KONKURS - Splash PRO EX (NOWY)

V

vhick

Again, its is a program with full of features and functions. Its a HD video player, a converter, a photo and video editor, you name it. It in the software. I need this full featured programs to do my editing task in one program.

Thanks for the giveaway!

A

Anonymous

No więc, jak pisałem w poprzednim konkursie, program bardzo bym chciał wygrać, ponieważ bardzo bym chciał, oglądać w jakości filmy HD bez żadnej zawiechy, i bez mulenia systemu. Co w przypadku Media Player Classic jak oglądam film, to nawet w strumieniu wyjściowym Overlay Mixer, filmy chodzą strasznie, nawet się nie mogę rozkoszować filmem HD. :p Dlatego Proszę Mistrzu wybierz mnie. :) Będę Ci dozgonnie wdzięczny, a nie wspomnę że będzie to świetny prezent na urodziny które miałem 25 stycznia. :)

P.S
Nie udało, się mi w poprzednim konkursie, więc może uda mi się w tym konkursie. :)

Pozdrawiam.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym go wygrać, by odtwarzać filmy. Jak dotąd nigdy nie spotkałem się z dobrym odtwarzaczem, ale mam nadzieję, że wygram :D

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Druga szansa na wygranie , no to jazda. Może teraz się uda wygrać playera,który wprowadzi spokój.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53052
Bardzo dobry odtwarzacz do filmów,dlatego chciałbym wygrać ten Splash Pro EX.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Ponownie chciałbym skorzystać z szansy zdobycia tego wspaniałego programu. Wydaje się idealny, proste menu ładny obraz i dźwięk. Dzięki za ponowne zorganizowanie konkursu.

bongo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Polski super soft i fajnie byłoby go mieć. :england

A

Anonymous

Nie wygrałem poprzednio, więc biorę drugi raz udział i chcę wygrać Splasha z tego samego powodu:

soet85 napisał:
Korzystam z darmowej wersji tego programu i naprawdę jest świetny. Bardzo chciałbym wygrać wersję PRO EX, która jest jeszcze lepsza.

symeonos

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chcę go wygrać, be spróbowałem triala i mnie wciągnęło. Określenia player nowej generacji traktowałem trochę z góry ale faktycznie jest niezły. W połączeniu z tunerem tv możemy oglądać programy tv i fajne efekty dają funkcje poprawy obrazu.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
Wyniki konkursu.
32edS.jpg

Licencję wygrał user 1qaz

Licencja zostanie zaraz podesłana na PW.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Gratulacje 1qaz :ok

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk