Konkurs ! - Snagit

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Do wygrania 1 licencja na Snagit!

------------------------------------------------------------------------------------------

Snagit to niezwykle rozbudowane narzędzie służące do wykonywania zrzutów ekranowych, przechwytywania tekstu z aplikacji i stron WWW, a także, co niespotykane, nagrywania do pliku video w formacie AVI tego co dzieje się na pulpicie komputera. Program umożliwia wykonywanie zrzutów całości lub dowolnej części ekranu (np. aktywnego okna), wyposażony jest w funkcje przewijania aby zapisać informacje, które nie mieszczą się na ekranie. Uzyskane materiały mogą mogą być obrabiane za pośrednictwem wbudowanego edytora SnagIt Editor, a także wzbogacane o dodatkowe elementy np. zaznaczenia, strzałki itp. przy pomocy drugiego załączonego programu SnagIt Studio. Pomimo bardzo rozbudowanej listy funkcji i anglojęzycznego interfejsu, obsługa programu jest bardzo prosta..
źródło: dobreprogramy.pl

------------------------------------------------------------------------------------------
Szczegółowe informacje o programie znajdziecie pod tym odnośnikiem:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1.Napisz jaki jest Twój ulubiony program do nagrywania pulpitu lub wykonywania zrzutów ekranu.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 25.01.2014.

Osoba która otrzyma licencję, zostanie wylosowana poprzez portal random.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu nie będą brane pod uwagę podczas losowania zwycięzców

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Świetny program do robienia zrzutów ekranu i nie tylko. Kiedyś używałem wersji testowej tej aplikacji i naprawdę działała świetnie. Obecnie bardzo przydałaby mi się licencją na ten program z racji tego, że często robię tzw. "screeny". Jest to mój ulubiony program do robienia zrzutów ekranu, zatem biorę udział w konkursie. :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Osobiście korzystam z programu Screenpresso Pro wygranego w konkursie na PzD. Chciałbym jednak dać szanse nieco bardziej rozbudowanemu narzędziu jakim jest właśnie konkursowy Snagit. Dzięki za konkurs, Grzegorz :)

A

Anonymous

Moim ulubionym programem do nagrywania pulpitu jest Mirillis Action korzystałem tylko z wersji testowej.Korzystałem również w testowej wersji programy Snagit i sprawowała się wyśmienicie!, dlatego chciałbym aby ten sofcik zagościł u mnie na komputerze.

Dzięki za konkurs :hippie

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Korzystam aktualnie z Ashampoo Snap 6. Lepiej się sprawuje u mnie przy nagrywaniu pulpitu od innych, dostępnych w promocjach programów jak: Screen Recorder Pro, czy Movavi Screen Capture, choć przy zrzutach mam z nim kłopot, ponieważ nie przewija mi niektórych stron i nie mogę tym narzędziem ich zarchiwizować.
Znam Snagita tylko z opisów, ale myślę że to aplikacja o wiele lepsza od tych wymienionych powyżej.
Dzięki za konkurs :england .

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Mój ulubiony to Screenpresso jak dotąd. Nie miałam okazji, a słyszałam świetne opinie o Snagit, więc chciałabym go sprawdzić. :)

Dziękuję za kolejny świetny konkurs! :ok

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
obecnie używam darmowego Any Video Recordera, program prosty, intuicyjny interfejs, zero konfiguracji, działa nawet dobrze aleeee...
nie podoba mi się w nim możliwość zapisu tylko do jednego formatu (mp4), duży rozmiar plików wynikowych i hmm jednak ten brak konfiguracji :(

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks ORGANIZAT0R for the giveaway.

I'm currently using BBFlashback Express- for recording - as it is a free software.
For Screenshots I use Screenpresso.

Hope to win Snagit. Thanks again

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Mój ulubiony program do wykonywania zrzutów ekranu to Screenpresso Pro którego obecnie używam. Jest prosty w obsłudze i ma najpotrzebniejsze funkcje. Snagit to według mnie trochę wyższa półka, jest bardziej zaawansowany, posiada dużo więcej opcji niż Screenpresso. Szkoda tylko, że nie ma polskiego interfejsu ale jest to znakomity program.
Dzięki za kolejny konkurs :dziękuję

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Grzesiek, dziękuję za szansę wygrać program, który od dawna chcę mieć.
Ulubionego programu do nagrywania pulpitu lub wykonywania zrzutów ekranu nie mam. Obecnie do tych celów używam Screenpresso Pro.
Pozdrawiam.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Congrats-19.gif

Status
Zamknięty.
Do góry