Konkurs!Shadow Defender

Status
Zamknięty.

Lipka222

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
7
Zgłaszam się do konkursu.Program bardzo dobry, używałem do czasu padnięcia systemu wersji promocyjnej. Obecnie nie posiadam a warto mieć ten program.

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od kilku lat program stanowi obowiązkową pozycję w moim komputerze, niejednokrotnie uchronił mnie przed poważnymi konsekwencjami odwiedzania " podejrzanych " stron oraz instalowanie mniej znanych programów.
Jak dla mnie obowiązkowa pozycja dla większości posiadaczy komputerów.
Zgłaszam swój udział w konkursie.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks for the giveaway angellomichel. It is very effective tool to protect my computer against all kinds of malicious software and unwanted changes. There is a built in tool which helps to redirect any change in the system to a virtualized environment protecting your system. It lets me to surf the internet safely and eliminate unwanted traces. It also protects privacy. I can easily test software and game installations in a safe environment with the help of shadow defender.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway.
Shadow Defender is the best easy-to-use PC/laptop security and privacy protection tool for Windows operating system. With Shadow Defender I can run the system in a virtual environmentAnd and all the attacks happened there will be restored back to its original state as if nothing have happened with just a reboot. That woould always keep my system in a safe state which keeps me great desire to win this software.

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Przydałby mi się tego typu program. Nigdy z niego nie korzystałem a chętnie bym sprawdził. Każdy soft dodatkowo zabezpieczający komputer jest wskazany. Chętnie biorę udział w konkursie. Pozdrawiam

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dzięki angellomichel387 za konkurs na tak zacny program.
Shadow Defender to super narzędzie :)
Dzięki niemu nie złapiemy wirusa, możemy wypróbować oprogramowanie, aktualizacje lub modyfikacje i wrócić system do poprzedniego stanu przez zwykły restart.
Naprawdę warto mieć go w komputerze.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Dzięki za konkurs na zacny sofcik.
Nie udało mi się wygrać go w poprzednich konkursach, to może teraz szczęście dopisze.
Co do programu to jest on z tych, które każdy powinien mieć na kompie.Przede wszystkim do ochrony systemu przed wprowadzeniem w nim niepotrzebnych wpisów i to zarówno przez użytkownika, jak i wirusy.
Z niecierpliwością czekam na wyniki Konkursu. :piwko

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
Shadow Defender to taki wspaniały program ,który pozwala użytkownikowi czuć się zdecydowanie bezpieczniej podczas pracy na komputerze (włączasz SD instalujesz nowe oprogramowanie testujesz je: restartujesz komputer i system pozostaje czysty bez żadnego
śladu po zainstalowanym programie !)Jest to jeden z tych programów które trzeba mieć.
Dziękuję angellomichel387 za kolejny wspaniały konkurs.

3

3e6-16hn

I would like to win Shadow Defender because its a great product. It has a shadow mode feature that works like a virtualization system where we can install software's or test malware's and when we restart the PC, it will be back on its original state . I also like the commit feature where we can set on what files should we exclude during shadow mode ,so that the changes that you would like to be permanent will stay even after reboot . When we know how to use this product, this could be helpful on preventing Viruses and unwanted changes in our PC. Thank You for this giveaway!

phobic

Świeżak
Reakcje/Polubienia
36
Thank you for the giveaway! Shadow Defender is an excellent virtualization utility, very useful when testing unknown software and visiting suspicious websites. I would gladly win a license :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45827
Miasto
Gdzieś w Polsce
Angellomichel387 dzięki za kolejny konkurs !!
Dla mnie to najlepszy i już jedyny wirtualizer jaki używam. Przydatny przy przy testowaniu nowych programów i przyda się na lapek z którego korzystają bąble, które coraz to wrzucą jakąś grę demo i po dwóch godzinach grania już do niej nie wracają.
A do tego wersja lifetime przyciąga.

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Dzięki za organizację konkursu :hi Wiele pochwał napisali szanowni poprzednicy, więc nie ma co się rozpisywać. Chciałbym wejść w posiadanie takiego programu, ponieważ uważam go za jeden z lepszych programów do ochrony systemu. Program, który działając na innej zasadzie niż klasyczne antywirusy, deinstalatory itp. zapewnia doskonałą jego ochronę. Dla każdego, kto instaluje wiele programów "na próbę", jest wręcz niezastąpiony. Pozdrawiam i życzę szczęścia uczestnikom.

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Po zastanowieniu również zgłaszam się do konkursu. Na co dzień nie widzę potrzeby korzystania z pełnej wirtualizacji systemu ale po zastanowieniu doszedłem do wniosku, że jednak w pewnych sytuacjach mógłbym skorzystać z legendarnej już skuteczności Shadow Defender. Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w konkursie.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
c9db79321abd83camed.jpg

Gratulacje dla zwycięzców :hura
Proszę w ciągu 24 godzin potwierdzić wygraną przez PW

Status
Zamknięty.
Do góry