Konkurs! Soft4Boost Burning Studio

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Dzięki życzliwości Soft4Boost Support Team
za co bardzo dziękuje :klawik.
mam do rozdania 10 rocznych licencji
Wspaniałego Programu
Soft4Boost Burning Studio

3c66043935829766med.png

Zapraszam na oficjalną stronę programu :)
  • http://soft4boost.com/
nowosc.gif

Dlaczego Soft4Boost Burning Studio ??
Ponieważ Jest Znakomity !!
:) :)

Soft4Boost Burning Studio to rozbudowane oprogramowanie do nagrywania danych na płytach CD, DVD oraz Blu-ray, oferujące wiele związanych z tymi operacjami opcji oraz kilka dodatkowych funkcjonalności.
1484d0bece77793fmed.png

Aplikacja posiada przejrzysty i prosty w obsłudze interfejs, który wyraźnie prezentuje dostępne funkcje oraz graficznie informuje o stopniu zapełnieniu dysku, pozwalając upewnić się, że zmieścimy wszystkie dane na pojedynczym nośniku. Program umożliwia nie tylko proste nagrywanie plików i folderów, ale również stworzenie kompilacji DVD Video, Audio CD, nagrywanie obrazów płyt (obsługiwane są różne formaty tychże), płyt bootowalnych, tworzenie obrazów z płyty i nie tylko.
41df1887ea646390med.png

Poza wspomnianymi opcjami Soft4Boost Burning Studio pozwala na podejrzenie informacji o zainstalowanym w komputerze napędzie optycznym oraz skasowanie zawartości włożonej płyty. Dodatkowo wygląd programu można zmienić poprzez system skórek (skins).
956b3255a56dd649med.png

Więcej info
  • http://soft4boost.com/burning-studio
Pobieranie
  • http://soft4boost.com/downloads/S4BBurningStudio.exe
Kup Teraz
  • http://soft4boost.com/register
:ok
Moja ocena programu to 5 Polecam !! :ok

info:dobreprogramy.pl

Zasady konkursu
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Soft4Boost Burning Studio
2.Komentarz w języku Polskim lub Angielskim
3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4.Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 15.07.2016

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będę miały 24 godz. na potwierdzenie wygranej przez PW

Changkya

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for this giveaway. :dziękuję

I want to have this magnificent program in order to make it possible for me to have access to easy uploading or erasing or the compilation of DVD Video, Audio CD, burn disc images (supports different formats of these), disc bootable, create images from the album, and more.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Odkąd korzystam z Ashampoo Burning, byłem przekonany, że nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć pozytywniej. A jednak. Wiele pożytecznych, ciekawych rozwiązań skłania do zainteresowania tym niezwykle interesującym softem. Wymienię najbardziej mnie intrygujące:
- przejrzysty i prosty w obsłudze interfejs;
- graficznie informacje o stopniu zapełnieniu dysku;
- kasowanie zawartości włożonej płyty;
- niewielka "waga";
- duże, "podpisane" ikony, pozwalające sprawnie poruszać się po przejrzystym menu.
To wszystko sprawia, że chętnie wystartuję w konkursie, dziękując jednocześnie koledze angellomichel387 za trud włożony w pozyskanie licencji. Sofcik zapewne (jeśli dane byłoby mi wygrać) zagości na moim laptopie.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. The program is very important. It is a good solution to perform various burning tasks, for example burn audio, video, images and data to CD/DVD/Blu-ray discs, make ISO images, create boot discs, clone discs and much more! It supports many image formats. You can easily change its design according to your wish. In addition it support bluray, multilingual, easy to use.

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
Thanks for the giveaway..
Needed it to try for 1 year as an alternative..

phobic

Świeżak
Reakcje/Polubienia
36
Thank you for the giveaway!
Currently I'm using a free alternative when burning dvd's. Honestly to speak I have never heard of Soft4Boost Burning Studio but it looks like a powerful media burning solution so I would like to win a license.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
No i z podziękowaniem

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16