się poszczęści :wariat
wielkie dzięki za możliwość zagrania o ten kapitalny soft :piwko
ps:mam nadzieje ze nie wkręcasz:D

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Fantastycznie!
Zawsze lubiłem zabawy w piaskownicy. Teraz wyrosłem i wstydzę się bawić razem z dzieciakami. Taka wirtualna piaskownica jest moim marzeniem! :gracz

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Lubię się bawić testowaniem różnych aplikacji więc bardzo przydałaby mi się możliwość ich odpalania w chronionym środowisku. A słyszałem wiele razy że sandboxie to najlepszy program tego rodzaju więć byłoby fajnie jakby mi się poszczęściło i wygrałbym lickę na płatną wersję tego programu....
Pozdrawiam świątecznie

uph

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać Sandboxie ponieważ jest to najlepszy tego typu program na rynku, świetnie współpracujący z już zainstalowanym oprogramowaniem zabezpieczającym oraz dobrze je uzupełnia, dzięki niemu mój komputer jest dużo lepiej zabezpieczony.
Ps. Jeśli to żart to jest naprawdę udany :wariat

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Ogród z basenem już mam, więc pomyślałem, że piaskownica też się przyda jako namiastka plaży, a że licki lifetime to dlatego startuje w konkursie bo na roczną to nie będę bajzlu w trawniku robił, trawę na niego specjalnie z argentyńskiej pampy sprowadziłem.
Jak wygram to masz u mnie dożywotni wjazd na nią plus laski i drinki gratis. :p :ok

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Od dawna poluję na taką licencję. Używam obecnie Sandboxie free i program sprawuje się wyśmienicie.
Dzięki remool za konkurs :dziękuję

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Dożywocie z Sandboxie jest kuszące. Na razie robi u mnie na pół gwizdka jako darmowa pomoc dochodząca. Sprawuje się świetnie. Kurze wyczyści, śmieci zamiecie - czyli nie muszę jak onegdaj bez przerwy zatrudniać tweakerowych najmitów. :Stop Fajny konkurs, ktoś będzie miał prezent świąteczny. :yahoo

Do góry